Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ne ara tutturdun meryemim yahu maşallah sizin yumyumlara nazar deymesin hadi bakalım hayırlsı inş yeni ev yeni bebiş desene

gunaydin hatunlar, ben bu gun erkenciyim benden beklenmeyecek bi performans :) size 2 haberim var: 1.si hala hastlanmadim,2.si test yaptim.ne yazik ki negatif

gunaydin hatunlar, ben bu gun erkenciyim benden beklenmeyecek bi performans :) size 2 haberim var: 1.si hala hastlanmadim,2.si test yaptim.ne yazik ki negatif
günaydın canım, adetlerin düzenliyse eğer hiç şaşmıyosa bence daha beklemen en doğrusu. ne zaman yumurtlarsan yumurtla eğer bebiş geç yerleştiyse/tutunduysa sana hemen idrara geçmeyebilir. bi kaç güne daha hastalanmassan hemen git kan ver kesin sonuç.

yafuuuuuu neka güzel sohbetler etmişsiniz
ben bugün işten bi türlü giremedim topiğie
kıskandım sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydınnn abammm. nasılsın..
kıskanma ablacım gel bugün yancağızımıza.
bu arada durumlar sende nasıl
meryemcim hayırlısı olsun bi tanem inşallahh hislerinde yanılmıyosundur ve bebişin seninledir. 3 nisana ne kaldıkiiii

gunaydin canim benim, hakli olabilirsin. hastalanmam umarim. sende nasil durumlar?

inşallahh 9 ay boyunca hastalanmazsın, sonra gelse de olur
ben dün akşam acayip regl ağrısı çektim canım ama o kadar ağrıya tırt daha bi şey gelmedi. bu ay muamma benim için bekliyom bakalım. sanki olcam da sökülemiyo olmuyo gibi. umarım ilaçlar da ters tepmemiştir ben de...

benim de ayni iste canim, uyutmaz bir agri.wc ye gitmekten telef oldum acaba geldi mi die. aman insallah gelmez kuzum. bu ay epilasyona basladim acba gecikme ondan olur mu ki,aklima her sey geliyo valla

günaydın mervecim eh işte dün gece yine çok kötüydüm boğazım tahriş oldu heralde kan geliyor ya kafama takılıyor bu durum
sen daha hastalanmamışsın hadi bakalım hayırlısı

ahh be yavrumm cok gecmis olsun vardir evde pekmez, gece yatarken ic yat. su falan icme ustune. gun icinde yersen de 1 saat falan bi sey yeme. yumusatir biraz bogazini. hastlanmadim sancim var tatlim. sokulemiyor gibiyim. bilmiyorum valla. muallaktayim oyle. sabah test yaptim iste,golge gibi bi sey var sanki ya da bana oyle geliyor bilmiyorum. fotografini cektim fakat belli olmuyor. parliyor. yarin tekrarlarim hastlanmazsam

aklıma gelmiyor evde baldı pekmezdi bir annenin yanı annemin olması lazım ki bana baksın
ay o gölge hayırlara vesile olur inşallah du bakalım gelmezse bi test daha al canımcım

günaydın kızlar..

nasılsınz bugün...

ben şuan iyiyim ama sabah kahvaltı hazırlarken başım çok fena döndü,baygınlık geldi kendimi hemen yatağa attım,yoksa bayılacaktım, hissettm yani,biraz geçince kahvaltımı yaptım ama hala tam kendime gelemedim gibi....
işe eşim getirdi tek başıma yollarda düşerim diye

buyuk gecmis olsun canim. ay oyle dusunmeyin duserim falan die,Allah korusun. bunlar muhtemel seyler, yorgunluk, halsizlik, hamilelige bagli vucut tepkileri vs. icini ferah tut,gecer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…