Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

gunaydin hatunlar, ben bu gun erkenciyim benden beklenmeyecek bi performans :) size 2 haberim var: 1.si hala hastlanmadim,2.si test yaptim.ne yazik ki negatif
,

günaydın kuzummmm du hele hemen asma yüzünü gelmemiş daha kırmızıyı görene kadar umut var bekle bakalım olmadı kan testi yaptırırsın

günnaydın topikimin güzel hatunları nasılsınızzz....

günaydın ballı lokmmmaaammmmmm hafif bulantılı böleyiz biz sen nasılınnnn bebeeemmmm

yawrum hayır olsun o ağrılar bi kaç gün içinde güzel hbr olsun inşallahhhhhhhh

günaydın canlarımmmm

günaydın bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnn

neyyy silik milik gölgemiiiii hadi hayırlısı inşallahhhhh

günaydın cnm çok geçmiş olsun kuzum afferim eniştemizede

aaa canımm dikkat et çok mu aç kaldın bebeğimmm

günaydınnn bebeişlerrrr nasılsınızzz buzzz gibi istanbul sabahından hafif bulantılı ve bol üşümeliiii günaydınlar gönderiyorum sizlere

günaydın canımcım hoşgeldin eh işte idare ediyoruzzz

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine, özellikle tuvalete oturup kalkerken benim en çok o zaman başım döner...

günaydın mervecim eh işte dün gece yine çok kötüydüm boğazım tahriş oldu heralde kan geliyor ya kafama takılıyor bu durum
sen daha hastalanmamışsın hadi bakalım hayırlısı
günaydın fatmacım, bebebğim çok zorlama kendini. boş mideye mi çıkarıyosun acaba ondan mı örseliyo seni bu kadar. ve bal çok iyi gelir bu durumlarda. ağzına bi kaşık al, birden yutma, şeker gibi yavaş yavaş gönder boğazına..

günaydınnn bebeişlerrrr nasılsınızzz buzzz gibi istanbul sabahından hafif bulantılı ve bol üşümeliiii günaydınlar gönderiyorum sizlere

günaydııınnnn fuli. ballı lokman yisin ya la seni he he...
burası da çok soğuk. hava kapalı. ben de menopozlular gibi bi üşüyom bi terliyom. şimdi karın ağrım yok ama ara ara vuruyo.

yiiiyiiiyiiiii beni ballı lokmammmmmm nam namm nammmm bacım sende çok güzel belirtiler var ama sen kapılma yine gaz vermiş gibi olmıyım sabırla bekleyelim bence sonu halaya gider bunun

tubimm bir damla bile bişey çıkmıyor durup dururken öğürüyorum dün gece okuldan geldik yanıma yiyecek bişey almamışım midem çok boş kaldı o yüzden oldu heralde kan gelmesi sinirimi bozuyor

tubimm bir damla bile bişey çıkmıyor durup dururken öğürüyorum dün gece okuldan geldik yanıma yiyecek bişey almamışım midem çok boş kaldı o yüzden oldu heralde kan gelmesi sinirimi bozuyor

canım istemsiz sürekli öğürüyosun ya ondan oluyo tahriş oldu hep boğazların demek kıyamam tubimin mervemin dediği gibi bal pekmez fln tüket iyi gelir çokta aç bırakmamaya çalış kendini kuzum benim

günaydın tatlım
bende durumlar aynı yeni ve son aya başladım hayırlısınla
bakalım neler olcak dersimi sıkı çalışıyorum ama

canım günaydın
dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…