Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

amin canim benim insallah. insan uzerine dusunmeyince belirti falan da anlamiyor dedigin gibi. esin nasil bakiyor simdi foruma girmene?

ya senin hbrn yok olan olaylardan facedeki kurduğum grup varya o grup muhabbetine sinirlendi ordan bi tartıştık uzadı da uzadı ama sonra bebek olduğunu duyunca sadece buraya girmeme izin verdi faceden kesinlikle onaylamıyor benimkide öyle bi cins işte malesef

Son düzenleme:

hakli da aslinda bi yandan, konusmustuk hatirlarsan. kizmamak lazim ona da

hakli da aslinda bi yandan, konusmustuk hatirlarsan. kizmamak lazim ona da

evet konuşmuştuk bebeğim haklı ama benimkinin uslubu yanlıştı bana karsı öyle böyle kavga değil zaten hasta olamıyorum die bi buhran içindeydim 2 gün ayrı yattım herfile ağla ağla içim çıktı 3 gece yarısı barıştık barıştık derken yanıma gelmesine izin verdim sarıldık uyuduk sonra ruyamda test gördüm pozitifti benim olamaz ben yumurtlamıyorum diorum sabah test yaptım pozitif çıktı meğer hamileymişim harap etmişim kendimi sonra süt liman oldu herşey buraya bişey demiyoda faceden hala yasaklıyım

bak bi fikrim var:)) hamile kaldigimda ayni dr. a gidelim kizlarla da toplasip. kocalarda orda tabi. sira beklerken hem biz tanisiriz hem onlaR tanismis olur. bi yerlerde karsilasiriz hepinizle kim bilir :))

bak bi fikrim var:)) hamile kaldigimda ayni dr. a gidelim kizlarla da toplasip. kocalarda orda tabi. sira beklerken hem biz tanisiriz hem onlaR tanismis olur. bi yerlerde karsilasiriz hepinizle kim bilir :))

anamm cinsin sen cinde hepimize ortak bi dr nerden bulucaz

ruyalar keske hep boyle guzel seylerin habercisi olsa :) ben de gecende ruyamda hamile kaldigimi gordum, birkac gece sonra da kanamam oldugunu gordum. limon kufu yesil bi elbise vardi ustumde. kan oluyo onu.yere dustum aglamaya basladim. ruya iste benimki biraz etkide kaldigim seylerden gorulen ruyalar sanirim :)

keşke kuzum ama rüyada kan görürsen eğer bozulurmuş o rüya belkim hamişsindir ben rüya görmeden ve test yapmadan dr gitseydim dr büyük ihtimalle daha kuvvetli bi söktürücü vericekti belkide

misal iste benimki,Allah in isi belli mi olur, bi yerde denk dusurur bakarsin. bi bebek magazasinda falan karsilasirsam birinizle gelirim ben hemen yaniniza zaten :)

keşke kuzum inşallah ne güzel olur dediğin gibi ama beni görürsen deki okuldan merve ben delirmesin benimki

keşke kuzum ama rüyada kan görürsen eğer bozulurmuş o rüya belkim hamişsindir ben rüya görmeden ve test yapmadan dr gitseydim dr büyük ihtimalle daha kuvvetli bi söktürücü vericekti belkide

yok be guzelim, umutlanmaya hic niyet etmiyorum artik. sanmam yani. Allah korumus yavrum seni de yavrunu da Allah baska badire vermez insallah :)

yok be guzelim, umutlanmaya hic niyet etmiyorum artik. sanmam yani. Allah korumus yavrum seni de yavrunu da Allah baska badire vermez insallah :)

sen umutlanma tabi mevlam bilir hele bi yarın olsunda ne demişler büyükler gün doğmadan neler doğar

aminnn canım benimmm aminnn inşalllah rabbim baska dert gösermesin sağlıcakla gidio sağlıcakla devamını getirsin hayırlısıyla inşallahhh

keşke kuzum inşallah ne güzel olur dediğin gibi ama beni görürsen deki okuldan merve ben delirmesin benimki

hamileyiz kizimmm, anne anne yalan saoyler miyim hic die dusunur kocan her halde. o gun gelse hicbir sey olmamis gibi normal kac aylik falan die muhabbete de girilir kasada sira beklerken :)

Akşamları yatmadan önce kullanabilirsin canım. Bölece yan etkilerini de hissetmemiş olursun. Halsizlik, bulantı gibi. Varsa tabi. Ben 20 mg kullanıyorum. Anladım, düşüğün olduğu için vermiş. Şifa olsun canıma.

amin ablammmm inşallah şifa olur kuzularımıza az kaldı zaten benim ilacım bitsin bu da verirse dr onu öyle fitil gibi kullanırım sen nasılsın ablammmm iyisin maşşallahhhhh

Umutcum, yumoşların 3 bebek getirir sana inşallah hayırlısıyla canım. Amin.

Mervecim, belirti olarak göğüs ağrısı, kasık ağrısı kremsi ya da su kıvamında akıntın varsa umutlanabilirsin derim:) Bunlar en erken görülebilecek belirtiler. Diğer belirtiler sonraki haftalarda görülür canım.

amin ablammmm inşallah şifa olur kuzularımıza az kaldı zaten benim ilacım bitsin bu da verirse dr onu öyle fitil gibi kullanırım sen nasılsın ablammmm iyisin maşşallahhhhh

İyiyim Allaha şükür. Bulantılarım çok fazla arttı iki haftadır. Geceleri bile bulantıyla uyanır oldum. Dedim size geçmez benimki:)) Ama can kurban bulantılarıma. Kanama olmasın da bir daha.

ohh ohh gozun aydin canim, Allah yardimcin olsun :)

saolasınınız Allah razı olsun .. inşallah Sudemervem.. Rabbim dilerse neden olmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…