Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hem kese hem kalp atışımı yani bebeğide gördünüzzz bizimki niye geç ya :44::44:, tembel sıpa

tuğba hoşgeldin datlummm akşam ne yemek varrr de hele

canım tombabız ne zaman yazmış ben göremedim ya neyse bence tombabız alttan görmüştür biz göbekten görmek için bekliyoruz sen göbüşten baktırmıştın dimi öyle hatırlıyorummm

canım tombabız ne zaman yazmış ben göremedim ya neyse bence tombabız alttan görmüştür biz göbekten görmek için bekliyoruz sen göbüşten baktırmıştın dimi öyle hatırlıyorummm

he tatlım göbüşten , geç olsun güç olmasın en önemlisi sağlıklı olsun sabır taşı olduk bekleriz anasını satıyım

hem kese hem kalp atışımı yani bebeğide gördünüzzz bizimki niye geç ya :44::44:, tembel sıpa

tuğba hoşgeldin datlummm akşam ne yemek varrr de hele
hoşbuldum şekerrr. nasılsınnn...
akşama bi tek yayla çorbam var iremcim. yanına ne yapcam bilmiyom üşeniyom. daha doğrusu eğitime gittcem ya her şey dahil otele. açık büfeyi düşününce üşeniyom gitsek de onları yesek diyom
kıs sen karadenizde yaşamıyon mu. ye bi kaç porsiyon hamsi oynasın senin paluğunda içerde

ayy kimleerr gelmis kimler :) merhaba kuzumm ,benim bugun batasica bat, sanki olacagim gibi ama umutsuz vakayimm ben :)

merhaba kuzummm. bence sen bugün olmazsan yarın sabah testi yap.
niye umutsuz vakayım diyon bacım. dr. bi şey mi dedi ben kaçırdım yokken :44:

perikızım denizimmmm saol bebeğim güzel dileklerin içinnnn sen nasılsın nasıl gidiyor yeni ev yeni hayatttt bebeğimmmm

kıs senin şu bi çocuk vardı klip şeklinde hani çeşme başı gibi bi yerde göbek atıyodu. yayınlasana onu şimdi göremem de akşama seyredeyim bulamadım yuo tubede

he datlum drabzonda yaşıyomda bu sene hamsi yokki ayrıca benim ki tosbağa diye seviliyo zatımca o yüzden ağır abi görümcem ilk haftalar bolca balığın ekşilisi diyolar yaptıkları için balık istemiyom artıkın iştah azaldı zaten, senin bat şimdi nası belli değil yaww de bakayım normalde ne zaman olacaktı

kıs senin şu bi çocuk vardı klip şeklinde hani çeşme başı gibi bi yerde göbek atıyodu. yayınlasana onu şimdi göremem de akşama seyredeyim bulamadım yuo tubede

kuzuummm sen istersinde ben yayınlamam mıııı

[video=youtube;47RJ0ZA_tYY]http://www.youtube.com/watch?v=47RJ0ZA_tYY[/video]

senin ev ne oldu bacım. ay sonu alıcaz diyodun...

kuzu biz c.tesi günü vazgeçtik nedeni de evin iskanı yok ve bi kaç pürüz çıktı miğdemizi bulandırdı bizde beklemeye karar verdik hem şimdi annem lazım bana yakınında kalmam daha sağlıklı die düşündük iskanlı prüzsüz temiz içimize sinin bi yer bulursak alırız bunda alırsak sonradan basımız çok ağrıycaktı

annaaa ondan buraya pek iyi hamsi gelmedi bu sene desene. ekşilisini bilmem de ben de pilavını iyi yapar ve yirim
şimdi bacum benim adetlerim şöleee....
10 ocak,4 şubat,3 mart şeklinde.. yani 25-27 gün arası değişiyo. yalnız benim yumurtlamadan sonraki 14 günde sıkıntı varmış galiba. 14 günü tamamlamadan kanıyomuşum. progestanı hem adettimi düzenlesin hem de bebiş olursa tutunsun diye verdi dr. progestan da adeti geciktirir diye duydum.
aslında benim hesaplamamam göre 28-30 martta olmam lazım ama. şimdiden karın ağrım (2 gündür var) ve akıntım başladı erken de olabilirim yani.

canım ben seni ve merveyi umutlandırmak istemem ama biliyosunuz benimki süpriz üstü süprizdi ve ben cuma gübü öğrenmeden önce p.tesi salı çarşamba eşime hep hadi inşallah sökülücem ağrım var dedim durdum cumaya kadar sökülsem inşallahta bi daha ilaç kullanmama gerek kalmasa die söyledim hep sonuç ortada aynı olcak die bişey yok ama olmayacak die bişeyde yok
teşekkür ederim bacımmmm. akşama seyretcem

tamam kuzucummmmmmm

hayırlısı olsun canım, allahh daha güzellerini gönlüne göre nasip etsin.
iskan işi sıkıntılı tapuyu geciktirir, suda belediye işlerinde sıkıntı verir. boşwer vazgeçtiğiniz iyi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…