Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ah ahhhh memleketimmmm
Neyse inşallah önümüzdeki hafta antalya güzel olur da şöle iliklerime kadar ısınırımmm.

çok kıskandım şuan donmakta olduğumdan sebep

kuzu eğer belirdiyse vardır bişleyler benden demesi yoksa hiç ama hiç çıkmaz o çizgi

gel fuliiiiim gel buraya çok güzel valla hava sıcacık

orasıda güzeldir canım ama dünden beri harika burası
kısa tayt ve kısa kollu giyindim bu sabah

ay ablaaa maaşşallah valla nazarım deymesin burayada gönder biraz sıcaklık yaaaaa

yahuuu kocaların hepsi aynı sen takma onu
sıkma canınıda var sende bebiş bak görcen

haklısın kuzum sanki onlar hamile kalıyo bu kadar eminler bizim günümüzden sorsan dün ne yediğini bilmez ama kaç gün geçtiğini bilir illa hepsi aynı cins anam bunların

kızlar günaydınnn naptınız dünden beriii daha geçmişi okumadımm birazdan dalarım..

kızlarr biz dün akşam acı bir haber aldık ve hemen yola çıktık eşimin dedesi vefat etmiş.. ben ankaradayım annemlerde o da memlekete gittii.. ben gitmedim cenaze ortamında üzülürüm ve yola dayanamam diyee ( ki hala başım dönüyoo).. öyle işteee bir andaa nerden nereyee geldikkk

ayyyy mervemmm hadi hayırlısı inşallahhh. Kıs hem silik çizgi negatif sayılır mı hiç. Hemen sabah negatif diye yazdın kuşummmm

kız var işte daha ne düşünüyosun hadi kalk kan testine hemen
akşam üzeri alırsın sonucu bizde seviniriz

ayy yavrular hemen gaza gelirim. golge gibi gordum hatunlar goz yanilmasi belki de.biraz daha beklemeliyim bence.fatmanin lafi hep aklimda... erken daha sanki. insallah bosa gitmez umutlarim. benim saskin mesaj atmis, askim acaba hamile olabilir misin gercekten die:)) yok hayatim yanlis hesaplamisim demek o kadar cok istedim ki:)))

günaydın canım basınızsağolsunnn iyi yapmışsın gitmemekle hem annenle hasret giderirsin hem üzüntülü ortamdan uzak durmuş olursun dikkat et cnm benim kendine

canım başınız sağolsun allah taksiratlarını affetsin

başınız saolsun canım yol sarsmıştır seni yat dinlen barii

hehehehe içine kurt düşmüş iyi olmuşşş kihkihhhkihhhhhhh sen şu testin suanki halini bi çek gönder hele merak ettimmm

basiniz sagolsun kuzum, sen kendine dikkat et

gel anam gel gaza gel bak görcen var o bebiş inşallah

mervişimmm silik de olsa gölge de olsa vardır bir alamet sen kan vermeye git benceee boşu boşuna oyalanma şöyle mi böyle midiyerek.. benim yaptığım testte hayali bir gölge vardıı eşim bile inanmamıştı yok diyodu ama kanda çıktı canımm sende öyle yapp

günaydın canım basınızsağolsunnn iyi yapmışsın gitmemekle hem annenle hasret giderirsin hem üzüntülü ortamdan uzak durmuş olursun dikkat et cnm benim kendine

canım başınız sağolsun allah taksiratlarını affetsin

başınız saolsun canım yol sarsmıştır seni yat dinlen barii

basiniz sagolsun kuzum, sen kendine dikkat et

teşekkür ederim kızlarr...

fulicim annem yok da kardeşlerim babam filan iştee akşama kadar yalnızım evde bende yanınıza attım kendimi ama birazdan yemek yapacağım karnım acıkır benimm

iyi yaptın kuzum yanımıza gelmekle ama dediğin gibi hem yemek yap aç kalma hemde dinlen yol yormuştur seni kuzum benimmm

hehehehe içine kurt düşmüş iyi olmuşşş kihkihhhkihhhhhhh sen şu testin suanki halini bi çek gönder hele merak ettimmm

yavrum cok cektim fotograf makinasi, telefon ama yansima yapiyor.ustunde plastik ekrani var.anlasilmiyor. esime dedim aksam alacak gelirken. alacaginin ustunde ekran yok yarin sabah soz koyacagim. biraz koyulasmis da olur belki, tabi bi sey varsa

iyi yaptın kuzum yanımıza gelmekle ama dediğin gibi hem yemek yap aç kalma hemde dinlen yol yormuştur seni kuzum benimmm

sabah 5 te yattım yeni kalktım iştee ama başım dönüyor ve sağ böğrüm ağrıyorr doktora da gecikmeli gideceğizz nasip kısmet işteee.. irem de gidememiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…