- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.121
hoşgeldin bebekimmmmm
iyi yapıosun kuzum kafan rahat olsun ki güzel hbrlerle gel halayını çekelim bitanem benimmmm
aynen öyle doğuma para lazım bebeğe hazırlığa para lazım kısmetiyle gelir bebişler bizde daha müsait bi yere bakarız artık sonuçta para vericez susuz oturma riskini nie göze alalım dedik hem hazır para lazım az daha sabredelim dedik
evet didolum aynen öyle birde öüğrendik mütahit biraz sorunluymuş dedik hiç boşa baş ağrıtmayalım biz kıpırdamayalım biyere bebek kısmetiyle gelir daha iyi bi yer buluruz o zaman alırız inşallah
iyi yapmışsınız canım başağrısı çekilir dert değilSizin oralarda daha bi masraflı olur bebek doğum paraları vs. paranızı boşa harcamayın.biriktirin hatunlarr
evet cnm şimdi zaten ne ne olucak bilmiyoruz 3. ayı geçelim ufaktan hazırlanmaya başlarız çalışırken ödensin bazı şeyleri elimizdekini iyi tutmak lazım
ben diyorum eşime para lazım filan diye de o da ne kadar masrafı olacak ki bebeğin diyor bir ayda alırız hepsini diyor. Aslında bir fiyat listesi istemek lazım bir mağazadan.
canım öyle deme yaaa 1 ayda yüklü olur herşeyini almak hem eksiğini gediğini göremezsin bana kalırsa mesela yengem yiğenime hamileyken 3 aydan başladılar bebek bezi almaya her markete gittiklerinde boy boy tamamladılar diğer ıvır zıvırlarıda cabası e doğumda nakitte lazım olacak rabbim sağlıcakla kavuştursun o günlere ama sen bi liste yap birde fiyat çıkart istersen yinede sizin bileceğiniz iş tabieniştenin küçümsediği rakkam büyümesin sonra
canım öyle deme yaaa 1 ayda yüklü olur herşeyini almak hem eksiğini gediğini göremezsin bana kalırsa mesela yengem yiğenime hamileyken 3 aydan başladılar bebek bezi almaya her markete gittiklerinde boy boy tamamladılar diğer ıvır zıvırlarıda cabası e doğumda nakitte lazım olacak rabbim sağlıcakla kavuştursun o günlere ama sen bi liste yap birde fiyat çıkart istersen yinede sizin bileceğiniz iş tabieniştenin küçümsediği rakkam büyümesin sonra
baş ağrım çok artttı yaaaaa
valla canım öyle son aya bırakmam ben. belki toptan bir alışveriş yaparız 6. ya da 7. ayda kıyafet olarak ama diğer şeyler de var yok oto koltuğu yok anakucağı bişeyler bişeylerr.. doğumu da devlette mi yaparım özelde mi orası da belli değil.
ben eşimi bi kandırayım da haftasonu bir yerden fiyat çıkarttıralım ona göre de ayağımızı yorganımıza uzatırız. şimdiden ay sonunda elimizde kalan parayı bebeğimize ayırmayı düşünüyoruz da daha arttırım yapamadık kii..
bizim tek kolayulığımız beşiğini dedesi alacak o kadar..
valla canım öyle son aya bırakmam ben. belki toptan bir alışveriş yaparız 6. ya da 7. ayda kıyafet olarak ama diğer şeyler de var yok oto koltuğu yok anakucağı bişeyler bişeylerr.. doğumu da devlette mi yaparım özelde mi orası da belli değil.
ben eşimi bi kandırayım da haftasonu bir yerden fiyat çıkarttıralım ona göre de ayağımızı yorganımıza uzatırız. şimdiden ay sonunda elimizde kalan parayı bebeğimize ayırmayı düşünüyoruz da daha arttırım yapamadık kii..
bizim tek kolayulığımız beşiğini dedesi alacak o kadar..
canım işte çıakrtın bi liste dedeside destek olucakmış tek beşikle kalmaz o Allah yardımcımız olsun dediğin gibi yap sen son aya sıkıştırmayın daha zor olur hem sana hem bütçenize
canım minoset içebiliyomuşsun plus olmıycak ama sadece minoset dra defalarca sordum migrenim var biliyosun iç minoset dedi kendine işkence çektirme dedi istersen tlfnla danış druna yada izin al eve git dicem ama zaten birazdan çıkıcaksınız
ben canim sikildikca bakiyorum netten fiyatlara falan istanbul da her sey var. toptan magazalar var bebegin ilk alisverisleri icin falan. kiyafetle bitse iyi. ceyiz duzuyorsun bebege resmen. en iyisi olsun istiyorsun her seyin. ihtiyaci hic bitmiyor kii... az once internet sitesinin birinden sampuan, sabun, bakim kremleri mendil vs. toplam max. 8 parca sey hesapladim da 150 lira. 2-3 ay gidecek seyler ama ilk basta almak zorundasin sifirdan her seyi. zor valla.
az kaldı ya eve gidip yatmayı planlıyorum
evet bebeğim aynen öyle giyimi bakımı dru beşiği arbası nevresimi halısı biberonu vs vs birsürü masraf ufaktan ufaktan baslamak lazım
belki gülüceksiniz ama ben bebek arbası ve oto koltuğuna taktım çalışırken 2 taksitte ödenir die düşünüyorum bakalım ne yapıcaz önce pıtpıtları duyalım başlıycaz yavaştan
Allah guc kuvvet versin, bereket versin paraniza. benin begendigim bebek arabasi otokoltugu 1000 lira zaten aboooortada bebek yok ama hayal cokk :)
canımmm bende tam seni düşünüyordumm..
ben soda içtim canımmm sade olan maden suyu yanii iyi geldi başımaa sende bir dene istersenn
canim ist.a gelme firsatiniz olsa keske. eminonunde bi yer var. fiyatlar cok uygun.battaniyesinden, zibinina, hastane cikisindan.kusmuk bezlerine her seyy. ilk baslarda cok cabuk buyuyorlar. pahali seyler almak mantikli degil kiyafetlerde falan.zaten kucuk olan her sey cok sevimli :)
istanbula gelemeyiz de canım (10 saat) izmir ya da ankaradan alabiliriz. ankarada da toptancılar ucuz satan yerler var eminim uygun fiyata buluruz oralardan.
liste olarak da baktım da internetten az önce hazırlanmış listeler var fakat çok mantıklı gelmedi bana bilmiyorum da :) 2 tane zıbın demiş 3-4 tane penye demiş tulum demiş filan .. 2 tane zıbın neye yeter atlet niyetine kulllanılaacak çünkü.. üstelik bebeğin kıyafetleti bir makineyei doldurana kadarr yetmez ki o kıyafetler. aldı mı bol bol alırım ben
benimde beğendiğim 1190 dan 899 a düşmüş öyle dedi dün kız içim gitti vallaaa
öyle cnm masraflı işte çok ama derlerya kısmeti ile gelir koymazmış o zaman zaten ufak ufak yapıp halletmek lazım işte
sende öyle deme bende hep bakıyodum hepimiz yanıydık ne olacağı belli olmaz bitanemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?