Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yavrum cok cektim fotograf makinasi, telefon ama yansima yapiyor.ustunde plastik ekrani var.anlasilmiyor. esime dedim aksam alacak gelirken. alacaginin ustunde ekran yok yarin sabah soz koyacagim. biraz koyulasmis da olur belki, tabi bi sey varsa

kuzu şunu flas kapalı denesin miiiii çatlatma kız adamı

günaydın didemcim. Canım başınız sağolsun. Allah sana eşine ve bebeişinize uzun sağlıklı ömürler versin. Bence de gitmediğin iyi olmuş. Hem ortam çok yorar üzerdi seni, hem de nerden baksan yol gittin dinlen azcık...

sabah 5 te yattım yeni kalktım iştee ama başım dönüyor ve sağ böğrüm ağrıyorr doktora da gecikmeli gideceğizz nasip kısmet işteee.. irem de gidememiş..

kuzu yol yormuş işte seni dikkat et kurban olduğummm dr işi de geç olsun güç olmasın ne zaman dönüceksiniz ki ????

iremde gözükememiş onada üzüldm herşeyde bi hayır vardır bebiş 1 gün daha büyür daha net görür

cuma döneceğizz cumartesi de sınavım varr pöffff...sınavda da başım dönmezse iyi

sağol reçelimm benimmmm

bu merve çatlatır adamı yaaaaaa

kızlar ben şimdi çıkıyorummm sonra yine dönerim aranızaa

günaydın kızlar...topikte yeni bir hamiş mi var yoksaa
bu arada didem basınız saolsn canım ...
bugün 3te kontrolüm var heyecan hat safhada

ba ba baaaa çatlatma diyene bakkk... Irem kübra ve sen ortadan ikiye çatlatmıştınız biziii. Biz de sırayla sizi çatlatçaz işteeee

tamam tamam çatlatın sizin hakkınızzz

taam kuzucum görüşürüzzzzz

yavrular valla kotu cikiyor, foto cekiyom her modda. gelirim birazdan.gitcem test alacagim zaten birazdan dayanamadim

hadi bekliyoruz bacım seniii

günaydın kızlar...topikte yeni bir hamiş mi var yoksaa
bu arada didem basınız saolsn canım ...
bugün 3te kontrolüm var heyecan hat safhada

kübra hoşgeldin canım merakettim gecen aklıma geldi sen hangi hastaneye gidiyosun doktora aynur ablayada sorucam sonuçta benim bi ayağım izmitte aklımda olsun dedim

kübra hoşgeldin canım merakettim gecen aklıma geldi sen hangi hastaneye gidiyosun doktora aynur ablayada sorucam sonuçta benim bi ayağım izmitte aklımda olsun dedim

canım konak hastanesine gidiyorum ama eşim anadolu saglık merkezinden bir doktor bulup oraya gidelim diyip duruyo bilmiyorum karar vermem lazım doktoruma:26:

kizla en iyi foto makinasi ek iyi degil. hulya ablanin teknigi uylguladim.soktum her yerini. birazdan gidip alacagim tekrar, neyime benim pahali test ahanda son hali budur :

kizla en iyi foto makinasi ek iyi degil. hulya ablanin teknigi uylguladim.soktum her yerini. birazdan gidip alacagim tekrar, neyime benim pahali test ahanda son hali budur :Eki Görüntüle 669325 Eki Görüntüle 669326

yahu yakınlaştırınca bulanıyoda yada benim tansiyon oynadı ii değilimde şuan ama burdan direk bakınca gölge görüyorum ben :44::44::44::44:

özellikle ikinci resimde

Son düzenleme:
anadolu sağlık gebzede dimi konakta yahya kaptan tarafında burdaki doktorun nasıl peki

evet cnm gebzede..konakta fena değil yani tavsiye edebilirim aslında acıbademde iyi de acuuuk tuzlu ya orasıdoktorum her doktor kadar ilgileniyor su an asıl önemli olan ilerleyen aylardaki tavrı ve doğumdaki becerisi:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…