- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.361
merhaba canlarım :) şiddetli mide bulantısı hatta istifar, baş dönmesi, karın ağrısı kasık krampları,sancısı, göğüslerde şişlik hassasiyet en önemlisi implantasyon belirtisi olan lekelenmeyi dün gördüm :))))) bat 3 nisan bakalım :))) oğlumda da lekenemem olmuştu :)
canım evinizde mutlu mesut kocanla yaşayınn bebecikler de gelsinnnn ohh ne güzel olurr..
bu listeye ben de ekleniyorumm yaşasınnn :)))
günaydın canım, adetlerin düzenliyse eğer hiç şaşmıyosa bence daha beklemen en doğrusu. ne zaman yumurtlarsan yumurtla eğer bebiş geç yerleştiyse/tutunduysa sana hemen idrara geçmeyebilir. bi kaç güne daha hastalanmassan hemen git kan ver kesin sonuç.gunaydin hatunlar, ben bu gun erkenciyim benden beklenmeyecek bi performans :) size 2 haberim var: 1.si hala hastlanmadim,2.si test yaptim.ne yazik ki negatif
günaydınnn abammm. nasılsın..yafuuuuuu neka güzel sohbetler etmişsiniz
ben bugün işten bi türlü giremedim topiğie
kıskandım sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
meryemcim hayırlısı olsun bi tanemmerhaba canlarım :) şiddetli mide bulantısı hatta istifar, baş dönmesi, karın ağrısı kasık krampları,sancısı, göğüslerde şişlik hassasiyet en önemlisi implantasyon belirtisi olan lekelenmeyi dün gördüm :))))) bat 3 nisan bakalım :))) oğlumda da lekenemem olmuştu :)
günnaydın topikimin güzel hatunları nasılsınızzz....
gunaydin canim benim, hakli olabilirsin. hastalanmam umarim. sende nasil durumlar?
inşallahh 9 ay boyunca hastalanmazsın, sonra gelse de olur
ben dün akşam acayip regl ağrısı çektim canım ama o kadar ağrıya tırt daha bi şey gelmedi. bu ay muamma benim için bekliyom bakalım. sanki olcam da sökülemiyo olmuyo gibi. umarım ilaçlar da ters tepmemiştir ben de...
günaydın canlarımmmm
gunaydin yavrum, nasilsin bugun bakalim?
günaydın mervecim eh işte dün gece yine çok kötüydüm boğazım tahriş oldu heralde kan geliyor ya kafama takılıyor bu durum
sen daha hastalanmamışsın hadi bakalım hayırlısı
ahh be yavrumm cok gecmis olsun vardir evde pekmez, gece yatarken ic yat. su falan icme ustune. gun icinde yersen de 1 saat falan bi sey yeme. yumusatir biraz bogazini. hastlanmadim sancim var tatlim. sokulemiyor gibiyim. bilmiyorum valla. muallaktayim oyle. sabah test yaptim iste,golge gibi bi sey var sanki ya da bana oyle geliyor bilmiyorum. fotografini cektim fakat belli olmuyor. parliyor. yarin tekrarlarim hastlanmazsam
dimi yaa, anne candir :)aklıma gelmiyor evde baldı pekmezdi bir annenin yanı annemin olması lazım ki bana baksın
ay o gölge hayırlara vesile olur inşallah du bakalım gelmezse bi test daha al canımcım
dimi yaa, anne candir :)
günaydın kızlar..
nasılsınz bugün...
ben şuan iyiyim ama sabah kahvaltı hazırlarken başım çok fena döndü,baygınlık geldi kendimi hemen yatağa attım,yoksa bayılacaktım, hissettm yani,biraz geçince kahvaltımı yaptım ama hala tam kendime gelemedim gibi....
işe eşim getirdi tek başıma yollarda düşerim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?