- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.221
evet canım aynen benim de beklentim yoktu. zaten zorla hatırlattım ama o an için çok acıktığım için hediyeden yada bir çiçekten daha çok mutlu etti beni yemeğe götürmesi.. çicek alsa bu ne derdim yani o derece... ha tabi bize en güzel hediyeyi bir kaç ay önceden verdiler zatencanım doğumgünün kutlu olsuuunbenimkinede birkaç gün kaldı nedense bu sene eşimden hiçbir beklentim yok gercı göbüşlerimizdeki minnaklardan güzel hediye mi oluuur
yarın bizimde kontrolümüz var Allah nasip ederse kalp atışlarını duyacagız yawru kuşun
[video=youtube;BgHJMC9hs6o]http://www.youtube.com/watch?v=BgHJMC9hs6o[/video]
iremiommmmmmmmmmmmm
tümmmm dr randevu günü bekleyenlere gelsinnnnnnnnn yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooppppppppp
evet canım aynen benim de beklentim yoktu. zaten zorla hatırlattım ama o an için çok acıktığım için hediyeden yada bir çiçekten daha çok mutlu etti beni yemeğe götürmesi.. çicek alsa bu ne derdim yani o derece... ha tabi bize en güzel hediyeyi bir kaç ay önceden verdiler zaten
inşallah sağlıcakla duyarsın bebişinin pıt pıtlarını canım..
bizim de 1 nisanda kontrolümüz var...
15 gün gecti şu 1 gün gecmez yaaa
küboş sorun bir günün geçmemesi değil günler geçiyo gidiyon maxsimum 10 dk duruyon sonra yine başla saymaya geç günler geç diyeee
küboş sorun bir günün geçmemesi değil günler geçiyo gidiyon maxsimum 10 dk duruyon sonra yine başla saymaya geç günler geç diyeee
günaydın didemim nasılsın
günaydın kızlar...
nasılsınız bakalım....dün ben giremedim hiç,şimdi geçmişe göz gezdirdim,kpss çalışıyodur falan demişsiniz ama nerdeeeeeeeeeeeeeee??????????
şimdi didoş kızacak bana ama dün okadar yoğun bi gündü ki...ama çok şükür kötü bi durum yok...
sabah 2 saat bankada işim vardı,onu hallettm iş yerine geldim öğlen oldu,öğleden sonra bürodaki işlerimi hallettim.tam size yazacaktım eşim ve arkadaşlarım geldi onlarla otururken yazamadım...
sonra akşam oldu işten çıktım veeeeeeeeeeeee eşim beni yemeğe götürdü çünküüüüüüüüüü yıllar önce dün annem beni doğurmuşyemekten sonra arkadaşın bebişini görmeye gittik cümbür cemaat arkadaşlarla
velhasıl dün ne size yazabildim ne ders çalışabildim:26::26::26:
ama inşallah bugün sizlerleyim
günaydın kızçelerimmmm ve yiğenlerimmmmmm biz çok acız midemiz fırfırfır dönüyo tahlillerimizi yaptırdık öğlende alıcazzzz hadi ama dr randevuları başlasınnnnnnnn yarın kim saat kaçta gidiyo kaçta hbr edicek bizeeeeeee
günaydın kızlaaar nasılsınız beni pardon bizi orarsanız çook iyiyizsizlerde ne var ne yok bakalım
büyük ihtimal bu randevudan sonra tatlım bir ay sonra, başla artık 2 li tarama 3 lü tarama her ay bir taramahe yaaa bide ileride bizleride ayda 1 çağırıcak o zaman ne yapıcazzz
günaydın ablam iyiyim çok şükür sen nasılsın kızın nasıl oldu?
günaydın fitoşşş seni merak etmiştik dün ama geçerli sebeplerin varmış.
ders de çalışmamışsın ama doğum günü çocuğu seniii hadii kızmayım bu seferlikkDoğum gününün de kutlu olsun canımmm nice güzel yaşlara bebişlerinle birlikte girersin inşallah.
güzel sonuçlar çıkar inşallah canımmm....
ben perşembe gidiyorumm sabahtan giderim ama daha randevu almadım doktorun saat kaçta geleceğine bağlı..
günaydınn kübüşş ve minik kuzularıı bizz de iyiyizzz takılıyoruz işte buralardaaa... şu bizim listerlere bir el atsana yaa hiç ilgilenmiyon topiğinlee
he yaaa bide ileride bizleride ayda 1 çağırıcak o zaman ne yapıcazzz
canım ilk zamanlar kısa sürüyor..minik kuşlar azıcık büyüsn en az yarım saat kalıyosn çünkü ultrasonla ölçüm yapmak zorlaşıyor
evet didoşum geçerli sebeplerim vardı:18::18::18:günaydın ablam iyiyim çok şükür sen nasılsın kızın nasıl oldu?
günaydın fitoşşş seni merak etmiştik dün ama geçerli sebeplerin varmış.
ders de çalışmamışsın ama doğum günü çocuğu seniii hadii kızmayım bu seferlikkDoğum gününün de kutlu olsun canımmm nice güzel yaşlara bebişlerinle birlikte girersin inşallah.
güzel sonuçlar çıkar inşallah canımmm....
