- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.181
İyiyim Allaha şükür. Bulantılarım çok fazla arttı iki haftadır. Geceleri bile bulantıyla uyanır oldum. Dedim size geçmez benimki:)) Ama can kurban bulantılarıma. Kanama olmasın da bir daha.
Umutcum, yumoşların 3 bebek getirir sana inşallah hayırlısıyla canım. Amin.
Mervecim, belirti olarak göğüs ağrısı, kasık ağrısı kremsi ya da su kıvamında akıntın varsa umutlanabilirsin derim:) Bunlar en erken görülebilecek belirtiler. Diğer belirtiler sonraki haftalarda görülür canım.
aynur abla hepsi var da adet doneminde oluyor benim bole seyler. bazen abartiyor daa, hatta gecen ay oyle bi oldu ki 1 gunde abartmiyorum en az 15 kere idrara ciktim. ama husrana ugruyorum sonra. bu ay pek calisamadik da o yuzden yarin regl olurum buyuk ihtimalle. olmazsam da hemen yetistiririm zaten:) bazi belirtilerim var ama dillendirince insan daha cok inaniyor o yuzden bosverdim :)
aynur abla hepsi var da adet doneminde oluyor benim bole seyler. bazen abartiyor daa, hatta gecen ay oyle bi oldu ki 1 gunde abartmiyorum en az 15 kere idrara ciktim. ama husrana ugruyorum sonra. bu ay pek calisamadik da o yuzden yarin regl olurum buyuk ihtimalle. olmazsam da hemen yetistiririm zaten:) bazi belirtilerim var ama dillendirince insan daha cok inaniyor o yuzden bosverdim :)
kızçeler hatunlar avratlar saat 18:00 ve ben çekip giderim Allahın izniyle gidip azcık dinlenelimmmm öpüyoruz hepinizi
kızçeler hatunlar avratlar saat 18:00 ve ben çekip giderim Allahın izniyle gidip azcık dinlenelimmmm öpüyoruz hepinizi
Doğru diyorsun tatlım, umutlandırmamak lazım. Hülaya da öyle dedik, biraz üzüldü nihayetindeAllah hepimiz için herşeyin en hayırlısını bilir yapar. Zamanı da en güzel o tain eder. Haziranda karpuzu, aralıkta portakalı insanoğlunun şifası için yaratan Rabbim, herşeyin zamanını ne güzel bilir, ne güzel...
cok gecmis olsun ablacim, guzel haberlerle gelirsin insallah, opuyorumm :)
geçmiş olsun ablacım inşallah hemen iyileşir kızınnn.. görüşrüüz
kızlar benim baş ağrım arttı sıcak su yapıp yatıcam biraz daha sonra görüşürüz
inşallah abla bekliyorum sabırla geçmesini
Herkese selamlar. Nasılsınız bakalım ey topik ahalisi...Hülyacım, kızına geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Yarın senden haber bekliyoruz ne olmuş ne bitmiş onca yumoşa diye...
ablacımmm çok geçmiş olsunnn dikkat et kendine ve kübraya ağlamaktan yorgun halsiz düştü demekki kıyamam sende güzel hbrlerini getir inşallahhh
kızçeler biz bu alacağımız evden de vazgeçtik hem teslim edemiyolar hem binanın iskanı yok suyu üzerimize alamıycaz 30 daireden tek tek su parasımı toplanır biri vermese susuz kalıcaz hem şimdi benim annemede ihtiyacım var o sebepten beklemeye karar verdik
Doğru diyorsun tatlım, umutlandırmamak lazım. Hülaya da öyle dedik, biraz üzüldü nihayetindeAllah hepimiz için herşeyin en hayırlısını bilir yapar. Zamanı da en güzel o tain eder. Haziranda karpuzu, aralıkta portakalı insanoğlunun şifası için yaratan Rabbim, herşeyin zamanını ne güzel bilir, ne güzel...
sağol bitanem kızımı götürdüm doktora
aldım ilaçlarını inşallah hemen toparlar
ben doktora gitmiyorum doktorumla telden görüştüm gelmene gerek yok dedi
klomene başlıyorum yarın yine bakalım hayırlşısı artık
İnşallah çabuk atlatır kızın canım. Yalnız ben doktorun seni çağırmamasına takıldım. Mutlaka çağırıp yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakmalıydı. Olur da kist olursa diye. Hayırlısı bakalım. Beşinci gün başla klomene bari. Bismillahla. İnşallah bu ay az ama tutacak umoşun olur da hamile kalırsın canım.
günaydın kuzular sabah sabah hiç iyi değil midem bugün pek aranızda olamayacağım öpüldünüz sizi seviyorum
günaydın...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?