Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

alttan daha rahat, normal fitil gibi düşünme daha farklı zaten .......

hımm ben ağızdan alıyorum dr fitil fln demedi böyle devammı etsem zaten c.tesi biticek ilaç

bende bi kutuyu ağızdan bitirdim günde 3 taneden cumartesi doktora dersin bu benim midemi bulandırıyor o zaman sana değiştirtir. ben öyle diyince fitil gibi kullan dedi

yanlış alarm benim dediğim fitil senin ki gibi değil canım ara doktorunu sorsana ........

canım dr bana fitil demedi eczacıda demedi günde 3 kere sabah öğle akşam tok alıcaksın dedi muhtemelen fitil mayetinde vermedi bana ilacı fitilin açı toku oluyomu ki :44::44::44::44:

canım dr bana fitil demedi eczacıda demedi günde 3 kere sabah öğle akşam tok alıcaksın dedi muhtemelen fitil mayetinde vermedi bana ilacı fitilin açı toku oluyomu ki :44::44::44::44:

yok tatlım doktor sana ağızdan vermiş aynı ilaç ya eczacılar ağızdan olarak düşünüyor benim eczacıda kutunun üstüne yazmış tok diye fitilin toku olur mu hiç

prospektüsünde fitil olarak kullanılır yazıyo mu ki, benim fitil şırınga gibi düşün tepesinde kalın kısmı var ince kısmı içeri sokup sıkıyosun tepesinden , benim ki resmen fitil ağızdan alma ihtimalim sıfır yani

yawrum ağızdan alınır ve yanısıra uzun süren tedavilerde vajinalden alınabilir fln die benim ki minnak kız küçücük top gibi bişey fitil niyetinde vermediğini çözdümm seninki bariz belliymiş cnm yaaa bitti dimi senin kullnaıyomusun hala

senin doktor eğer fitil olarak kullanacak olsan söylerdi bence , bana yazarken dedi zaten bir fitil olarak yazıyorum progesteronu , daha 3 tane var çarşamba gidince devam edip etmiyceğim ortaya çıkar diye düşünyom büyük ihtimal keser hiç bir sıkıntım yok şuan inşallah içerde de öyledir ....

bizimkiler aynı kuzum

şükür kuzum ne güzel Rabbim sorunsuz sıkıntısız kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhh sizler gidin dra güzel hbrler getirin size sevinirken hemen c.tesi gelsinn bende gidim görimmmm gelimm inşallahhhhhhh

sorma yaaa surat ifademi görmeniz lazımdı

kızçeler biz bu alacağımız evden de vazgeçtik hem teslim edemiyolar hem binanın iskanı yok suyu üzerimize alamıycaz 30 daireden tek tek su parasımı toplanır biri vermese susuz kalıcaz hem şimdi benim annemede ihtiyacım var o sebepten beklemeye karar verdik

iyi yapmışsınız kuzum bizimkilerde ev bakıyolar şimdi kocamla kaynım ama ben doğum yapıcam eltim yapıcak para lazım bilmiyorum zor olacak bizim için

fulicim iskansız ev almaakla iyi yapmışsınız canım mütahit evleri sattıktan sonra ortadan tüyerse iskan filan hikaye olur.. hayırlısı olsun canım başka yerden güzel bir ev nasip olur inşallah

napıyonuz kızlarr ben geldimmmm

hoşgeldin bebekimmmmm

çok girmek istemiyorum foruma ablacım kafam bulanıyor bu ay klomen kullandım zaten ümitleniyorum buraya grince iyicce kafam karışıyor.. ben iyiim cok şkür sen naıslsın

iyi yapıosun kuzum kafan rahat olsun ki güzel hbrlerle gel halayını çekelim bitanem benimmmm

iyi yapmışsınız kuzum bizimkilerde ev bakıyolar şimdi kocamla kaynım ama ben doğum yapıcam eltim yapıcak para lazım bilmiyorum zor olacak bizim için

aynen öyle doğuma para lazım bebeğe hazırlığa para lazım kısmetiyle gelir bebişler bizde daha müsait bi yere bakarız artık sonuçta para vericez susuz oturma riskini nie göze alalım dedik hem hazır para lazım az daha sabredelim dedik

fulicim iskansız ev almaakla iyi yapmışsınız canım mütahit evleri sattıktan sonra ortadan tüyerse iskan filan hikaye olur.. hayırlısı olsun canım başka yerden güzel bir ev nasip olur inşallah

evet didolum aynen öyle birde öüğrendik mütahit biraz sorunluymuş dedik hiç boşa baş ağrıtmayalım biz kıpırdamayalım biyere bebek kısmetiyle gelir daha iyi bi yer buluruz o zaman alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…