- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.341
ha haaa tebrikler canım senin çift beyin bayağı işe yaramışanneciğine ilk seferden şans getirmiş kuzucuk (balık,sıpa derken bi de kuzu oldu. bakalım bunu nasıl tamlayacaksın )
evet canım eşime öle dedim ben de kızımız olursa inci koyalım dedim
kızlar benim mesaim bittiii. ben çıkıyorum. valla baş ağrım geçti sizinle sohbet edince. teşekkür ederim hepinize..
öpüyorum çok sizi, kendinize iyi bakınnn
evet şans getirdi sıpa balığı kuzusuahanda böyle tamamladımmmmmm
kuzum inşallah gelisn yaaaa yerim o inci yi ben nede güzel yakışır ismi
kızlar benim mesaim bittiii. ben çıkıyorum. valla baş ağrım geçti sizinle sohbet edince. teşekkür ederim hepinize..
öpüyorum çok sizi, kendinize iyi bakınnn
kuzu biz c.tesi günü vazgeçtik nedeni de evin iskanı yok ve bi kaç pürüz çıktı miğdemizi bulandırdı bizde beklemeye karar verdik hem şimdi annem lazım bana yakınında kalmam daha sağlıklı die düşündük iskanlı prüzsüz temiz içimize sinin bi yer bulursak alırız bunda alırsak sonradan basımız çok ağrıycaktı
aynen öyle kuzum birde muhattap yok bu işler için onuda geçtim 6-7 dairelik bi yer olsa yine anlaşırsın komsularınla fln 30 dairelik yer biri illaki sıkıntı çıkarıcak die düşündük hayırlısı olsun işte böleeee
perikızım denizimmmm saol bebeğim güzel dileklerin içinnnn sen nasılsın nasıl gidiyor yeni ev yeni hayatttt bebeğimmmm
fulya m canm hayırlısı olsun ev işiniz ev çok önemli tabi nereden bakıyodun benim oralardan dı sanıırım ehhh komşu olsak yadünya küçük belli mi olur. İskan konusunda haklısın burada mütehattin işinin ehli olması gerekir Allah'a şükür bak bir evi ekim ayında aldık iskanı yoktu ozaman adam söz verdi ve sorduk bir kaç emlakçıya bu mütehattin işini iyi yaptığını söledi nasip bizim artık zaman geçtikçe hem paramız kıymetsizleşicekti hemde sabırsızlanmıştık rabbim netice de bu evi nasip etti bize ve adam haklı çıktı bir kaç ay içinde iskan işini yaptı madur etmedi kimseleri Allah razı olsun... Ama yine de temkinli olmak gerek malum ev taşımak fena bişi bide bebiş var no stresss
cnm nasıl olduğuma gelince şükürler olsun yuvamdayım tam evliyim artık daha bir haftamız işyerine evimiz çok uzak metrobüs kabusuyla cebelleşiyoruzama evime koşa koşa gitmek istiyorum çabalıyoruz işte eksiğimiz çok ama güzel telaşlar bunlar...Bebiş işleri bu ay ertelendi yani toplasan bu ay 3 kez sırnaştı kocişim bana nasip evime adetteyim şuan ...Rabbim herkezi yuvasında kocası ve evlatlarıyla geçimli huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsiinnnnnn
yok yok bu çift beyin işi kesin yaradı sana karar kıldım vallaaanasıl da 2 dk.da yaptı tamlamayı. evet yarın yeni kelime türetmeleri ile devam ediyoz fulim. hatta benim hesapları gödereyim onları da bi elden geçir bu hızla sen. çif çekirdekli işlemci fulii (ben de seni tamlarım böle işteeee )
,güle güle tubişşşş yine beklerizzz
kız fuli açıldı mı uykun neyimm
fulya m canm hayırlısı olsun ev işiniz ev çok önemli tabi nereden bakıyodun benim oralardan dı sanıırım ehhh komşu olsak yadünya küçük belli mi olur. İskan konusunda haklısın burada mütehattin işinin ehli olması gerekir Allah'a şükür bak bir evi ekim ayında aldık iskanı yoktu ozaman adam söz verdi ve sorduk bir kaç emlakçıya bu mütehattin işini iyi yaptığını söledi nasip bizim artık zaman geçtikçe hem paramız kıymetsizleşicekti hemde sabırsızlanmıştık rabbim netice de bu evi nasip etti bize ve adam haklı çıktı bir kaç ay içinde iskan işini yaptı madur etmedi kimseleri Allah razı olsun... Ama yine de temkinli olmak gerek malum ev taşımak fena bişi bide bebiş var no stresss
cnm nasıl olduğuma gelince şükürler olsun yuvamdayım tam evliyim artık daha bir haftamız işyerine evimiz çok uzak metrobüs kabusuyla cebelleşiyoruzama evime koşa koşa gitmek istiyorum çabalıyoruz işte eksiğimiz çok ama güzel telaşlar bunlar...Bebiş işleri bu ay ertelendi yani toplasan bu ay 3 kez sırnaştı kocişim bana nasip evime adetteyim şuan ...Rabbim herkezi yuvasında kocası ve evlatlarıyla geçimli huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsiinnnnnn
hatunlar kocalariniza hamile oldugunuzu nasil soylediniz?
