Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aynur abla hepsi var da adet doneminde oluyor benim bole seyler. bazen abartiyor daa, hatta gecen ay oyle bi oldu ki 1 gunde abartmiyorum en az 15 kere idrara ciktim. ama husrana ugruyorum sonra. bu ay pek calisamadik da o yuzden yarin regl olurum buyuk ihtimalle. olmazsam da hemen yetistiririm zaten:) bazi belirtilerim var ama dillendirince insan daha cok inaniyor o yuzden bosverdim :)

sen şimdi boşver dinleme kendini yarın ola hayrola üstüne gelipte bu geceden heyecanlandırmayalım seni sonra çok kötü oluyo zaten yarından belli olur kuzum benimmmm inşallahhh hissettiğimizdir

kızçeler hatunlar avratlar saat 18:00 ve ben çekip giderim Allahın izniyle gidip azcık dinlenelimmmm öpüyoruz hepinizi

Doğru diyorsun tatlım, umutlandırmamak lazım. Hülaya da öyle dedik, biraz üzüldü nihayetinde Allah hepimiz için herşeyin en hayırlısını bilir yapar. Zamanı da en güzel o tain eder. Haziranda karpuzu, aralıkta portakalı insanoğlunun şifası için yaratan Rabbim, herşeyin zamanını ne güzel bilir, ne güzel...

cok dogru diyorsun, biz plan yapiyoruz da kader guluyor. Allah her seyi kararlastirmistir muhakkak :)

Herkese selamlar. Nasılsınız bakalım ey topik ahalisi...Hülyacım, kızına geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Yarın senden haber bekliyoruz ne olmuş ne bitmiş onca yumoşa diye...

sağol bitanem kızımı götürdüm doktora
aldım ilaçlarını inşallah hemen toparlar
ben doktora gitmiyorum doktorumla telden görüştüm gelmene gerek yok dedi
klomene başlıyorum yarın yine bakalım hayırlşısı artık

ablacımmm çok geçmiş olsunnn dikkat et kendine ve kübraya ağlamaktan yorgun halsiz düştü demekki kıyamam sende güzel hbrlerini getir inşallahhh

sağol ablam çok teşekkür ederim
kızımı götürdüm doktora ama ben gitmiyorum
gelmene gerek yok dedi yarın klomene başla dedi haftaya cumaya randevu verdi

hakkınızda hayırlısı ablam herşeyde bi hayır vardır
inşallah daha güzeli çıkar karşınıza

artık üzülmiycem canım benim artık kafaya takmak yok

İnşallah çabuk atlatır kızın canım. Yalnız ben doktorun seni çağırmamasına takıldım. Mutlaka çağırıp yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakmalıydı. Olur da kist olursa diye. Hayırlısı bakalım. Beşinci gün başla klomene bari. Bismillahla. İnşallah bu ay az ama tutacak umoşun olur da hamile kalırsın canım.

bende sordum doktora ama adet olduysan bi sıkıntı yoktur dedi
yarın kısmetse başlıycam klomene inşallah bu ay olur canım
bende aranızda salına salına hamileyim diye dolanırım

günaydın kuzular sabah sabah hiç iyi değil midem bugün pek aranızda olamayacağım öpüldünüz sizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…