- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.141
onlar kesin hastaneye giderken alinacaklar icindir. yetmez dedigin gibi. izmirde tekstil cok ucuz oraya gidin derim benistanbula gelemeyiz de canım (10 saat) izmir ya da ankaradan alabiliriz. ankarada da toptancılar ucuz satan yerler var eminim uygun fiyata buluruz oralardan.
liste olarak da baktım da internetten az önce hazırlanmış listeler var fakat çok mantıklı gelmedi bana bilmiyorum da :) 2 tane zıbın demiş 3-4 tane penye demiş tulum demiş filan .. 2 tane zıbın neye yeter atlet niyetine kulllanılaacak çünkü.. üstelik bebeğin kıyafetleti bir makineyei doldurana kadarr yetmez ki o kıyafetler. aldı mı bol bol alırım ben
evet internet buyuk nimet o konuda. hele hamile icin. ben de oda istemiyordum ama hic icime sinmiyordu. evim de 2 oda. sigmaz aslinda gerekirse ev degistirecegim ya da 1 o dayi bi sekilde bosaltacagim bilmiyorum nasil olur ama almak istiyorum. gorumceler toplasip aliriz falan demislerdi .bakalim insallah bi hamile kalsammmkuzum benim bi çok arkadaşım internetten alıyorlar istanbulda olmalarına rağmen gidiyolar beğeniyor mağazada geliyolar internetten sipariş veriyorlar geçen arkadaş oğlana ayakkabı alacakmış gitmiş mağazaya 88 gelmiş internetten 52 ye almış. bu beşik araba oto koltuğu için bile geçerli
bu arada biz oda yapmıcaz o yüzden masrafımız daha az olur
valla ben calismiyorum su anda. bi esim calisiyor. arada oturup hayal kuruyoruz gecende bebek magazasina bile soktum. bebek arabalarina besiklere falan baktik. en pahalisi hangisi onu aliriz diyo.kazin ayagi oyle degil tabi. en az 5000 ilk masrafi. gorumcelerim kayin validem annemler hepsine bir seyleri yikmayi planliyorum. yaparlar da zaten.yoksa altindan mumkun degil kalkamayiz
kuzum benim bi çok arkadaşım internetten alıyorlar istanbulda olmalarına rağmen gidiyolar beğeniyor mağazada geliyolar internetten sipariş veriyorlar geçen arkadaş oğlana ayakkabı alacakmış gitmiş mağazaya 88 gelmiş internetten 52 ye almış. bu beşik araba oto koltuğu için bile geçerli
istanbula gelemeyiz de canım (10 saat) izmir ya da ankaradan alabiliriz. ankarada da toptancılar ucuz satan yerler var eminim uygun fiyata buluruz oralardan.
liste olarak da baktım da internetten az önce hazırlanmış listeler var fakat çok mantıklı gelmedi bana bilmiyorum da :) 2 tane zıbın demiş 3-4 tane penye demiş tulum demiş filan .. 2 tane zıbın neye yeter atlet niyetine kulllanılaacak çünkü.. üstelik bebeğin kıyafetleti bir makineyei doldurana kadarr yetmez ki o kıyafetler. aldı mı bol bol alırım ben
kuzum benim bi çok arkadaşım internetten alıyorlar istanbulda olmalarına rağmen gidiyolar beğeniyor mağazada geliyolar internetten sipariş veriyorlar geçen arkadaş oğlana ayakkabı alacakmış gitmiş mağazaya 88 gelmiş internetten 52 ye almış. bu beşik araba oto koltuğu için bile geçerli
onlar kesin hastaneye giderken alinacaklar icindir. yetmez dedigin gibi. izmirde tekstil cok ucuz oraya gidin derim ben
evet internet buyuk nimet o konuda. hele hamile icin. ben de oda istemiyordum ama hic icime sinmiyordu. evim de 2 oda. sigmaz aslinda gerekirse ev degistirecegim ya da 1 o dayi bi sekilde bosaltacagim bilmiyorum nasil olur ama almak istiyorum. gorumceler toplasip aliriz falan demislerdi .bakalim insallah bi hamile kalsammm
öyle kuzum herkese bi görev düşüyo tabiii bende ben çalışırken halledeyim istiyorum sonra sıkıntı olmasın napalım rabbim o günleride göstersin inşallahhhh
didoş kız baktığın liste hastane için hazırlanacak liste olmasın .........
