Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

o jel ne içinnn yani sorması ayıp nereye sürüyorsun kii yüzünde akne yapıyor??
bebek için gerekli bir şeyse merak etme bebekten sonra düzelir cildiin evet akneli sivilceli bir yüz kimsenin hoşuna gitmez haklısınn öyle ağır ilaçlar kullanan arkdaşlarım da olmuştu benim sivilce için. Belki sonra kendiliğinden geçer canını sıkma senn.. hem bünyen bir toparlansın şu tedavinin sonucunu bir al ondan sonra cildiyeye gidersin..Birazcık sabret canımm

cnm.. o jel vajinal olarak kullanılıyor.. infertilite tedavisinde için yani progesteron eksikliğinden şüphelenilen kadınlarda yardımcı üreme tekniği olarak geçiyor.. tam olarak açıklaması tutunmasını mı sağlıyo onu tam bilimyorum.. ve olursa şayet 3 ay mıydı neydi kullanmam gerekiyor her gün .. yan etkilerni okuyunca birden eski günlerim aklıma geldi o yüzden bianda teki verebiliyorm böyle işte.. inşallah vardır bska bir türü.. yarın kesin dicem yani demem lazım dr a .. zaten tutarsa cildiyeye de gidemem epey bi zaman .. bakalım artık hayırlısı, Allahım inşallah bunda da bi açık kapı bırakır bana .. ksra bkmayın kızlar sizi de böyLe

ben byle yazınca herkes bi tarafa kayboluyo ..nyse gidem bari sohbetinizi böldüm .

ben byle yazınca herkes bi tarafa kayboluyo ..nyse gidem bari sohbetinizi böldüm .

umutcum ben mesela sana yazıyorum ama sen hiç üstüne alınmıyorsun bilmeden kırdım mı yoksa ilaçların verdiği hassasiyetten midir bilemedim şuan sitede kimse yok cnm muahbbetimizde akıcı bi şekilde ilerlemiyordu hepimiz seni düşünüyoruz sen stres ve sıkıntıdan farkedemiyosun ama yüreğimiz seninle arkadaşım.....

umutcum benim netim sorunlu bugün bi cevap yazıyom kırk saatte gönderemiyo duygusallığın üzerinde senin ve hep sana böyle denk geliyor gerçekten..

o jelin başka bir alternatifi varsa doktoruna söyle onu versin canım çareler tükenmez. inşallah bebeğin tutar da bu sefer canım hem hamilelikte kimi insan güzelleşir derler belki de iyileşecek o akneler şeylerrr olumlu düşün yaa içini karartma lütfen bilyorum belki bu senin için daha zor sonuçta yılların yorgunluğu var üzerinde ama moralini yüksek tut lütfen.. her şeye bir çare bulunurr. tek derdin akne olsun halledilir bir şekilde.

Günaydın, daha doğrusu tünaydın kızlar :) Nasılsınız bakalım...
Umutcum, aslında biz sana cevap veriyoruz ama sen biraz erken ayrılıyorsun topikten bazen kuzum. Yoksa emin ol, burada herkes senin için tek yürek. Zor zamanlar geçiriyorsun, aşamasak da az çok anlıyoruz seni. Herkesin kendine göre bir sıkıntısı da var. Bazen gözden kaçabilir bazı şeyler, öyle alınmak yok bakiyim. Biz buranın ablalarıyız, küsmek ya da alınganlık yasak bize. O jelin bir kaç çeşiti var diye duymuştum, bence doktorunla görüş sana hafif içeriklisini yazsın canım. Yüzdeki arızalar kalıcı olabiliyor Allah korusun. Gerçi sen bebeğine kavuş da, gerisi mühim değil canım. Tam olarak ne zaman bütün işlemler bitecek ve beklememe başlayacaksın, yazarsan sevinirim.

