Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet şans getirdi sıpa balığı kuzusu ahanda böyle tamamladımmmmmm

kuzum inşallah gelisn yaaaa yerim o inci yi ben nede güzel yakışır ismi

evet şans getirdi sıpa balığı kuzusu ahanda böyle tamamladımmmmmm

kuzum inşallah gelisn yaaaa yerim o inci yi ben nede güzel yakışır ismi

yok yok bu çift beyin işi kesin yaradı sana karar kıldım vallaaa nasıl da 2 dk.da yaptı tamlamayı. evet yarın yeni kelime türetmeleri ile devam ediyoz fulim. hatta benim hesapları gödereyim onları da bi elden geçir bu hızla sen. çif çekirdekli işlemci fulii (ben de seni tamlarım böle işteeee )

fulya m canm hayırlısı olsun ev işiniz ev çok önemli tabi nereden bakıyodun benim oralardan dı sanıırım ehhh komşu olsak ya dünya küçük belli mi olur. İskan konusunda haklısın burada mütehattin işinin ehli olması gerekir Allah'a şükür bak bir evi ekim ayında aldık iskanı yoktu ozaman adam söz verdi ve sorduk bir kaç emlakçıya bu mütehattin işini iyi yaptığını söledi nasip bizim artık zaman geçtikçe hem paramız kıymetsizleşicekti hemde sabırsızlanmıştık rabbim netice de bu evi nasip etti bize ve adam haklı çıktı bir kaç ay içinde iskan işini yaptı madur etmedi kimseleri Allah razı olsun... Ama yine de temkinli olmak gerek malum ev taşımak fena bişi bide bebiş var no stresss

perikızım denizimmmm saol bebeğim güzel dileklerin içinnnn sen nasılsın nasıl gidiyor yeni ev yeni hayatttt bebeğimmmm

cnm nasıl olduğuma gelince şükürler olsun yuvamdayım tam evliyim artık daha bir haftamız işyerine evimiz çok uzak metrobüs kabusuyla cebelleşiyoruz ama evime koşa koşa gitmek istiyorum çabalıyoruz işte eksiğimiz çok ama güzel telaşlar bunlar...Bebiş işleri bu ay ertelendi yani toplasan bu ay 3 kez sırnaştı kocişim bana nasip evime adetteyim şuan ...Rabbim herkezi yuvasında kocası ve evlatlarıyla geçimli huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsiinnnnnn

canım evinizde mutlu mesut kocanla yaşayınn bebecikler de gelsinnnn ohh ne güzel olurr..

hehehe sorma sormaaaa ben ofiste uyuklamaktan elimi işe sürmüyodummmm sen geldin cine bağladımmmmmmm topik şenlendi beeee
güle güle tubişşşş yine beklerizzz

kız fuli açıldı mı uykun neyimm
,

evet ya topik şenlenince uyku vız geldi didoşummmmmmm

aminn kuzum aminnnnn senin telaşın şimdi daha güzel yeni evli çağınızı daha yeni yaşıyosunuz evinizi eksiğinizi oturtun yeni eve bebişinizde odasını doldurur hem kafan evle mesgulken daha rahat olursun bitanemmmm

iskan işine gelince biz isabetli karar verdik Rabbim önümüze daha iyi bi kısmet çıkartır o zaman alırız nasip değilmiş

hatunlar kocalariniza hamile oldugunuzu nasil soylediniz?

kuzu ben test yaptığımda kocam uyuyodu ilk buraya cepten girip hbr verdim sonra kan testine gidelim dedim götürdü beni tutmaz ama nie kan veriyosan diodu aldım sonucu gittim yanınaaa şaşkoloz şaşkoloz bakıyo ee dio söktürücü kullandın bebişe zararı varmı die sevinmeyi bırakıp endişelenmeye başladı garibim şükürki değeri hızla katlandı o da bende rahatladıkkkkk zaten varlığı ikimizde büyük süpriz olmuştu

söyle bakim yoksa test mi yaptınnnnn

Son düzenleme:

merhaba canlarım :) şiddetli mide bulantısı hatta istifar, baş dönmesi, karın ağrısı kasık krampları,sancısı, göğüslerde şişlik hassasiyet en önemlisi implantasyon belirtisi olan lekelenmeyi dün gördüm :))))) bat 3 nisan bakalım :))) oğlumda da lekenemem olmuştu :)

hayırlısı olsun meryemmm güzel hbrini ver 3 nisanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…