ben perşembe gidiyorumm sabahtan giderim ama daha randevu almadım doktorun saat kaçta geleceğine bağlı..
günaydınn kübüşş ve minik kuzularıı bizz de iyiyizzz takılıyoruz işte buralardaaa... şu bizim listerlere bir el atsana yaa hiç ilgilenmiyon topiğinlee
8 haftalıktan sonra 1 ay sonra çağırmıştı doktor beni ben 3 hafta sonra gitmiştim sonra yine bir 3 hafta sonra çağırdıydııı bir ay beklemesi zor oluyor yaaaa.. ama bu muayeneden sonra bir ay sonra gel diyecek galiba
büyük ihtimal bu randevudan sonra tatlım bir ay sonra, başla artık 2 li tarama 3 lü tarama her ay bir taramaneyse 3 aylık olur bebelerimiz topaç olur topaç onlarr
8 haftalıktan sonra 1 ay sonra çağırmıştı doktor beni ben 3 hafta sonra gitmiştim sonra yine bir 3 hafta sonra çağırdıydııı bir ay beklemesi zor oluyor yaaaa.. ama bu muayeneden sonra bir ay sonra gel diyecek galiba
HE KIZ BÜYÜSELER TİPİNİ YEDİĞİMİN TİPİNİ GÖRSEM ŞÖYLE , İZLESEM HANİ ŞEBEKLİKLERİNİ FELANRABBİM SAĞLIKLA HERKESE TATTIRSIN BU DUYGUYU İNŞALLAH
evet didoşum geçerli sebeplerim vardı:18::18::18:
bu arada teşekkür ettim canım...inşallah hepimiz bebişimizle yeni yaşlarımızı görürüz....
biraz takılayım dedim burda,sonra başlıcam derse bi tekrar yapıcam...
ben en son 1 martta gitmiştim,şimdi de 1 nisan....
tam 1ay.. ilk bebekte zırt pırt gidiyodum nerdeyse her hafta.. evdeydim o zaman can sıkıntısından..
bu sefer çok gitmemeye karar verdim. dr. ne zaman gel derse.......
çalıştığım için zaman da çabuk geçiyo... bebişim herzaman aklımda ama hadi canım sıkıldı dr. a gideyim gibi bi durum olmuyo...
Allah a emanet.. hem aralı gidince bi anda büyümüş gibi geliyo.. daha heyecanlı......
evet evet büyüsünler inşallahhhhşimdi biz bu gittiğimizde görcez demii kendinideeee
anüüü bizide c.tesiden sonra 1 ay sonra mı çağırıcak kız zaman nasıl gecer kiii gerçi o zaman iremimin dediği gibi 3 ayı devirmiş oluruz
aminnn kuzummm aminnnnnnnnnnnnnnnnn tez zamanda hayırlısıyla herkese tattırsınnn
selam kızlar .. normal yoldan hamile kalabilmenize binlerce kez şükredin
Biraz takıl sonra çalış sonra yine ara verdikçe gelirisn topiğe canım :)
Evde olunca öyle oluyo canım bir meşgale olmayınca gidiyim bebeği göreyim diyo insan. Tabi ben burdaki hastaneyi sevmediğim için gitmiyorum buraya salihliye de canım sıkıldıkça gidemem malum oyüzden oturuyorum totomun üstüne
sen bu gittiğinde yumak bir şey göreceksin canım aslında gaz problemin olmasa daha rahat görünüyo bebek.ama eller ayaklar filan henüz seçilecek durumda olmayacak. amaaa 12. haftada gittiğinde bir bakacaksın senin balıkk oynuyo zıplıyoo çok güzel bir duyguu işte o zaman onun bebek olduğuna daha çok inanıyosun
selam umutumm hoşgeldinn nasılsınn
neden iyne böyle karamsar gördük senii nolduu iğnelerden dolayı mı canın sıkkın??
saol balım .. yok iğneleri bitirdim suan için de.. jel kullancam simdi..ben bu jeli önckinde de kullanmısdım fakat yan etkilerinde cilt akne yazıyor .. o zamanlar içine ilacın prespktüsne bakmamısdım kullandıkça yüzümde akneler çıkmaya başladı ve yüzüm değisdi sanki bakışlarım fln .. ve 3. tüp te olmayınca, cildiyeye gittim ve bana normal sivilce ilaçlarının geçirmediğini, tamamen geçireceği bi ilaç istedim ve 6 ay boyunca onu kullandım.. ilacın sorumluluğu gerçekten büyük çünkü imza attırıyolar ve her ay bittiğinde sadece cildiye tarafından yazılabiliniyor ilaç .. yüzümü düzelteli 3 yıl oluyo.. yada bu jelin yerini tutacak başka birsey olabilse diye düşünüyorum yarın dr a sorucam .. bu benim izcin çok önemli, yine yüzümün o halini görmek istemiyorum ..bundan üzüldümm bu evlerinde kaldığımız bi abim var.. o diyo sen bu işi hallet,. kaportayı düzeltiriz daha sonra tanıdık kaportacılar var diyo ama yüzümün o hali normal ilaçlan geçmiyor, bi kere kullandım o ağır ilacı, bida kullanmaya bünyem elverişli olur mu bilmiyom bunca ilaç yüklemesinden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?