Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

onlar kesin hastaneye giderken alinacaklar icindir. yetmez dedigin gibi. izmirde tekstil cok ucuz oraya gidin derim ben
evet internet buyuk nimet o konuda. hele hamile icin. ben de oda istemiyordum ama hic icime sinmiyordu. evim de 2 oda. sigmaz aslinda gerekirse ev degistirecegim ya da 1 o dayi bi sekilde bosaltacagim bilmiyorum nasil olur ama almak istiyorum. gorumceler toplasip aliriz falan demislerdi .bakalim insallah bi hamile kalsammm

öyle kuzum herkese bi görev düşüyo tabiii bende ben çalışırken halledeyim istiyorum sonra sıkıntı olmasın napalım rabbim o günleride göstersin inşallahhhh

internetten dediğin gibi oto koltuğu beşik filan alınır bizde öyle almayı düşünüyoruz piyasada gerçeğini görüp öyle almak gerekiyor tabi. ama kıyafet konusunda internetten alma taraftarı değilim kumaşı iyi mi kötü mü ellemeden içim rahat etmez benim.

oda bizde yapmayacağız dediğin gibi masrafımız daha az olacak ben 2 binlirayı geçeceğini sanmıyorum doğum parası hariç.

kızlarrrrrr altın yapın yaz sonu bozdururrsuuz cinsiyette netleşir rahat rahat harcarsınızzzz , ben öyle yapıyom

evet kuzum bende baktım çocuk kusucak pisliycek yetermi onlar dediğin gibi alırda alırız artık

evet nette öyle ucuza denk geliyo yawrum oda yapmazsanız daha masrafsız olur 1 beşik 1 küçük dolap yeter bebişe şimdilik

canım öyle görümce filan olduktan sonraa herkes heveslenir oda yapmaya :) benimde müsait odam yok bebek için ve de kiracı olduğumdan dolayı istemiyorum kalabalık büyüyünce alırız bi yatak bi dolap :)

öyle kuzum herkese bi görev düşüyo tabiii bende ben çalışırken halledeyim istiyorum sonra sıkıntı olmasın napalım rabbim o günleride göstersin inşallahhhh

kuzum sen doğumdan sonra ya da önce işi bırakacak mısın temelli? yoksa geri döner misin işine?

bebeğim son aya kadar çalışırımda doğumdan sonra da istiyorum ama ne zaman dönerim bilmiyorum

bebeğim son aya kadar çalışırımda doğumdan sonra da istiyorum ama ne zaman dönerim bilmiyorum

hele doğsun da bebişş duruma göre başlarsın işee annesi :)

kızlar ben çıkyorum başım yeniden başlamadan dinleyeim biraz dahaa öpüyorum hepinizii..

bu arada fitoş hiç gelmedi bugün umarım kötü bir şey yoktur.

hoşçakalınn

bu kasik agrisi, bel agrisi beni benden aliyor. hastalansam da kurtulsam!!!!
hele goguslerimmm....

hayır olsun her ay böyle mi olur kuzumm :44::44::44::44::44:

kızlarrrrrr altın yapın yaz sonu bozdururrsuuz cinsiyette netleşir rahat rahat harcarsınızzzz , ben öyle yapıyom

seni gidi seniiiii işini blen hatunun hali başkaa yahuuuu

didoş kız baktığın liste hastane için hazırlanacak liste olmasın .........

olabilir ama bende bakmıştım bebek alışveriş listesi die 3-5 tane diyip durmuşlar hep

doğru dedin kuzum hele bi doğsun da

canım sen dinlen güzelce tutmasın basın fitoşa gelince gördüm çok fırça çekmişsin kpss için ona çalışmasın harıl harıl :44::44::44::44: kötü düşünmeyelim vakti olmamıştır fıstığınnn

hadi görürşüz didoşummmm

selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sabah ki randevumuz da güzel geçtii çok sükür .. ve yumurtacıklarım büyümüss en büyüğü 22 mm den baslıyo 18 mm lik.. 17 mm lik .. 16 mm lik böyle gidiyor işte .. ve çatlatma iğnesi saat kaçta yapılcak diye arıcaklar birazdan .. ve carsamba saat 11 buçuk gibi yumurta toplama işlemimiz yapılcak .. şimdilik böyle kısçelerim.. sizlerde ne var ne yok bakalımmm

ohh ohh gozun aydin canim, Allah yardimcin olsun :)

anammm umudummmm maşşallahhh 41,5 kere herşey çok güzel gidiyo halay bası olcam senin için hbrin olsun elimde mendil bekliyorummmmm bebeğimmmmmm

pek umudum yok canim benim yaa, sanmam yarin size regl oldum die heber ederim herhalde. senin ilk belirtilerin nelerdi fulyacimm?

canım benim belirtim derken ben beklemiyodum ya pek bi belirtim yoktu zaten eşimlede çok kavgalıydık düşün bi önceki haftasnu gittim röfle yaptırdım o kadar rahattım onun dışında idrarım tuhaf kokuyodu başka bişey yoktu yani eşim buraya girmemi fln yasaklamıştı girememiştim 1 hafta fln herhalde sonra müjdeli hbrle geldim inşallah hayır olur seninde ağrıların kuzum benimmm canı gönülden dileğim ne kadar isteyen varsa rabbim yar ve yardımcımız olsun

amin canim benim insallah. insan uzerine dusunmeyince belirti falan da anlamiyor dedigin gibi. esin nasil bakiyor simdi foruma girmene?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…