- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.201
günaydın kuzular sabah sabah hiç iyi değil midem bugün pek aranızda olamayacağım öpüldünüz sizi seviyorum
günaydın...................
günaydınn canım dikkat et kendineee
günaydınnn iremmm
bütün kızlar günaydınnn nasılsınızz?? güne başağrısız uyanmak ne kadar güzelmişşş
günaydın canım nasılsın
Biz de öpüyoruz minnakını ve seni. Güle güle git evine inşallah.Yat dinlen. Allaha emanet olun.
bi sey mi hissettin kuzumm, sole:) hadi gorusuruz kendine dikkat et iyi dinlenmeler biz de sizi opuyoruz :)
sağol ablam çok teşekkür ederim
kızımı götürdüm doktora ama ben gitmiyorum
gelmene gerek yok dedi yarın klomene başla dedi haftaya cumaya randevu verdi
hakkınızda hayırlısı ablam herşeyde bi hayır vardır
inşallah daha güzeli çıkar karşınıza
günaydın kuzular sabah sabah hiç iyi değil midem bugün pek aranızda olamayacağım öpüldünüz sizi seviyorum
günaydın kıymatlımmmmm nasılsınnnnn aşkitommmmgünaydın...................
günaydınn canım dikkat et kendineee
günaydınnn iremmm
bütün kızlar günaydınnn nasılsınızz?? güne başağrısız uyanmak ne kadar güzelmişşş
günaydın kızlar...
nasılsınız bakalım....dün ben giremedim hiç,şimdi geçmişe göz gezdirdim,kpss çalışıyodur falan demişsiniz ama nerdeeeeeeeeeeeeeee??????????
şimdi didoş kızacak bana ama dün okadar yoğun bi gündü ki...ama çok şükür kötü bi durum yok...
sabah 2 saat bankada işim vardı,onu hallettm iş yerine geldim öğlen oldu,öğleden sonra bürodaki işlerimi hallettim.tam size yazacaktım eşim ve arkadaşlarım geldi onlarla otururken yazamadım...
sonra akşam oldu işten çıktım veeeeeeeeeeeee eşim beni yemeğe götürdü çünküüüüüüüüüü yıllar önce dün annem beni doğurmuşyemekten sonra arkadaşın bebişini görmeye gittik cümbür cemaat arkadaşlarla
velhasıl dün ne size yazabildim ne ders çalışabildim:26::26::26:
ama inşallah bugün sizlerleyim
günaydın kıymatlımmmmm nasılsınnnnn aşkitommmm
günaydın kıymatlımmmmm nasılsınnnnn aşkitommmm
İYİDİR TATLIM GÜLŞENDEN TEK GÜNLÜK YATCAZ KALKCAZINI DİNLİYOMMM
YARIN BENİM GÜNÜNMMMSABHTAN GİTCEM ÖĞLEDEN SONRA GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH GÜZEL HABERLERDE ...........
GÜLÜCÜK MUTLU YILLAR CANIMM İNŞALLAH HİÇ BİR YILINI ARATMAYAN ÇOK GÜZEL BİR YAŞ OLUR :119::119::119::119::119::119::119::119:
o zaman yatcan kalkcan hooppppp bebişi görcennnnnnn yuuppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bize daha var yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz oooooo oooo oooooiyi güzel heberlerinizi bekliyorum 2 4 6 8 10 12 gözleeeeee
günaydın kızlaaar nasılsınız beni pardon bizi orarsanız çook iyiyizsizlerde ne var ne yok bakalım
sağol canım benim.... unutmak çok normal ben 5dk sonra ne yapacağımı planlıyorum ama anında unutuyorum...aaanüüüüüüü doğru ya kızzzzzzz dün senin d.günün dü yazmıştın daha önce ama biz balık hafızalı hamişler unuttuk k.bakmaaa doğum günün kutlu olsun canımmmmmm eşinle bebişinle nice mutlu güzel senelere yıllarca güzel anılar biriktirmen dileğiyleeee
iyidir tatlım gülşenden tek günlük yatcaz kalkcazını dinliyommm
Yarın benim gününmmmSabhtan gitcem öğleden sonra görüşürüz inşallah güzel haberlerde ...........
Gülücük mutlu yıllar canımm inşallah hiç bir yılını aratmayan çok güzel bir yaş olur :119::119::119::119::119::119::119::119:
sağol canım benim.... unutmak çok normal ben 5dk sonra ne yapacağımı planlıyorum ama anında unutuyorum...
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım...inşallah seneye bebişimle kutlarız
aminnnnnnnnnn teşekkür ederim canım...
rabbim hepimize mutluluk sağlık huzur nasip etsin.
yarın bizimde kontrolümüz var Allah nasip ederse kalp atışlarını duyacagız yawru kuşun
ooohhh ohhhh gidin tabiiii gidin ki sıra bize gelsinnnnn
15 gün gecti şu 1 gün gecmez yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?