Beni merak edcek olursanız, hala zeytin ekmeğe talim. O da midemde 10 dakika durmuyor. Şiddetli başağrım var bugün. Birazdan yatıp uyumaya çalışacağım:))

aynur ablacım tünaydın.. zeytinci bir bebek olacak seninki :) Başağrın için içebilyiorsan maden suyu iç. ve bulundğun odada nane bulundur faydası oluyorr. benim baş ağrım geçti bunları deneyince çok şükür. belki sana da faydası olurr..

nasip olursa perşembe gideceğimm ablaa.. sende cuma peşpeşe hadi bakalımm

Canım, tavsiyelerin için teşekkür ederim. Ama ne maden suyu içebiliyorum ne de nanenin kokusuna tahammülüm var. Hiçbir şey yiyemiyorum, yok böyle birşey. Hamileliğin başından beri 8 kilo verdim. Aslında bir yerde 3 kilodan fazla verilmişse takip edilmeli diye okumuştum. Kilo verme işi kafama yattı ama ayakta duracak mecalim kalmadı. Allahtan raporluyum:)))

Zeytin gibi saçları, yemyeşil gözleri olsun inşallah bebeğimin:)) Benim gözlerim yeşil, bu çocuğum hiç değise bana çekse yahu:)))

Evet randavularımız peşpeşe, çok heyecanlı. Gerçi ben talihsiz bir şekilde iki hafta önce görmüştüm bebeğimi ama...Şimdi daha büyümüşlerdir inşallah...Cinsiyetleri de kesinleşir artık herhalde.

kızçeler test sonuçlarımı aldım ama ben bunlarda bişey anlamıyorum

Canımcım, doktorlar anlasın yeter, herşeyi bilmek iyi değildir bazen. Benim değerlerimde iki maddenin yanında H vardı. Yüksekti yani, kendi kendimi yedim doktora gösterene kadar. Meğersem endişelenecek bişiycik yokmuş:)))

anladım ablacım sen çok hassas olduğun için tabii benim tavsiyeler sana uygun olamadı malesef..
kaç kilo vermek zararlı bilmiyorum aama kilonu doktorun da takip ediyordur bir şey demedi mi bununla ilgili? bende kilo verdim gibi aç karnına ve bağırsaklar boş kilo vermişim ama gün içerisinde tartılınca 3 kilo filan farkediyo. Senin iştahın açılması lazım bir an öncee

Yeşil gözlü olur inşallah bende isterim bebişimin gözleri babasına çeksin ama kahverengi baskındır iştee bakalımm olursa ne güzell..

3 hafta olacak benimdee büyümüştür tabi eşşek sıpalarııı oğlan mı kız mı bir kesinleşseydi isim düşüneceğiz kızın ismi varda erkeğe bir türlü isim bulamıyoruz

referans değerleri yazmıyorsa canım sen değerleri yaz bana bende kendi testlerimdeki değer aralıklarına bakarak karşılaştırma yapayım

anlamadım ki yawrum hemogramda 22 parametreden 4 tanesini koyu renk yazmışlar onalarda şöyle

htc 34,5 35-45
mcv 79,8 80-95
rdv%16,2 11,5-16
mpv 11,7 8-11

bunların anlamı ne :44::44::44::44: diğerleri normal çıkıyo bunları işaaretli ve koyu renk yazmışlar

ay ablaa adamın basına ne gelirse meraktan gelirmiş yaaa bende duramıyom yerimde ne şimdi bunlar die

canım bunların anlamını bilmiyorum daa bunların bir kısmı düşük bir kısmı yüksek çıkmış yanında yazdıkların referans aralıkları iştee. eğer incelediysen çok büyük fark yok o değerlerle senin değerler arasında.. büyük ihtimal doktor da önemsemeyecektir.. istersenn netten bulayım anlamlarını sana :)

didoşum bitanem bende bakıyorum şimdi
ilki kansızlık dio biri demir biri b12 eksikliği fln dio merak işte bakınıyorum bende umarımdediğin gibi dr bi prblem görmez zaten görsede ona göre ilaç verir değilmi bebişi etkilemez bunlar heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…