- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.401
günaydınnn bebeişlerrrr nasılsınızzz buzzz gibi istanbul sabahından hafif bulantılı ve bol üşümeliiii günaydınlar gönderiyorum sizlere
canım istemsiz sürekli öğürüyosun ya ondan oluyo tahriş oldu hep boğazların demek kıyamam tubimin mervemin dediği gibi bal pekmez fln tüket iyi gelir çokta aç bırakmamaya çalış kendini kuzum benim
sıcak su içtim şekerli yine tahrişli ama yapcak bişi yok dayanıcaz
kız sen silik milik bişey var dedin
inşallah vardır tatlım yarın verirsin güzel haberi
aaamiiinnnnn inşallhh kuzummm...yiiiyiiiyiiiii beni ballı lokmammmmmm nam namm nammmmbacım sende çok güzel belirtiler var ama sen kapılma yine gaz vermiş gibi olmıyım sabırla bekleyelim bence sonu halaya gider bunun
canım benim hatırladığım ilk öğürdüğünden beri kan geliyo senden. bence bi KBB gidip göster boğazını. tahriş iyice derinleşmeden vardır bi hal çaresi belkim.tubimm bir damla bile bişey çıkmıyor durup dururken öğürüyorum dün gece okuldan geldik yanıma yiyecek bişey almamışım midem çok boş kaldı o yüzden oldu heralde kan gelmesi sinirimi bozuyor
çenemmmm düşükkkk benim bu aralar dayanamadan yazıyom yine. bi excel, bi sistem, bi burasıtamam kuzummmmmm burdasın yaa artık sıkıntı yok beklerizzzzzz
günaydın ablacım, hoşgeldin. ben eğitime gitmeden önce işlerimi tamamlamaya çalışıyom, yoğunum.günaydın reçelim sen nasılsın
günaydın tatlım
bende durumlar aynı yeni ve son aya başladım hayırlısınla
bakalım neler olcak dersimi sıkı çalışıyorum ama
sanki golge gibi vardi ama bana da oyle geliyor olabilir. goz yanilmasi belki de. esim de gecen ay 28 cekti sen yanlis hesaplamissindir dedi bu sabah, sinirimi bozdu.
kızlar ben görünemedim doktorun ameliyatı varmış , yarına kaldı .....................
aaamiiinnnnn inşallhh kuzummm...
canım benim hatırladığım ilk öğürdüğünden beri kan geliyo senden. bence bi KBB gidip göster boğazını. tahriş iyice derinleşmeden vardır bi hal çaresi belkim.
çenemmmm düşükkkk benim bu aralar dayanamadan yazıyom yine. bi excel, bi sistem, bi burasıoda arkadaşımda der ne kadaannn çalışkan kadın. çatır çatır yazıyo çalışıyooo
günaydın ablacım, hoşgeldin. ben eğitime gitmeden önce işlerimi tamamlamaya çalışıyom, yoğunum.
anladımmm ablacım. dr. tekarar bu ay ilaca başladı mı sende.
ohh ne güzellll keşke burayada bahar gelse resmen mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır modundayızgünaydın tatlişkom
bizim burda hava çok güzel kısa kollu giyiniyoruz artık
ye kuzum ye şifa olsunnnnnneve gidince yerim artık pekmezi balı
sanki golge gibi vardi ama bana da oyle geliyor olabilir. goz yanilmasi belki de. esim de gecen ay 28 cekti sen yanlis hesaplamissindir dedi bu sabah, sinirimi bozdu.
hadi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok mu uzun sürermiş işi öğleden sonra fln gitsen :44::44::44::44:kızlar ben görünemedim doktorun ameliyatı varmış , yarına kaldı .....................
aaamiiinnnnn inşallhh kuzummm...
canım benim hatırladığım ilk öğürdüğünden beri kan geliyo senden. bence bi KBB gidip göster boğazını. tahriş iyice derinleşmeden vardır bi hal çaresi belkim.
çenemmmm düşükkkk benim bu aralar dayanamadan yazıyom yine. bi excel, bi sistem, bi burasıoda arkadaşımda der ne kadaannn çalışkan kadın. çatır çatır yazıyo çalışıyooo
günaydın ablacım, hoşgeldin. ben eğitime gitmeden önce işlerimi tamamlamaya çalışıyom, yoğunum.
anladımmm ablacım. dr. tekarar bu ay ilaca başladı mı sende.
günaydın tatlişkom
bizim burda hava çok güzel kısa kollu giyiniyoruz artık
gunaydin canim, gec olsun guc olmasin senin yorulman disinda sorun olmaz insallahkızlar ben görünemedim doktorun ameliyatı varmış , yarına kaldı .....................
o gölge dediğin şey bence var canım
ben kaçkere test yaptım gölge falan görmedim
hem bitanesinin içini bile açtım o derece yani
çalışkan hatun seniiii tıkırtıkırrrtıkırrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ohh ne güzellll keşke burayada bahar gelse resmen mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır modundayız
ye kuzum ye şifa olsunnnnnn
kuzu kocalar böyle işte bizen heveslilerde istemem yan cebime koy tavrındalar inşallah minnak vardır da utanır söylediğinden benimkide hep böyle yapardı
hadi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok mu uzun sürermiş işi öğleden sonra fln gitsen :44::44::44::44:
ah ahhhh memleketimmmm
Neyse inşallah önümüzdeki hafta antalya güzel olur da şöle iliklerime kadar ısınırımmm.
gunaydin canim, gec olsun guc olmasin senin yorulman disinda sorun olmaz insallah
acasim geldi icini.uzerinde seffaf ekrani var yansima yapiyor emin olamiyorum. Renk biraz daha belirginlesmis az once baktim ama yine bile cok net degil. Bi de zaten ilk 20 dakika diyordu testte.artik gercerliligini yitirdi zaten
evet ablam tekrar ilaca başladım bugün 2. gün
bakalım neler olcak tabi bende boş durmuyorum bal tarçın çörekotu
ve top karabiber içiyorum kocişede çakışır yediriyorum hayırlısı artık
gunaydin canim, gec olsun guc olmasin senin yorulman disinda sorun olmaz insallah
acasim geldi icini.uzerinde seffaf ekrani var yansima yapiyor emin olamiyorum. renk biraz daha belirginlesmis az once baktim ama yine bile cok net degil. bi de zaten ilk 20 dakika diyordu testte.artik gercerliligini yitirdi zaten
ohh ne güzellll keşke burayada bahar gelse resmen mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır modundayız
ye kuzum ye şifa olsunnnnnn
kuzu kocalar böyle işte bizen heveslilerde istemem yan cebime koy tavrındalar inşallah minnak vardır da utanır söylediğinden benimkide hep böyle yapardı
hadi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok mu uzun sürermiş işi öğleden sonra fln gitsen :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?