- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.321
annaaa ondan buraya pek iyi hamsi gelmedi bu sene desene. ekşilisini bilmem de ben de pilavını iyi yapar ve yirim
şimdi bacum benim adetlerim şöleee....
10 ocak,4 şubat,3 mart şeklinde.. yani 25-27 gün arası değişiyo. yalnız benim yumurtlamadan sonraki 14 günde sıkıntı varmış galiba. 14 günü tamamlamadan kanıyomuşum. progestanı hem adettimi düzenlesin hem de bebiş olursa tutunsun diye verdi dr. progestan da adeti geciktirir diye duydum.
aslında benim hesaplamamam göre 28-30 martta olmam lazım ama. şimdiden karın ağrım (2 gündür var) ve akıntım başladı erken de olabilirim yani.
duramadım fatmacım valla. zaten buraya girmesem de yine elim oraya buraya gidiyo. bali arkadaşlarımın yanına gideyim de onlarla beraber kaynayım dedim
sen nasılsın canımm...
hayırlısı olsun canım, allahh daha güzellerini gönlüne göre nasip etsin.
iskan işi sıkıntılı tapuyu geciktirir, suda belediye işlerinde sıkıntı verir. boşwer vazgeçtiğiniz iyi olmuş.
canım ben seni ve merveyi umutlandırmak istemem ama biliyosunuz benimki süpriz üstü süprizdi ve ben cuma gübü öğrenmeden önce p.tesi salı çarşamba eşime hep hadi inşallah sökülücem ağrım var dedim durdum cumaya kadar sökülsem inşallahta bi daha ilaç kullanmama gerek kalmasa die söyledim hep sonuç ortadaaynı olcak die bişey yok ama olmayacak die bişeyde yok
tamam kuzucummmmmmm
annaaa ondan buraya pek iyi hamsi gelmedi bu sene desene. ekşilisini bilmem de ben de pilavını iyi yapar ve yirim
şimdi bacum benim adetlerim şöleee....
10 ocak,4 şubat,3 mart şeklinde.. yani 25-27 gün arası değişiyo. yalnız benim yumurtlamadan sonraki 14 günde sıkıntı varmış galiba. 14 günü tamamlamadan kanıyomuşum. progestanı hem adettimi düzenlesin hem de bebiş olursa tutunsun diye verdi dr. progestan da adeti geciktirir diye duydum.
aslında benim hesaplamamam göre 28-30 martta olmam lazım ama. şimdiden karın ağrım (2 gündür var) ve akıntım başladı erken de olabilirim yani.
sen aslında benim böle dediğiklerime bakma fulimmm amacım kendimi çok umutlandırmamak, yoksa hep gönlümün bi kenarında var umut. her ay olduğu gibi bu ay da acaba mı diyorum.
bu ay elimizden geleni yaptık. ilaçlar, ev ödevleri, silkelemelerbi de iki kez yumurtladım ben. 13 mart ve 16 martta. kısmetimizde varsa gelicek bizimkisi.
bi de bi rüya gördüm fulim. eşim karnımı seviyodu "inci tanemiz bu ay burda" diyodu. bakalım bekliyozzz
olucaksam da bu hafta çi olsam iyi olur. hemen dr. giderim, çünkü benimki ultrasondan bakmadan yeni ilaca başlatmam dedi. antalyaya denk gelirse 1 ay daha askıya alıncak bizim iş
aynen canim, hislerime tercuman oldun. amac sadece cok kaptirmamak kendimi yoksa icim gidiyor, aklimdan cikmiyor.sen aslında benim böle dediğiklerime bakma fulimmm amacım kendimi çok umutlandırmamak, yoksa hep gönlümün bi kenarında var umut. her ay olduğu gibi bu ay da acaba mı diyorum.
bu ay elimizden geleni yaptık. ilaçlar, ev ödevleri, silkelemelerbi de iki kez yumurtladım ben. 13 mart ve 16 martta. kısmetimizde varsa gelicek bizimkisi.
