Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hımmmm 1 tane olması kötü olmuş acaba sen garanti olsun yarın sabahımı beklesen gelen giden bi belirti yok demi

kasiklarim agriyor canim sanki sokulemiyorum gibi.normalde adet olmadan once kasigim burkulur gibi olur, 10 dakikaya hastalanirim. bilmiyorum belki de bu ay usuttum o yuzden oldu kasik agrisi hastalanacagim ben yaaa.bosuna kendimi heveslandiriyorumm, pufff

canım sakin ol bak şimdi biliyoruz ki adette gebelikte aynı belirtileri veriyo hemen mızmızlanma sen beni dinle sabaha kadar bekle sabahta yap testini canım benimmmmmm

oy kurban olduğummmmmm gelmişşşşşşşşşşş nasıl özledim nasıllll söyle sırnaşasım geldiiiii

sırnaş bacım sırnaşşş gel ben de öpeyim senüüüüüü
cinsiyet farkı var ama çaktırma
ben de özledim kıs burdaki muhabbeti, çenemin düştüğü zamanlarııı
ne yaptınız baken ben yokkeneeee

ooyy canım benim yaaaaaaa olsun sorun değil bizim cinsiyet farkı

napalım kuzu aynıyız hepimiz gün geçiriyoruz bizde çok özledik seni hadi çenemiz düşsün o zamannnnnnnnn uykum açıldı seni görünceeeee

uykuya bire birimdir, kocamınkini de açmışlığım çoktur. garibim

(önce bi selam diyim)
merhaba canım nasılsın... aynı durum bende de var şu an. fena karnım ağrıyo sökülemiyom gibi...
senin BAT ne zamandı. ben progestan kullandığım için bilemiyom BATım ne zaman..

uykuya bire birimdir, kocamınkini de açmışlığım çoktur. garibim

eheheheheh seni gidi seniiiiii

(önce bi selam diyim)
merhaba canım nasılsın... aynı durum bende de var şu an. fena karnım ağrıyo sökülemiyom gibi...

canlarım ciğerlerimmm gelmesin o batasıcalarınızzzzzzz inşallahhhhh

Hatunlar nasılsınız yarım yamalakta olsa okuduğum kadarıyla yeni hamiş arkadaşlar katılmış aranıza Allah hepinizn gönlüne göre versin inş. Bebişleri merak ettim bir bakayım kocaaamaaan olmuşlarmı diye gerçekten hergeçen gün büyüyolar elleri ayakları maşallah didem in ki kocaman olmuş fulyoş la kübroş başabaş gidiyolar fatonun ki de kafa eller gözler oyyyy maş. sude mervenin kide didem'le aynı maşallah onun bebişide öyle göz gezdirdiğim kadaryla gördüklerim inş. fulya ve kübra kalp atışlarını sağlıkla duyarsınız ...veeee ve umut sen beni mahvettin arkadaşım yaaa ne olursun kendini iyi hissetmeye çalış demişsin ya normal yolla hamile kaldığınız için şükredin bu Allah'ın kullarına en önemli mucizesi sende Allah'ın kulusun ve rabbim sınıyor sadece seni lütfen sabırlı ol Rabbim yardımcın olsun cnm gerçekten...Kızlar kendinize bebişlerinize iyi bakın Allah'a emanet olun

hem kese hem kalp atışımı yani bebeğide gördünüzzz bizimki niye geç ya :44::44:, tembel sıpa

tuğba hoşgeldin datlummm akşam ne yemek varrr de hele

(önce bi selam diyim)

ayy kimleerr gelmis kimler :) merhaba kuzumm ,benim bugun batasica bat, sanki olacagim gibi ama umutsuz vakayimm ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…