- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.241
saol balım .. yok iğneleri bitirdim suan için de.. jel kullancam simdi..ben bu jeli önckinde de kullanmısdım fakat yan etkilerinde cilt akne yazıyor .. o zamanlar içine ilacın prespktüsne bakmamısdım kullandıkça yüzümde akneler çıkmaya başladı ve yüzüm değisdi sanki bakışlarım fln .. ve 3. tüp te olmayınca, cildiyeye gittim ve bana normal sivilce ilaçlarının geçirmediğini, tamamen geçireceği bi ilaç istedim ve 6 ay boyunca onu kullandım.. ilacın sorumluluğu gerçekten büyük çünkü imza attırıyolar ve her ay bittiğinde sadece cildiye tarafından yazılabiliniyor ilaç .. yüzümü düzelteli 3 yıl oluyo.. yada bu jelin yerini tutacak başka birsey olabilse diye düşünüyorum yarın dr a sorucam .. bu benim izcin çok önemli, yine yüzümün o halini görmek istemiyorum ..bundan üzüldümm bu evlerinde kaldığımız bi abim var.. o diyo sen bu işi hallet,. kaportayı düzeltiriz daha sonra tanıdık kaportacılar var diyo ama yüzümün o hali normal ilaçlan geçmiyor, bi kere kullandım o ağır ilacı, bida kullanmaya bünyem elverişli olur mu bilmiyom bunca ilaç yüklemesinden sonra
o jel ne içinnn yani sorması ayıp nereye sürüyorsun kii yüzünde akne yapıyor??
bebek için gerekli bir şeyse merak etme bebekten sonra düzelir cildiin evet akneli sivilceli bir yüz kimsenin hoşuna gitmez haklısınn öyle ağır ilaçlar kullanan arkdaşlarım da olmuştu benim sivilce için. Belki sonra kendiliğinden geçer canını sıkma senn.. hem bünyen bir toparlansın şu tedavinin sonucunu bir al ondan sonra cildiyeye gidersin..Birazcık sabret canımm
ben byle yazınca herkes bi tarafa kayboluyo ..nyse gidem bari sohbetinizi böldüm .
ben byle yazınca herkes bi tarafa kayboluyo ..nyse gidem bari sohbetinizi böldüm .
Günaydın, daha doğrusu tünaydın kızlar :) Nasılsınız bakalım...
Umutcum, aslında biz sana cevap veriyoruz ama sen biraz erken ayrılıyorsun topikten bazen kuzum. Yoksa emin ol, burada herkes senin için tek yürek. Zor zamanlar geçiriyorsun, aşamasak da az çok anlıyoruz seni. Herkesin kendine göre bir sıkıntısı da var. Bazen gözden kaçabilir bazı şeyler, öyle alınmak yok bakiyim. Biz buranın ablalarıyız, küsmek ya da alınganlık yasak bize. O jelin bir kaç çeşiti var diye duymuştum, bence doktorunla görüş sana hafif içeriklisini yazsın canım. Yüzdeki arızalar kalıcı olabiliyor Allah korusun. Gerçi sen bebeğine kavuş da, gerisi mühim değil canım. Tam olarak ne zaman bütün işlemler bitecek ve beklememe başlayacaksın, yazarsan sevinirim.
Beni merak edcek olursanız, hala zeytin ekmeğe talim. O da midemde 10 dakika durmuyor. Şiddetli başağrım var bugün. Birazdan yatıp uyumaya çalışacağım:))
Didoş, ne zaman gidiyorsun muayeneye canım.Ben de cumayı iple çekiyorum.
kızçeler test sonuçlarımı aldım ama ben bunlarda bişey anlamıyorum
nasip olursa perşembe gideceğimm ablaa.. sende cuma peşpeşe hadi bakalımm
kızçeler test sonuçlarımı aldım ama ben bunlarda bişey anlamıyorum
Canım, tavsiyelerin için teşekkür ederim. Ama ne maden suyu içebiliyorum ne de nanenin kokusuna tahammülüm var. Hiçbir şey yiyemiyorum, yok böyle birşey. Hamileliğin başından beri 8 kilo verdim. Aslında bir yerde 3 kilodan fazla verilmişse takip edilmeli diye okumuştum. Kilo verme işi kafama yattı ama ayakta duracak mecalim kalmadı. Allahtan raporluyum:)))
Zeytin gibi saçları, yemyeşil gözleri olsun inşallah bebeğimin:)) Benim gözlerim yeşil, bu çocuğum hiç değise bana çekse yahu:)))
Evet randavularımız peşpeşe, çok heyecanlı. Gerçi ben talihsiz bir şekilde iki hafta önce görmüştüm bebeğimi ama...Şimdi daha büyümüşlerdir inşallah...Cinsiyetleri de kesinleşir artık herhalde.
referans değerleri yazmıyorsa canım sen değerleri yaz bana bende kendi testlerimdeki değer aralıklarına bakarak karşılaştırma yapayım
Canımcım, doktorlar anlasın yeter, herşeyi bilmek iyi değildir bazen. Benim değerlerimde iki maddenin yanında H vardı. Yüksekti yani, kendi kendimi yedim doktora gösterene kadar. Meğersem endişelenecek bişiycik yokmuş:)))
anlamadım ki yawrum hemogramda 22 parametreden 4 tanesini koyu renk yazmışlar onalarda şöyle
htc 34,5 35-45
mcv 79,8 80-95
rdv%16,2 11,5-16
mpv 11,7 8-11
bunların anlamı ne :44::44::44::44: diğerleri normal çıkıyo bunları işaaretli ve koyu renk yazmışlar
canım bunların anlamını bilmiyorum daa bunların bir kısmı düşük bir kısmı yüksek çıkmış yanında yazdıkların referans aralıkları iştee. eğer incelediysen çok büyük fark yok o değerlerle senin değerler arasında.. büyük ihtimal doktor da önemsemeyecektir.. istersenn netten bulayım anlamlarını sana :)
yavrular selamlarrrr.nasilsiniz bakalim. fulya dert etme icine simdiden:) sorun olmayacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?