- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.381
,gunaydin hatunlar, ben bu gun erkenciyim benden beklenmeyecek bi performans :) size 2 haberim var: 1.si hala hastlanmadim,2.si test yaptim.ne yazik ki negatif
günnaydın topikimin güzel hatunları nasılsınızzz....
inşallahh 9 ay boyunca hastalanmazsın, sonra gelse de olur
ben dün akşam acayip regl ağrısı çektim canım ama o kadar ağrıya tırt daha bi şey gelmedi. bu ay muamma benim için bekliyom bakalım. sanki olcam da sökülemiyo olmuyo gibi. umarım ilaçlar da ters tepmemiştir ben de...
günaydın canlarımmmm
ahh be yavrumm cok gecmis olsun vardir evde pekmez, gece yatarken ic yat. su falan icme ustune. gun icinde yersen de 1 saat falan bi sey yeme. yumusatir biraz bogazini. hastlanmadim sancim var tatlim. sokulemiyor gibiyim. bilmiyorum valla. muallaktayim oyle. sabah test yaptim iste,golge gibi bi sey var sanki ya da bana oyle geliyor bilmiyorum. fotografini cektim fakat belli olmuyor. parliyor. yarin tekrarlarim hastlanmazsam
günaydın kızlar..
nasılsınz bugün...
ben şuan iyiyim ama sabah kahvaltı hazırlarken başım çok fena döndü,baygınlık geldi kendimi hemen yatağa attım,yoksa bayılacaktım, hissettm yani,biraz geçince kahvaltımı yaptım ama hala tam kendime gelemedim gibi....
işe eşim getirdi tek başıma yollarda düşerim diye
günaydın kızlar..
nasılsınz bugün...
ben şuan iyiyim ama sabah kahvaltı hazırlarken başım çok fena döndü,baygınlık geldi kendimi hemen yatağa attım,yoksa bayılacaktım, hissettm yani,biraz geçince kahvaltımı yaptım ama hala tam kendime gelemedim gibi....
günaydınnn bebeişlerrrr nasılsınızzz buzzz gibi istanbul sabahından hafif bulantılı ve bol üşümeliiii günaydınlar gönderiyorum sizlere
,
günaydın kuzummmm du hele hemen asma yüzünü gelmemiş daha kırmızıyı görene kadar umut var bekle bakalım olmadı kan testi yaptırırsın
günaydın ballı lokmmmaaammmmmm hafif bulantılıböleyiz biz sen nasılınnnn bebeeemmmm
yawrum hayır olsun o ağrılar bi kaç gün içinde güzel hbr olsun inşallahhhhhhhh
günaydın bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnn
neyyy silik milik gölgemiiiiihadi hayırlısı inşallahhhhh
günaydın cnm çok geçmiş olsun kuzum afferim eniştemizede
geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine, özellikle tuvalete oturup kalkerken benim en çok o zaman başım döner...günaydın kızlar..
nasılsınz bugün...
günaydın fatmacım, bebebğim çok zorlama kendini. boş mideye mi çıkarıyosun acaba ondan mı örseliyo seni bu kadar. ve bal çok iyi gelir bu durumlarda. ağzına bi kaşık al, birden yutma, şeker gibi yavaş yavaş gönder boğazına..günaydın mervecim eh işte dün gece yine çok kötüydüm boğazım tahriş oldu heralde kan geliyor ya kafama takılıyor bu durum
sen daha hastalanmamışsın hadi bakalım hayırlısı
günaydınnn bebeişlerrrr nasılsınızzz buzzz gibi istanbul sabahından hafif bulantılı ve bol üşümeliiii günaydınlar gönderiyorum sizlere
gunaydin tatlim :)
günaydın canımcım hoşgeldin eh işte idare ediyoruzzz
geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine, özellikle tuvalete oturup kalkerken benim en çok o zaman başım döner...
günaydın fatmacım, bebebğim çok zorlama kendini. boş mideye mi çıkarıyosun acaba ondan mı örseliyo seni bu kadar. ve bal çok iyi gelir bu durumlarda. ağzına bi kaşık al, birden yutma, şeker gibi yavaş yavaş gönder boğazına..
günaydııınnnn fuli. ballı lokman yisin ya la senihe he...
burası da çok soğuk. hava kapalı. ben de menopozlular gibi bi üşüyom bi terliyom. şimdi karın ağrım yok ama ara ara vuruyo.
geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine, özellikle tuvalete oturup kalkerken benim en çok o zaman başım döner...
günaydın fatmacım, bebebğim çok zorlama kendini. boş mideye mi çıkarıyosun acaba ondan mı örseliyo seni bu kadar. ve bal çok iyi gelir bu durumlarda. ağzına bi kaşık al, birden yutma, şeker gibi yavaş yavaş gönder boğazına..
günaydııınnnn fuli. ballı lokman yisin ya la senihe he...
burası da çok soğuk. hava kapalı. ben de menopozlular gibi bi üşüyom bi terliyom. şimdi karın ağrım yok ama ara ara vuruyo.
kıslar eğitime gitmeden önümüzdeki haftanın işlerini planlıyorum şu an. hep yazamasam da buralardayım, okuyom sizi
gunaydin hatunlar, ben bu gun erkenciyim benden beklenmeyecek bi performans :) size 2 haberim var: 1.si hala hastlanmadim,2.si test yaptim.ne yazik ki negatif
gügügügüünayydınnnnnn :)
boğazın nasıl oldu kuzum benimmmm
günnaydın topikimin güzel hatunları nasılsınızzz....
tubimm bir damla bile bişey çıkmıyor durup dururken öğürüyorum dün gece okuldan geldik yanıma yiyecek bişey almamışım midem çok boş kaldı o yüzden oldu heralde kan gelmesi sinirimi bozuyor
günaydın canım, adetlerin düzenliyse eğer hiç şaşmıyosa bence daha beklemen en doğrusu. ne zaman yumurtlarsan yumurtla eğer bebiş geç yerleştiyse/tutunduysa sana hemen idrara geçmeyebilir. bi kaç güne daha hastalanmassan hemen git kan ver kesin sonuç.
günaydınnn abammm. nasılsın..
kıskanma ablacım gel bugün yancağızımıza.
bu arada durumlar sende nasıl
meryemcim hayırlısı olsun bi taneminşallahh hislerinde yanılmıyosundur ve bebişin seninledir. 3 nisana ne kaldıkiiii
günaydın canlarımmmm
günaydın tatlım dur bakalım hemen karar verme
daha erken yarın yine yap test gelmezse
inşallah gelmez
günaydın kızlar..
nasılsınz bugün...
gunaydin ablam, insallah dedigin gibi olur, hayirlisi artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?