- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.261
didoşum bitanem bende bakıyorum şimdi
ilki kansızlık dio biri demir biri b12 eksikliği fln dio merak işte bakınıyorum bende umarımdediğin gibi dr bi prblem görmez zaten görsede ona göre ilaç verir değilmi bebişi etkilemez bunlar heee
kızz sen nerden bakıyon da kansızlık diyon b12 diyonn. benim baktığım yerde öyle bir şey yazmıyor. ilki için kan kayıplarında vs azalır bu değer diyor.. sende hamile olduğun için bunun azalması normal.. hgb senin kan değerindir onda problem yoksa kansızlık denemez.. zaten sana ilaç verecek canımm doktorun elevit yada decavit filan verir 12. haftadan sonra bunlarda tüm vitaminler ve kan var. önemli olan hgb senin için o da sorunlu çıkmadığına göre rahat ol kurcalama bu ayrıntıları
test yapmadim henuz hatunlar, biyolojik saatim sasmazsa 1-2 saate hastalanmam gerek ama hastalanmama ihtimalime karsi da ilk israrimi ayirdim sabahki. hayirklisi ama hastalanirim buyuk ihtimalle :)
test yapmadim henuz hatunlar, biyolojik saatim sasmazsa 1-2 saate hastalanmam gerek ama hastalanmama ihtimalime karsi da ilk israrimi ayirdim sabahki. hayirklisi ama hastalanirim buyuk ihtimalle :)
hadi hayırlısı canımmm.. zaten test yaparsan şimdi var ya da yok belli olur ama sen beklemek istiyorsun anladığım kadarıyla olacakmış gibi hissediyorum diyorsun
hadi bakalım hayırlısı olsun kuzummmmm
hayirlisi dediginiz gibi hatunlar, aslinda bir sey hissetmiyorum gibi, daha ziyade hamile degilim gibi. ama testi yapmaya da cesaretim yok. hamile degilsem hastalanayim istedigim bu, insallah hastalanmam tabi ama garip bi rahatlik da var ustumde neden bilmiyorum onu da .ama eger hamileysem super olur
yanlış hatırlamıyorsam dün demiştin ki en geç bugün hastalanmam gerekiyor. ama hastalanmamışsın tabi rahat olman güzel canım bugün de olmazsan zaten yarın duramazsın artık test yaparsın
oyle yazdim mi hatirlamiyorum kuzum eger yazdiysam da yanlis yazmisim.keske dun olsaydi da bugun testi gonul rahatligi ile yapabilseydim. gece uyanir yapardim valla :)) cunku regl gunum bugun tam olarak. insallah olmam yaaa. surekli tuvalete gidip bi sey var mi die bakmaktan bunaldimm
oyle yazdim mi hatirlamiyorum kuzum eger yazdiysam da yanlis yazmisim.keske dun olsaydi da bugun testi gonul rahatligi ile yapabilseydim. gece uyanir yapardim valla :)) cunku regl gunum bugun tam olarak. insallah olmam yaaa. surekli tuvalete gidip bi sey var mi die bakmaktan bunaldimm
stres yapma amaaann boşver şurda akşama ne kaldı kigit yemek filan yap ev işi yap oyalan biraz canım vakit geçsin
bu arada ben saat 3-4 oldu sanıyorum daha 1.30 muşgaliba ben vakit geçiremedim
stres yapma amaaann boşver şurda akşama ne kaldı kigit yemek filan yap ev işi yap oyalan biraz canım vakit geçsin
bu arada ben saat 3-4 oldu sanıyorum daha 1.30 muşgaliba ben vakit geçiremedim
sakin ol kuzummmm allahtan herşeyin hayırlısı akşama sabaha belli olur ak koyun kara koyun bu ay çok bereketli sende beklemiyrsun süpriz yaparmışşş
he yaaa geçmiyo zaman biz yemek yedik geldikkkkkkgözlerim açıldı doyunca
canim hicbir sey yapmak istemiyor ki... oyle oturayimm sonra testimi yapayimm, pozitifi goreyim :) yemegim falan da var, pufffff
sakin ol kuzummmm allahtan herşeyin hayırlısı akşama sabaha belli olur ak koyun kara koyun bu ay çok bereketli sende beklemiyrsun süpriz yaparmışşş
he yaaa geçmiyo zaman biz yemek yedik geldikkkkkkgözlerim açıldı doyunca
afiyet olsun sizlereee... :)
yine pek durgun buralar yaa :)
boyle surprize can kurban keske dedigin gibi olsa yavrum :)
ne bekliyon o zamaaaannn kalk şimdi yapppp
cesaretim yok kuzum, olmasini cok istiyorum elbette ama negatif sonuca da uzulurum. ayrica hastalanacigimi dusunuyorum. gecen ay da boyle olmustu, hicbir sey yoktu,yoktu... sonra kasigima bi burkulma girdi cat hastlandim
canım sen şimdi düşünme say ki senin bat cuma günü bugün bunu hiç bekleme hiç düşünme olmadı yarın patlatırsın testi
deme öyle demeeee kabartma içini sakin kal bakalımmmm hayra çıksın inşallah bu bekleyişşşşaklindan cikiyor mu diye sorsana fulya.icim kabardi, heves ettim yinee :)) aptal aptal siritiyorum oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?