bi de bi rüya gördüm fulim. eşim karnımı seviyodu "inci tanemiz bu ay burda" diyodu. bakalım bekliyozzz
olucaksam da bu hafta çi olsam iyi olur. hemen dr. giderim, çünkü benimki ultrasondan bakmadan yeni ilaca başlatmam dedi. antalyaya denk gelirse 1 ay daha askıya alıncak bizim iş
insallah biizim icin hayirlisi gonlumuzden gecendir..canım ben seni ve merveyi umutlandırmak istemem ama biliyosunuz benimki süpriz üstü süprizdi ve ben cuma gübü öğrenmeden önce p.tesi salı çarşamba eşime hep hadi inşallah sökülücem ağrım var dedim durdum cumaya kadar sökülsem inşallahta bi daha ilaç kullanmama gerek kalmasa die söyledim hep sonuç ortadaaynı olcak die bişey yok ama olmayacak die bişeyde yok
tamam kuzucummmmmmm
hıh sen kurban ol ben,im hamsili pilavımaekşili hamsiden olmuyo büyük balıktan yapılıyo zaten soğan patates biber domates falan konup fırınlanıyoda tam detayını bilmiyom çkta yemiyom ben, hamsi yok istavrit tükettim bolca, ama bana kimse hamsili pilav yapmadı ki :84::84::84: ama büyük ihtimal sevmezdim ben anam babam şehriyeli pilav dışında sevmiyom zaten
ateş ölçerken çatlamadan sonraki süre ye dpo deniyo ve kısa olması iyi bişey değil diye biliyorum, inşallah bu ay senin ayındır ama olursanda öncelikle o süre ile ilgili görüş tekrardan doktorunla progesteron dışında bişeyler verir belki, ama tutunsun bebende hiç gerek kalmasın bunlara dizelim balıkları hamsileri tosbaları yanyana yaaaa
yoook gitmeeeemmm gelir burda sizin başınızı ağrıtırımmmafferim bi daha gitme o zaman başka siteler senin kafanı karıştırır gitme tabi
iyiyiz bizde ne olsun bulantılar filan tam gazzz
sırnaş bacım sırnaşşş gel ben de öpeyim senüüüüüü
cinsiyet farkı var ama çaktırma
ben de özledim kıs burdaki muhabbeti, çenemin düştüğü zamanlarııı
ne yaptınız baken ben yokkeneeee
hıh sen kurban ol ben,im hamsili pilavımayapayım da parmaklarını ye emi
valla canım bi şey faz yetmezliği diye de geçiyo. önümüzdeki ay kesin netleşir herhal.
yoook gitmeeeemmm gelir burda sizin başınızı ağrıtırımmm
ayyy bu bulantılar seni bayağı yorcak herhalde fatmacım.
hıh sen kurban ol ben,im hamsili pilavımayapayım da parmaklarını ye emi
valla canım bi şey faz yetmezliği diye de geçiyo. önümüzdeki ay kesin netleşir herhal.
yoook gitmeeeemmm gelir burda sizin başınızı ağrıtırımmm
ayyy bu bulantılar seni bayağı yorcak herhalde fatmacım.
inşallahhh canım ya... ilk müjde senden gelsin yarın inşallahhh.hadi insallah canim,Allahtan umudu kesmemek gerek,cok da kaptirmayalim.hamileyizdir belki de
kuzummm rabbimin bileceği iş ama inşallahhh çalışmalarınızın incisini alıcaksınız rüyana çok duygulandım zaten bu ara çok ağlıyorum ben Rabbim duysun inşallah tez zamanda güzel haberinle sevinçten ağlat inşallah benide
inşallahhh canım ya... ilk müjde senden gelsin yarın inşallahhh.
bu arada ben kaçırdım ihale kimdi kaldı en son. kim taze anne. kartlaşma sırası kimde bilelim ona göre siper alalım di mi
kısss ağlama ben de sulu gözlüyüm incileri dökerim şimdi aşşağıııı.. gerçi benim iş hamiş kalmakla da bitmiyo ki fulim. hep diyom kalp atışlarını duymadan, kese içinde bebek görmeden sevinemiyeceğim gibi. geçen hamilleliğim gibi hayal kırıklığı olmasın istiyorum.
hoşbuldummm didoşummm. anammm bu topik toptan uyuyo mu yawww. ben geldiğim de fuli de uyuyoduhoşgeldinnnn tubişimmmm ben bi uyumaya gittimmm sen gelmişsinnn hoşgelmişsinnnn
sen gelince toğikte canlanmış canım...
az kalmış bat tarihine de canım Allah hakkında hayırlısını versinnn canım senin yumoş çatlamadan hızlı bir sipoşş onu bulmuştur belki
bilmiyorum valla tubi ruh gibiyim bulantılı uykulu ve halsiz
canım en son tombabız da kaldı ihale öyle hatırlıyorummm
kuzu deme öyle kurban olduğum bu seferki eskisi gibi olmayacak bende daha demedim aileme mesela ama benim derdim baska annem çok etkileniyo ondan diyemedim h.sonu söyliycem inşallahhh
he he inşallah o da tez zamanda kartlarrrr
inşallah bi tanem. allah kimseye yaşatmasın.
ay kıs iyi sabretmişsiniz valla kimseye sölemeden. cumartesi sülalecek halaya durcanız desene
yarın bizimde kontrolümüz var Allah nasip ederse kalp atışlarını duyacagız yawru kuşun
hoşbuldummm didoşummm. anammm bu topik toptan uyuyo mu yawww. ben geldiğim de fuli de uyuyodu
canım ben bu ay 2 yumoş fırlattım benim tüplerden ama, hedefe kitlenip bi sipoş buldular mı bilemiyom. alt tesiste neler oldu acep bekleyip görücez...
anaaaammmcanım dr. bi şey demiyo mu, bulantıların için ilaç neyim.
ha haaa tebrikler canım senin çift beyin bayağı işe yaramışevet kuzum sorma ayın 8. den beri sabrediyoruz maşşallah iyide gidiyo balık rabbim nasip ederse kutlamasını yaparız h.sonu bu arada ehliyet sınavınıda geçtim ki bennnnn
yumoşlarr tutmuştur inşallah canım benim yaa 2-3 günün kalmış öğreniriz inciniz geliyor mu gelmiyor mu? hem bak kızınız olursa adını da inci koyarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?