Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızz sen nerden bakıyon da kansızlık diyon b12 diyonn. benim baktığım yerde öyle bir şey yazmıyor. ilki için kan kayıplarında vs azalır bu değer diyor.. sende hamile olduğun için bunun azalması normal.. hgb senin kan değerindir onda problem yoksa kansızlık denemez.. zaten sana ilaç verecek canımm doktorun elevit yada decavit filan verir 12. haftadan sonra bunlarda tüm vitaminler ve kan var. önemli olan hgb senin için o da sorunlu çıkmadığına göre rahat ol kurcalama bu ayrıntıları

ne bilim kuzucum farklı farklı yerlerden bakıyom dediğin gibi kurcalamıyım diğer testler normal görünüyo sıkıntısız hgb dediğin 11,9 çıkmış referans 11-15 miş iyi yani dr bakar artık bi çaresine hele bi c.tesi olsunda

test yapmadim henuz hatunlar, biyolojik saatim sasmazsa 1-2 saate hastalanmam gerek ama hastalanmama ihtimalime karsi da ilk israrimi ayirdim sabahki. hayirklisi ama hastalanirim buyuk ihtimalle :)

test yapmadim henuz hatunlar, biyolojik saatim sasmazsa 1-2 saate hastalanmam gerek ama hastalanmama ihtimalime karsi da ilk israrimi ayirdim sabahki. hayirklisi ama hastalanirim buyuk ihtimalle :)

hadi hayırlısı canımmm.. zaten test yaparsan şimdi var ya da yok belli olur ama sen beklemek istiyorsun anladığım kadarıyla olacakmış gibi hissediyorum diyorsun

hadi hayırlısı canımmm.. zaten test yaparsan şimdi var ya da yok belli olur ama sen beklemek istiyorsun anladığım kadarıyla olacakmış gibi hissediyorum diyorsun

hadi bakalım hayırlısı olsun kuzummmmm

hayirlisi dediginiz gibi hatunlar, aslinda bir sey hissetmiyorum gibi, daha ziyade hamile degilim gibi. ama testi yapmaya da cesaretim yok. hamile degilsem hastalanayim istedigim bu, insallah hastalanmam tabi ama garip bi rahatlik da var ustumde neden bilmiyorum onu da .ama eger hamileysem super olur

yanlış hatırlamıyorsam dün demiştin ki en geç bugün hastalanmam gerekiyor. ama hastalanmamışsın tabi rahat olman güzel canım bugün de olmazsan zaten yarın duramazsın artık test yaparsın

yanlış hatırlamıyorsam dün demiştin ki en geç bugün hastalanmam gerekiyor. ama hastalanmamışsın tabi rahat olman güzel canım bugün de olmazsan zaten yarın duramazsın artık test yaparsın

oyle yazdim mi hatirlamiyorum kuzum eger yazdiysam da yanlis yazmisim.keske dun olsaydi da bugun testi gonul rahatligi ile yapabilseydim. gece uyanir yapardim valla :)) cunku regl gunum bugun tam olarak. insallah olmam yaaa. surekli tuvalete gidip bi sey var mi die bakmaktan bunaldimm

Son düzenleme:

stres yapma amaaann boşver şurda akşama ne kaldı ki git yemek filan yap ev işi yap oyalan biraz canım vakit geçsin

bu arada ben saat 3-4 oldu sanıyorum daha 1.30 muşgaliba ben vakit geçiremedim

sakin ol kuzummmm allahtan herşeyin hayırlısı akşama sabaha belli olur ak koyun kara koyun bu ay çok bereketli sende beklemiyrsun süpriz yaparmışşş

stres yapma amaaann boşver şurda akşama ne kaldı ki git yemek filan yap ev işi yap oyalan biraz canım vakit geçsin

he yaaa geçmiyo zaman biz yemek yedik geldikkkkkk gözlerim açıldı doyunca

canim hicbir sey yapmak istemiyor ki... oyle oturayimm sonra testimi yapayimm, pozitifi goreyim :) yemegim falan da var, pufffff

afiyet olsun sizlereee... :)

yine pek durgun buralar yaa :)

boyle surprize can kurban keske dedigin gibi olsa yavrum :)

cesaretim yok kuzum, olmasini cok istiyorum elbette ama negatif sonuca da uzulurum. ayrica hastalanacigimi dusunuyorum. gecen ay da boyle olmustu, hicbir sey yoktu,yoktu... sonra kasigima bi burkulma girdi cat hastlandim

canım sen şimdi düşünme say ki senin bat cuma günü bugün bunu hiç bekleme hiç düşünme olmadı yarın patlatırsın testi

kızlar merhaba nasıl güdüyo hamişlikler....ben de hafta sonu istanbula gittim doktor hiç bi şey göremiyorum dedi dünya başıma yıkıldı daha sona kan tahlili oldum 8300 falan çıkınca kese vekalp atışını gördük çok şükür ama o taihlil süreci geçmek bilmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…