canım öyle görümce filan olduktan sonraa herkes heveslenir oda yapmaya :) benimde müsait odam yok bebek için ve de kiracı olduğumdan dolayı istemiyorum kalabalık büyüyünce alırız bi yatak bi dolap :)
kuzum sen doğumdan sonra ya da önce işi bırakacak mısın temelli? yoksa geri döner misin işine?
bebeğim son aya kadar çalışırımda doğumdan sonra da istiyorum ama ne zaman dönerim bilmiyorum
bu kasik agrisi, bel agrisi beni benden aliyor. hastalansam da kurtulsam!!!!
hele goguslerimmm....
kızlarrrrrr altın yapın yaz sonu bozdururrsuuz cinsiyette netleşir rahat rahat harcarsınızzzz , ben öyle yapıyom
didoş kız baktığın liste hastane için hazırlanacak liste olmasın .........
hele doğsun da bebişş duruma göre başlarsın işee annesi :)
kızlar ben çıkyorum başım yeniden başlamadan dinleyeim biraz dahaa öpüyorum hepinizii..
bu arada fitoş hiç gelmedi bugün umarım kötü bir şey yoktur.
hoşçakalınn
hayır olsun her ay böyle mi olur kuzumm :44::44::44::44::44:
seni gidi seniiiii işini blen hatunun hali başkaa yahuuuu
olabilir ama bende bakmıştım bebek alışveriş listesi die 3-5 tane diyip durmuşlar hep
bilmiyorum ki valla canim. oluyor herhalde
hımmm sen yarın bizi hbrdar et yine çıkmadık candan umut kesilmezmiş ben kendimden bunu öğrendimmm
selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisabah ki randevumuz da güzel geçtii çok sükür .. ve yumurtacıklarım büyümüss en büyüğü 22 mm den baslıyo 18 mm lik.. 17 mm lik .. 16 mm lik böyle gidiyor işte .. ve çatlatma iğnesi saat kaçta yapılcak diye arıcaklar birazdan .. ve carsamba saat 11 buçuk gibi yumurta toplama işlemimiz yapılcak .. şimdilik böyle kısçelerim.. sizlerde ne var ne yok bakalımmm
selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisabah ki randevumuz da güzel geçtii çok sükür .. ve yumurtacıklarım büyümüss en büyüğü 22 mm den baslıyo 18 mm lik.. 17 mm lik .. 16 mm lik böyle gidiyor işte .. ve çatlatma iğnesi saat kaçta yapılcak diye arıcaklar birazdan .. ve carsamba saat 11 buçuk gibi yumurta toplama işlemimiz yapılcak .. şimdilik böyle kısçelerim.. sizlerde ne var ne yok bakalımmm
pek umudum yok canim benim yaa, sanmam yarin size regl oldum die heber ederim herhalde. senin ilk belirtilerin nelerdi fulyacimm?
amin canim benim insallah. insan uzerine dusunmeyince belirti falan da anlamiyor dedigin gibi. esin nasil bakiyor simdi foruma girmene?anammm umudummmm maşşallahhh 41,5 kere herşey çok güzel gidiyo halay bası olcam senin için hbrin olsun elimde mendil bekliyorummmmm bebeğimmmmmm
canım benim belirtim derken ben beklemiyodum ya pek bi belirtim yoktu zaten eşimlede çok kavgalıydık düşün bi önceki haftasnu gittim röfle yaptırdım o kadar rahattım onun dışında idrarım tuhaf kokuyodu başka bişey yoktu yani eşim buraya girmemi fln yasaklamıştı girememiştim 1 hafta fln herhalde sonra müjdeli hbrle geldim inşallah hayır olur seninde ağrıların kuzum benimmm canı gönülden dileğim ne kadar isteyen varsa rabbim yar ve yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?