- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.101
ablam 1 düşüğüm var ya benim herşey güzelde nolur nolmaz die verelim dedi ben ağızdan aldım hep iş yerinde alttan kullanamam ki ben şimdi baktım seninde dediğin gibi hem alttan hem ağızdan alınıyomuş
kızlar acillll ben bişey farkettimmmm dr bana 100 mk progestan verdi yumuşak kapsül bunu fitil gibimi kullanmam gerekiyodu yaaaaaa :18::18::18::18::18:
alttan daha rahat, normal fitil gibi düşünme daha farklı zaten .......
hımm ben ağızdan alıyorum dr fitil fln demedi böyle devammı etsem zaten c.tesi biticek ilaç
yanlış alarm benim dediğim fitil senin ki gibi değil canım ara doktorunu sorsana ........
canım dr bana fitil demedi eczacıda demedi günde 3 kere sabah öğle akşam tok alıcaksın dedi muhtemelen fitil mayetinde vermedi bana ilacı fitilin açı toku oluyomu ki :44::44::44::44:
yok tatlım doktor sana ağızdan vermiş aynı ilaç ya eczacılar ağızdan olarak düşünüyor benim eczacıda kutunun üstüne yazmış tok diyefitilin toku olur mu hiç
canım dr bana fitil demedi eczacıda demedi günde 3 kere sabah öğle akşam tok alıcaksın dedi muhtemelen fitil mayetinde vermedi bana ilacı fitilin açı toku oluyomu ki :44::44::44::44:
prospektüsünde fitil olarak kullanılır yazıyo mu ki, benim fitil şırınga gibi düşün tepesinde kalın kısmı var ince kısmı içeri sokup sıkıyosun tepesinden , benim ki resmen fitil ağızdan alma ihtimalim sıfır yani
yawrum ağızdan alınır ve yanısıra uzun süren tedavilerde vajinalden alınabilir fln die benim ki minnak kız küçücük top gibi bişey fitil niyetinde vermediğini çözdümm seninki bariz belliymiş cnm yaaa bitti dimi senin kullnaıyomusun hala
dimi ama bi an tırstımmm biliyomusun fitili ağızdan aldım die
yawrum ağızdan alınır ve yanısıra uzun süren tedavilerde vajinalden alınabilir fln die benim ki minnak kız küçücük top gibi bişey fitil niyetinde vermediğini çözdümm seninki bariz belliymiş cnm yaaa bitti dimi senin kullnaıyomusun hala
senin doktor eğer fitil olarak kullanacak olsan söylerdi bence , bana yazarken dedi zaten bir fitil olarak yazıyorum progesteronu , daha 3 tane var çarşamba gidince devam edip etmiyceğim ortaya çıkar diye düşünyom büyük ihtimal keser hiç bir sıkıntım yok şuan inşallah içerde de öyledir ....
ilahi fuli yaaa
bizimkiler aynı kuzum
çok girmek istemiyorum foruma ablacım kafam bulanıyor bu ay klomen kullandım zaten ümitleniyorum buraya grince iyicce kafam karışıyor.. ben iyiim cok şkür sen naıslsınSeni bayadır ilk kez görüyorum canım, hoşgeldin:)) Nasılsın bakalım.
kızçeler biz bu alacağımız evden de vazgeçtik hem teslim edemiyolar hem binanın iskanı yok suyu üzerimize alamıycaz 30 daireden tek tek su parasımı toplanır biri vermese susuz kalıcaz hem şimdi benim annemede ihtiyacım var o sebepten beklemeye karar verdik
kızçeler biz bu alacağımız evden de vazgeçtik hem teslim edemiyolar hem binanın iskanı yok suyu üzerimize alamıycaz 30 daireden tek tek su parasımı toplanır biri vermese susuz kalıcaz hem şimdi benim annemede ihtiyacım var o sebepten beklemeye karar verdik
napıyonuz kızlarr ben geldimmmm
çok girmek istemiyorum foruma ablacım kafam bulanıyor bu ay klomen kullandım zaten ümitleniyorum buraya grince iyicce kafam karışıyor.. ben iyiim cok şkür sen naıslsın
iyi yapmışsınız kuzum bizimkilerde ev bakıyolar şimdi kocamla kaynım ama ben doğum yapıcam eltim yapıcak para lazım bilmiyorum zor olacak bizim için
fulicim iskansız ev almaakla iyi yapmışsınız canım mütahit evleri sattıktan sonra ortadan tüyerse iskan filan hikaye olur.. hayırlısı olsun canım başka yerden güzel bir ev nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?