Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ekşili hamsiden olmuyo büyük balıktan yapılıyo zaten soğan patates biber domates falan konup fırınlanıyoda tam detayını bilmiyom çkta yemiyom ben, hamsi yok istavrit tükettim bolca, ama bana kimse hamsili pilav yapmadı ki :84::84::84: ama büyük ihtimal sevmezdim ben anam babam şehriyeli pilav dışında sevmiyom zaten

ateş ölçerken çatlamadan sonraki süre ye dpo deniyo ve kısa olması iyi bişey değil diye biliyorum, inşallah bu ay senin ayındır ama olursanda öncelikle o süre ile ilgili görüş tekrardan doktorunla progesteron dışında bişeyler verir belki, ama tutunsun bebende hiç gerek kalmasın bunlara dizelim balıkları hamsileri tosbaları yanyana yaaaa

duramadım fatmacım valla. zaten buraya girmesem de yine elim oraya buraya gidiyo. bali arkadaşlarımın yanına gideyim de onlarla beraber kaynayım dedim
sen nasılsın canımm...

afferim bi daha gitme o zaman başka siteler senin kafanı karıştırır gitme tabi
iyiyiz bizde ne olsun bulantılar filan tam gazzz

hayırlısı olsun canım, allahh daha güzellerini gönlüne göre nasip etsin.
iskan işi sıkıntılı tapuyu geciktirir, suda belediye işlerinde sıkıntı verir. boşwer vazgeçtiğiniz iyi olmuş.

aynen öyle kuzum birde muhattap yok bu işler için onuda geçtim 6-7 dairelik bi yer olsa yine anlaşırsın komsularınla fln 30 dairelik yer biri illaki sıkıntı çıkarıcak die düşündük hayırlısı olsun işte böleeee

sen aslında benim böle dediğiklerime bakma fulimmm amacım kendimi çok umutlandırmamak, yoksa hep gönlümün bi kenarında var umut. her ay olduğu gibi bu ay da acaba mı diyorum.
bu ay elimizden geleni yaptık. ilaçlar, ev ödevleri, silkelemeler bi de iki kez yumurtladım ben. 13 mart ve 16 martta. kısmetimizde varsa gelicek bizimkisi.
bi de bi rüya gördüm fulim. eşim karnımı seviyodu "inci tanemiz bu ay burda" diyodu. bakalım bekliyozzz
olucaksam da bu hafta çi olsam iyi olur. hemen dr. giderim, çünkü benimki ultrasondan bakmadan yeni ilaca başlatmam dedi. antalyaya denk gelirse 1 ay daha askıya alıncak bizim iş

hadi insallah canim,Allahtan umudu kesmemek gerek,cok da kaptirmayalim.hamileyizdir belki de

kuzummm rabbimin bileceği iş ama inşallahhh çalışmalarınızın incisini alıcaksınız rüyana çok duygulandım zaten bu ara çok ağlıyorum ben Rabbim duysun inşallah tez zamanda güzel haberinle sevinçten ağlat inşallah benide

aynen canim, hislerime tercuman oldun. amac sadece cok kaptirmamak kendimi yoksa icim gidiyor, aklimdan cikmiyor.
insallah biizim icin hayirlisi gonlumuzden gecendir..
mucizemiz gercek olur:)

hıh sen kurban ol ben,im hamsili pilavıma yapayım da parmaklarını ye emi
valla canım bi şey faz yetmezliği diye de geçiyo. önümüzdeki ay kesin netleşir herhal.

afferim bi daha gitme o zaman başka siteler senin kafanı karıştırır gitme tabi
iyiyiz bizde ne olsun bulantılar filan tam gazzz
yoook gitmeeeemmm gelir burda sizin başınızı ağrıtırımmm
ayyy bu bulantılar seni bayağı yorcak herhalde fatmacım.

hoşgeldinnnn tubişimmmm ben bi uyumaya gittimmm sen gelmişsinnn hoşgelmişsinnnn

sen gelince toğikte canlanmış canım...

