Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

iyi yapmışsınız canım başağrısı çekilir dert değil Sizin oralarda daha bi masraflı olur bebek doğum paraları vs. paranızı boşa harcamayın.biriktirin hatunlarr

iyi yapmışsınız canım başağrısı çekilir dert değil Sizin oralarda daha bi masraflı olur bebek doğum paraları vs. paranızı boşa harcamayın.biriktirin hatunlarr

evet cnm şimdi zaten ne ne olucak bilmiyoruz 3. ayı geçelim ufaktan hazırlanmaya başlarız çalışırken ödensin bazı şeyleri elimizdekini iyi tutmak lazım

evet cnm şimdi zaten ne ne olucak bilmiyoruz 3. ayı geçelim ufaktan hazırlanmaya başlarız çalışırken ödensin bazı şeyleri elimizdekini iyi tutmak lazım

ben diyorum eşime para lazım filan diye de o da ne kadar masrafı olacak ki bebeğin diyor bir ayda alırız hepsini diyor. Aslında bir fiyat listesi istemek lazım bir mağazadan.

ben diyorum eşime para lazım filan diye de o da ne kadar masrafı olacak ki bebeğin diyor bir ayda alırız hepsini diyor. Aslında bir fiyat listesi istemek lazım bir mağazadan.

canım öyle deme yaaa 1 ayda yüklü olur herşeyini almak hem eksiğini gediğini göremezsin bana kalırsa mesela yengem yiğenime hamileyken 3 aydan başladılar bebek bezi almaya her markete gittiklerinde boy boy tamamladılar diğer ıvır zıvırlarıda cabası e doğumda nakitte lazım olacak rabbim sağlıcakla kavuştursun o günlere ama sen bi liste yap birde fiyat çıkart istersen yinede sizin bileceğiniz iş tabi eniştenin küçümsediği rakkam büyümesin sonra

valla canım öyle son aya bırakmam ben. belki toptan bir alışveriş yaparız 6. ya da 7. ayda kıyafet olarak ama diğer şeyler de var yok oto koltuğu yok anakucağı bişeyler bişeylerr.. doğumu da devlette mi yaparım özelde mi orası da belli değil.

ben eşimi bi kandırayım da haftasonu bir yerden fiyat çıkarttıralım ona göre de ayağımızı yorganımıza uzatırız. şimdiden ay sonunda elimizde kalan parayı bebeğimize ayırmayı düşünüyoruz da daha arttırım yapamadık kii..

bizim tek kolayulığımız beşiğini dedesi alacak o kadar..

ben canim sikildikca bakiyorum netten fiyatlara falan istanbul da her sey var. toptan magazalar var bebegin ilk alisverisleri icin falan. kiyafetle bitse iyi. ceyiz duzuyorsun bebege resmen. en iyisi olsun istiyorsun her seyin. ihtiyaci hic bitmiyor kii... az once internet sitesinin birinden sampuan, sabun, bakim kremleri mendil vs. toplam max. 8 parca sey hesapladim da 150 lira. 2-3 ay gidecek seyler ama ilk basta almak zorundasin sifirdan her seyi. zor valla.

canım işte çıakrtın bi liste dedeside destek olucakmış tek beşikle kalmaz o Allah yardımcımız olsun dediğin gibi yap sen son aya sıkıştırmayın daha zor olur hem sana hem bütçenize

baş ağrım çok artttı yaaaaa

canım minoset içebiliyomuşsun plus olmıycak ama sadece minoset dra defalarca sordum migrenim var biliyosun iç minoset dedi kendine işkence çektirme dedi istersen tlfnla danış druna yada izin al eve git dicem ama zaten birazdan çıkıcaksınız

canim ist.a gelme firsatiniz olsa keske. eminonunde bi yer var. fiyatlar cok uygun.battaniyesinden, zibinina, hastane cikisindan.kusmuk bezlerine her seyy. ilk baslarda cok cabuk buyuyorlar. pahali seyler almak mantikli degil kiyafetlerde falan.zaten kucuk olan her sey cok sevimli :)

az kaldı ya eve gidip yatmayı planlıyorum

evet bebeğim aynen öyle giyimi bakımı dru beşiği arbası nevresimi halısı biberonu vs vs birsürü masraf ufaktan ufaktan baslamak lazım
belki gülüceksiniz ama ben bebek arbası ve oto koltuğuna taktım çalışırken 2 taksitte ödenir die düşünüyorum bakalım ne yapıcaz önce pıtpıtları duyalım başlıycaz yavaştan

Allah guc kuvvet versin, bereket versin paraniza. benin begendigim bebek arabasi otokoltugu 1000 lira zaten abooo ortada bebek yok ama hayal cokk :)

Allah guc kuvvet versin, bereket versin paraniza. benin begendigim bebek arabasi otokoltugu 1000 lira zaten abooo ortada bebek yok ama hayal cokk :)

benimde beğendiğim 1190 dan 899 a düşmüş öyle dedi dün kız içim gitti vallaaa

öyle cnm masraflı işte çok ama derlerya kısmeti ile gelir koymazmış o zaman zaten ufak ufak yapıp halletmek lazım işte

sende öyle deme bende hep bakıyodum hepimiz yanıydık ne olacağı belli olmaz bitanemm

istanbula gelemeyiz de canım (10 saat) izmir ya da ankaradan alabiliriz. ankarada da toptancılar ucuz satan yerler var eminim uygun fiyata buluruz oralardan.

liste olarak da baktım da internetten az önce hazırlanmış listeler var fakat çok mantıklı gelmedi bana bilmiyorum da :) 2 tane zıbın demiş 3-4 tane penye demiş tulum demiş filan .. 2 tane zıbın neye yeter atlet niyetine kulllanılaacak çünkü.. üstelik bebeğin kıyafetleti bir makineyei doldurana kadarr yetmez ki o kıyafetler. aldı mı bol bol alırım ben

kuzum benim bi çok arkadaşım internetten alıyorlar istanbulda olmalarına rağmen gidiyolar beğeniyor mağazada geliyolar internetten sipariş veriyorlar geçen arkadaş oğlana ayakkabı alacakmış gitmiş mağazaya 88 gelmiş internetten 52 ye almış. bu beşik araba oto koltuğu için bile geçerli
bu arada biz oda yapmıcaz o yüzden masrafımız daha az olur

valla ben calismiyorum su anda. bi esim calisiyor. arada oturup hayal kuruyoruz gecende bebek magazasina bile soktum. bebek arabalarina besiklere falan baktik. en pahalisi hangisi onu aliriz diyo.kazin ayagi oyle degil tabi. en az 5000 ilk masrafi. gorumcelerim kayin validem annemler hepsine bir seyleri yikmayi planliyorum. yaparlar da zaten.yoksa altindan mumkun degil kalkamayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…