Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın kızlar...
nasılsınız bakalım....dün ben giremedim hiç,şimdi geçmişe göz gezdirdim,kpss çalışıyodur falan demişsiniz ama nerdeeeeeeeeeeeeeee??????????
şimdi didoş kızacak bana ama dün okadar yoğun bi gündü ki...ama çok şükür kötü bi durum yok...
sabah 2 saat bankada işim vardı,onu hallettm iş yerine geldim öğlen oldu,öğleden sonra bürodaki işlerimi hallettim.tam size yazacaktım eşim ve arkadaşlarım geldi onlarla otururken yazamadım...
sonra akşam oldu işten çıktım veeeeeeeeeeeee eşim beni yemeğe götürdü çünküüüüüüüüüü yıllar önce dün annem beni doğurmuşyemekten sonra arkadaşın bebişini görmeye gittik cümbür cemaat arkadaşlarla
velhasıl dün ne size yazabildim ne ders çalışabildim:26::26::26:
ama inşallah bugün sizlerleyim

Biz de öpüyoruz minnakını ve seni. Güle güle git evine inşallah.Yat dinlen. Allaha emanet olun.

oohh dinlendik ablammmm mis gibiii
bi sey mi hissettin kuzumm, sole:) hadi gorusuruz kendine dikkat et iyi dinlenmeler biz de sizi opuyoruz :)

yok kuzum ben iyiyi çağırıyorum inşallah iyi olurrrr hadi gelde hbr ver bize

sağol ablam çok teşekkür ederim
kızımı götürdüm doktora ama ben gitmiyorum
gelmene gerek yok dedi yarın klomene başla dedi haftaya cumaya randevu verdi

hayırlısı olsun ablammm sen drun dediklerini yap yine kübra nasıl oldu daha iyimi sen nasılsınn

hakkınızda hayırlısı ablam herşeyde bi hayır vardır
inşallah daha güzeli çıkar karşınıza

evet ablam hayırlısı bebişin kendi kısmetiyle daha iyi bi yer denk gelir belki

günaydın kuzular sabah sabah hiç iyi değil midem bugün pek aranızda olamayacağım öpüldünüz sizi seviyorum

günaydın bebekimmmmmm sen dinlen bugün bizde seni seviyoruzzzzzz

günaydın...................
günaydın kıymatlımmmmm nasılsınnnnn aşkitommmm

günaydınn canım dikkat et kendineee

günaydınnn iremmm

bütün kızlar günaydınnn nasılsınızz?? güne başağrısız uyanmak ne kadar güzelmişşş

günaydın didoşummmm minnoşummmmmm sen nasılsın baş ağrın geçmiş ohh ohh maşallahhhhh

günaydın kızçelerimmmm ve yiğenlerimmmmmm biz çok acız midemiz fırfırfır dönüyo tahlillerimizi yaptırdık öğlende alıcazzzz hadi ama dr randevuları başlasınnnnnnnn yarın kim saat kaçta gidiyo kaçta hbr edicek bizeeeeeee

aaanüüüüüüü doğru ya kızzzzzzz dün senin d.günün dü yazmıştın daha önce ama biz balık hafızalı hamişler unuttuk k.bakmaaa doğum günün kutlu olsun canımmmmmm eşinle bebişinle nice mutlu güzel senelere yıllarca güzel anılar biriktirmen dileğiyleeee

günaydın kıymatlımmmmm nasılsınnnnn aşkitommmm

iyidir tatlım gülşenden tek günlük yatcaz kalkcazını dinliyommm

Yarın benim gününmmm Sabhtan gitcem öğleden sonra görüşürüz inşallah güzel haberlerde ...........

Gülücük mutlu yıllar canımm inşallah hiç bir yılını aratmayan çok güzel bir yaş olur :119::119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:

sağol canım benim.... unutmak çok normal ben 5dk sonra ne yapacağımı planlıyorum ama anında unutuyorum...
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım...inşallah seneye bebişimle kutlarız

aminnnnnnnnnn teşekkür ederim canım...
rabbim hepimize mutluluk sağlık huzur nasip etsin.

canım doğumgünün kutlu olsuuunbenimkinede birkaç gün kaldı nedense bu sene eşimden hiçbir beklentim yokgercı göbüşlerimizdeki minnaklardan güzel hediye mi oluuur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…