hatunlar kocalariniza hamile oldugunuzu nasil soylediniz?
kuzu ben test yaptığımda kocam uyuyodu ilk buraya cepten girip hbr verdim sonra kan testine gidelim dedim götürdü beni tutmaz ama nie kan veriyosan diodu aldım sonucu gittim yanınaaa şaşkoloz şaşkoloz bakıyo ee dio söktürücü kullandın bebişe zararı varmı die sevinmeyi bırakıp endişelenmeye başladı garibim şükürki değeri hızla katlandı o da bende rahatladıkkkkk zaten varlığı ikimizde büyük süpriz olmuştu
söyle bakim yoksa test mi yaptınnnnn[/QUOvalla yapmadim kiz, bende nerde o cesaret hamile olsam solemez miyim hic, catlarim soylemezsem ama hala hastalanmadim yaa umudum icimde buyuyor. ogrensen nasil soylerim die dusundum oyle bi sizin nasil soylediginizi merak ettim.ben kesin lafin arasinda soylerim dumur olsun soyle bi die dusunuyorum :) elbet bi gun verecegim bu mujdeyi nihayetinde
kuzu ben test yaptığımda kocam uyuyodu ilk buraya cepten girip hbr verdim sonra kan testine gidelim dedim götürdü beni tutmaz ama nie kan veriyosan diodu aldım sonucu gittim yanınaaa şaşkoloz şaşkoloz bakıyo ee dio söktürücü kullandın bebişe zararı varmı die sevinmeyi bırakıp endişelenmeye başladı garibim şükürki değeri hızla katlandı o da bende rahatladıkkkkk zaten varlığı ikimizde büyük süpriz olmuştu
söyle bakim yoksa test mi yaptınnnnn[/QUOvalla yapmadim kiz, bende nerde o cesaret hamile olsam solemez miyim hic, catlarim soylemezsem ama hala hastalanmadim yaa umudum icimde buyuyor. ogrensen nasil soylerim die dusundum oyle bi sizin nasil soylediginizi merak ettim.ben kesin lafin arasinda soylerim dumur olsun soyle bi die dusunuyorum :) elbet bi gun verecegim bu mujdeyi nihayetinde
tabiki vericeksinnn hemde en afillisindennnnn
ben telefonda söyledimmm ama zaten bilyodu test yapmıştımm görmüştü o da
kuzular biz 7 haftayı doldurucaz ya karnım ağrıyo sabahtan beri ara ara ama 2 aya yaklaşıyo diemi oluyo :44:
vucudun hala adaptasyon surecinde kuzum tedirgin etme kendini karin agrisi olurmus ole cok siddetli degildir herhalde
merhaba canlarım :) şiddetli mide bulantısı hatta istifar, baş dönmesi, karın ağrısı kasık krampları,sancısı, göğüslerde şişlik hassasiyet en önemlisi implantasyon belirtisi olan lekelenmeyi dün gördüm :))))) bat 3 nisan bakalım :))) oğlumda da lekenemem olmuştu :)
bu listeye ben de ekleniyorumm yaşasınnn :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?