- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.281
çok canım sıkılıyo vede uyku girdi bedene
uyku geldi bedene kalk git artik evine demisler :)))) az kaldi ssayilir.sabret kuzum :) fuli sabahki idrari kullansam bi sey olmaz demi. 3 saat falan oldu duruyo plastik bardakta
heheh keşke gitsem kuzummm daha 3 saat var
şimdi elinde kaç adet test var
1 tane testim var canim evde. hatira olarak kalnlardan . beklesem mi biraz. esime de al demek istemiyorum
hımmmm 1 tane olması kötü olmuş acaba sen garanti olsun yarın sabahımı beklesen gelen giden bi belirti yok demi
tuuuuubbbiiiiiişşşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
uykucu gacııı
kasiklarim agriyor canim sanki sokulemiyorum gibi.normalde adet olmadan once kasigim burkulur gibi olur, 10 dakikaya hastalanirim. bilmiyorum belki de bu ay usuttum o yuzden oldu kasik agrisi hastalanacagim ben yaaa.bosuna kendimi heveslandiriyorumm, pufff
oy kurban olduğummmmmm gelmişşşşşşşşşşş nasıl özledim nasıllll söyle sırnaşasım geldiiiii
efennndddiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sırnaş bacım sırnaşşş gel ben de öpeyim senüüüüüü
cinsiyet farkı var ama çaktırma
ben de özledim kıs burdaki muhabbeti, çenemin düştüğü zamanlarııı
ne yaptınız baken ben yokkeneeee
ooyy canım benim yaaaaaaa olsun sorun değil bizim cinsiyet farkı
napalım kuzu aynıyız hepimiz gün geçiriyoruz bizde çok özledik seni hadi çenemiz düşsün o zamannnnnnnnnuykum açıldı seni görünceeeee
kasiklarim agriyor canim sanki sokulemiyorum gibi.normalde adet olmadan once kasigim burkulur gibi olur, 10 dakikaya hastalanirim. bilmiyorum belki de bu ay usuttum o yuzden oldu kasik agrisi hastalanacagim ben yaaa.bosuna kendimi heveslandiriyorumm, pufff
uykuya bire birimdir, kocamınkini de açmışlığım çoktur. garibim
(önce bi selam diyim)
merhaba canım nasılsın... aynı durum bende de var şu an. fena karnım ağrıyo sökülemiyom gibi...
senin BAT ne zamandı. ben progestan kullandığım için bilemiyom BATım ne zaman..
kızlar merhaba nasıl güdüyo hamişlikler....ben de hafta sonu istanbula gittim doktor hiç bi şey göremiyorum dedi dünya başıma yıkıldı daha sona kan tahlili oldum 8300 falan çıkınca kese vekalp atışını gördük çok şükür ama o taihlil süreci geçmek bilmedi
(önce bi selam diyim)
merhaba canım nasılsın... aynı durum bende de var şu an. fena karnım ağrıyo sökülemiyom gibi...
senin BAT ne zamandı. ben progestan kullandığım için bilemiyom BATım ne zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?