az kalmış bat tarihine de canım Allah hakkında hayırlısını versinnn canım senin yumoş çatlamadan hızlı bir sipoşş onu bulmuştur belki

bilmiyorum valla tubi ruh gibiyim bulantılı uykulu ve halsiz

sen bana şehriyeyi güzelce kavurup bir pilav yap ben o zaman yerim parmak el esas sana hıh tam ifadeyi hatırladım faz deyince luteal faz deniyo o süreye dediğim gibi konuş onu yinede

hadi insallah canim,Allahtan umudu kesmemek gerek,cok da kaptirmayalim.hamileyizdir belki de
inşallahhh canım ya... ilk müjde senden gelsin yarın inşallahhh.
bu arada ben kaçırdım ihale kimdi kaldı en son. kim taze anne. kartlaşma sırası kimde bilelim ona göre siper alalım di mi

kısss ağlama ben de sulu gözlüyüm incileri dökerim şimdi aşşağıııı.. gerçi benim iş hamiş kalmakla da bitmiyo ki fulim. hep diyom kalp atışlarını duymadan, kese içinde bebek görmeden sevinemiyeceğim gibi. geçen hamilleliğim gibi hayal kırıklığı olmasın istiyorum.

canım en son tombabız da kaldı ihale öyle hatırlıyorummm

kuzu deme öyle kurban olduğum bu seferki eskisi gibi olmayacak bende daha demedim aileme mesela ama benim derdim baska annem çok etkileniyo ondan diyemedim h.sonu söyliycem inşallahhh

hoşbuldummm didoşummm. anammm bu topik toptan uyuyo mu yawww. ben geldiğim de fuli de uyuyodu
canım ben bu ay 2 yumoş fırlattım benim tüplerden ama, hedefe kitlenip bi sipoş buldular mı bilemiyom. alt tesiste neler oldu acep bekleyip görücez...

bilmiyorum valla tubi ruh gibiyim bulantılı uykulu ve halsiz

anaaaammm canım dr. bi şey demiyo mu, bulantıların için ilaç neyim.

he he inşallah o da tez zamanda kartlarrrr
inşallah bi tanem. allah kimseye yaşatmasın.
ay kıs iyi sabretmişsiniz valla kimseye sölemeden. cumartesi sülalecek halaya durcanız desene

he he inşallah o da tez zamanda kartlarrrr
inşallah bi tanem. allah kimseye yaşatmasın.
ay kıs iyi sabretmişsiniz valla kimseye sölemeden. cumartesi sülalecek halaya durcanız desene

evet kuzum sorma ayın 8. den beri sabrediyoruz maşşallah iyide gidiyo balık rabbim nasip ederse kutlamasını yaparız h.sonu bu arada ehliyet sınavınıda geçtim ki bennnnn

yumoşlarr tutmuştur inşallah canım benim yaa 2-3 günün kalmış öğreniriz inciniz geliyor mu gelmiyor mu? hem bak kızınız olursa adını da inci koyarsınız

evet kuzum sorma ayın 8. den beri sabrediyoruz maşşallah iyide gidiyo balık rabbim nasip ederse kutlamasını yaparız h.sonu bu arada ehliyet sınavınıda geçtim ki bennnnn
ha haaa tebrikler canım senin çift beyin bayağı işe yaramış anneciğine ilk seferden şans getirmiş kuzucuk (balık,sıpa derken bi de kuzu oldu. bakalım bunu nasıl tamlayacaksın)

yumoşlarr tutmuştur inşallah canım benim yaa 2-3 günün kalmış öğreniriz inciniz geliyor mu gelmiyor mu? hem bak kızınız olursa adını da inci koyarsınız

evet canım eşime öle dedim ben de kızımız olursa inci koyalım dedim

kızlar benim mesaim bittiii. ben çıkıyorum. valla baş ağrım geçti sizinle sohbet edince. teşekkür ederim hepinize..
öpüyorum çok sizi, kendinize iyi bakınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…