- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.421
ah ahhhh memleketimmmm
Neyse inşallah önümüzdeki hafta antalya güzel olur da şöle iliklerime kadar ısınırımmm.
gunaydin canim, gec olsun guc olmasin senin yorulman disinda sorun olmaz insallah
acasim geldi icini.uzerinde seffaf ekrani var yansima yapiyor emin olamiyorum. renk biraz daha belirginlesmis az once baktim ama yine bile cok net degil. bi de zaten ilk 20 dakika diyordu testte.artik gercerliligini yitirdi zaten
gel fuliiiiim gel buraya çok güzel valla hava sıcacık
orasıda güzeldir canım ama dünden beri harika burası
kısa tayt ve kısa kollu giyindim bu sabah
aynen canim, dun hastlanmam gerektigini biliyordu ne oldu die sormadi bile. sabah dedim sormadin bile, farkindaymis ama ben yanlis hesaplamisim diye dusundugunden sormamis. ise bak, sorsa, dogru olani ogrense ... agzi asinacak sanki. bi de subatin 28 cektigini yeryuzunde bi kocam biliyo :) yaaa siZin kocaniz var mi boyle :)))))))))))))) belki gercekten hamile degilim ama bi sor dimi, ilgili gozuk
çok kıskandım şuan donmakta olduğumdan sebep
kuzu eğer belirdiyse vardır bişleyler benden demesi yoksa hiç ama hiç çıkmaz o çizgi
ay ablaaa maaşşallah valla nazarım deymesin burayada gönder biraz sıcaklık yaaaaa
aynen canim, dun hastlanmam gerektigini biliyordu ne oldu die sormadi bile. sabah dedim sormadin bile, farkindaymis ama ben yanlis hesaplamisim diye dusundugunden sormamis. ise bak, sorsa, dogru olani ogrense ... agzi asinacak sanki. bi de subatin 28 cektigini yeryuzunde bi kocam biliyo :) yaaa siZin kocaniz var mi boyle :)))))))))))))) belki gercekten hamile degilim ama bi sor dimi, ilgili gozuk
bu aralar sık sık sarsıntı yaşanırsa bilinki burdan
canım dikkat et kendine
biliyorum süt sevmiyosun ama inan hamilelikte süt çok iyi
ayyyy mervemmm hadi hayırlısı inşallahhh. Kıs hem silik çizgi negatif sayılır mı hiç. Hemen sabah negatif diye yazdın kuşummmm
kız var işte daha ne düşünüyosun hadi kalk kan testine hemen
akşam üzeri alırsın sonucu bizde seviniriz
kızlar günaydınnn naptınız dünden beriii daha geçmişi okumadımm birazdan dalarım..
kızlarr biz dün akşam acı bir haber aldık ve hemen yola çıktık eşimin dedesi vefat etmiş.. ben ankaradayım annemlerde o da memlekete gittii.. ben gitmedim cenaze ortamında üzülürüm ve yola dayanamam diyee ( ki hala başım dönüyoo).. öyle işteee bir andaa nerden nereyee geldikkk
kızlar günaydınnn naptınız dünden beriii daha geçmişi okumadımm birazdan dalarım..
kızlarr biz dün akşam acı bir haber aldık ve hemen yola çıktık eşimin dedesi vefat etmiş.. ben ankaradayım annemlerde o da memlekete gittii.. ben gitmedim cenaze ortamında üzülürüm ve yola dayanamam diyee ( ki hala başım dönüyoo).. öyle işteee bir andaa nerden nereyee geldikkk
ben diyom yer hopladı die kocam dio senin basın dönmüştür meğersem sizmişsinizzz
ayy yavrular hemen gaza gelirim. golge gibi gordum hatunlar goz yanilmasi belki de.biraz daha beklemeliyim bence.fatmanin lafi hep aklimda... erken daha sanki. insallah bosa gitmez umutlarim. benim saskin mesaj atmis, askim acaba hamile olabilir misin gercekten die:)) yok hayatim yanlis hesaplamisim demek o kadar cok istedim ki:)))
saol ablam sevmiyor değilim çok severim ama içemiyorum bu aralar nesquik aldım şimdi onun hevesine içiyorum bi kaç zamandır
ayy yavrular hemen gaza gelirim. golge gibi gordum hatunlar goz yanilmasi belki de.biraz daha beklemeliyim bence.fatmanin lafi hep aklimda... erken daha sanki. insallah bosa gitmez umutlarim. benim saskin mesaj atmis, askim acaba hamile olabilir misin gercekten die:)) yok hayatim yanlis hesaplamisim demek o kadar cok istedim ki:)))
günaydın canım basınızsağolsunnn iyi yapmışsın gitmemekle hem annenle hasret giderirsin hem üzüntülü ortamdan uzak durmuş olursun dikkat et cnm benim kendine
canım başınız sağolsun allah taksiratlarını affetsin
başınız saolsun canım yol sarsmıştır seni yat dinlen barii
basiniz sagolsun kuzum, sen kendine dikkat et
mervişimmm silik de olsa gölge de olsa vardır bir alamet sen kan vermeye git benceee boşu boşuna oyalanma şöyle mi böyle midiyerek.. benim yaptığım testte hayali bir gölge vardıı eşim bile inanmamıştı yok diyodu ama kanda çıktı canımm sende öyle yapp
teşekkür ederim kızlarr...
fulicim annem yok da kardeşlerim babam filan iştee akşama kadar yalnızım evde bende yanınıza attım kendimi ama birazdan yemek yapacağım karnım acıkır benimm
hehehehe içine kurt düşmüş iyi olmuşşş kihkihhhkihhhhhhh sen şu testin suanki halini bi çek gönder hele merak ettimmm
iyi yaptın kuzum yanımıza gelmekle ama dediğin gibi hem yemek yap aç kalma hemde dinlen yol yormuştur seni kuzum benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?