- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.461
yahu yakınlaştırınca bulanıyoda yada benim tansiyon oynadı ii değilimde şuan ama burdan direk bakınca gölge görüyorum ben :44::44::44::44:
özellikle ikinci resimde
goremediniz demi, aglarim ama
evet cnm gebzede..konakta fena değil yani tavsiye edebilirim aslında acıbademde iyi de acuuuk tuzlu ya orasıdoktorum her doktor kadar ilgileniyor su an asıl önemli olan ilerleyen aylardaki tavrı ve doğumdaki becerisi:26::26::26:
bacım tez zamanda 2. Test lazım sana. Bi umut var gibi bence. Azcuk aydınlıkta çekseydin ya karagöz oynatır gibi gölgede çekmişin bacımNeyse sen git bi tane daha al. [/QUOT
:))) kuzum parliyordu anlasilmiyordu. ben gercegine bakiyorum ya bariz gorunuyo.ben test almaya gidiyorum gelirim 15 dakikaya
aynenn ozellikle ikinci de ben de cok hissettim, ay butun vucudum karincalandi su an gidip test alayim ben aksama da kan tahlilini gideyim en iyisi teste gore.kocam da yasasin bu heyecani.yoksa nerde yapilir ki 60 lira da vermek istemiyorum teste.of nerden yaptirabilirim
aynenn ozellikle ikinci de ben de cok hissettim, ay butun vucudum karincalandi su an gidip test alayim ben aksama da kan tahlilini gideyim en iyisi teste gore.kocam da yasasin bu heyecani.yoksa nerde yapilir ki 60 lira da vermek istemiyorum teste.of nerden yaptirabilirim
fulya huuuu benim kasık bölgem iyice dolmaya basladı büyüyooo laaa bu sıpalarrrrsende durum ne hissedebiliyor musun yerini
allah ihtiyaç hissettirmesin de annemlere gidince acil bişey olur filan o yüzden soruyorum acıbademi geç onlar anasının nikahını da istiyorr
ya ben hiç bişi hissetmiyorum ama nasıl oluyor :18::18::18:
kızlar günaydınnn naptınız dünden beriii daha geçmişi okumadımm birazdan dalarım..
kızlarr biz dün akşam acı bir haber aldık ve hemen yola çıktık eşimin dedesi vefat etmiş.. ben ankaradayım annemlerde o da memlekete gittii.. ben gitmedim cenaze ortamında üzülürüm ve yola dayanamam diyee ( ki hala başım dönüyoo).. öyle işteee bir andaa nerden nereyee geldikkk
günaydınnn bebeişlerrrr nasılsınızzz buzzz gibi istanbul sabahından hafif bulantılı ve bol üşümeliiii günaydınlar gönderiyorum sizlere
günaydın mervecim eh işte dün gece yine çok kötüydüm boğazım tahriş oldu heralde kan geliyor ya kafama takılıyor bu durum
sen daha hastalanmamışsın hadi bakalım hayırlısı
fulya huuuu benim kasık bölgem iyice dolmaya basladı büyüyooo laaa bu sıpalarrrrsende durum ne hissedebiliyor musun yerini
ya ben hiç bişi hissetmiyorum ama nasıl oluyor :18::18::18:
kızlar günaydınnn naptınız dünden beriii daha geçmişi okumadımm birazdan dalarım..
kızlarr biz dün akşam acı bir haber aldık ve hemen yola çıktık eşimin dedesi vefat etmiş.. ben ankaradayım annemlerde o da memlekete gittii.. ben gitmedim cenaze ortamında üzülürüm ve yola dayanamam diyee ( ki hala başım dönüyoo).. öyle işteee bir andaa nerden nereyee geldikkk
cnm başınız sağolsun dikkat et kendine bebişine...
evet cnm yaa ha bahar geldi gelicek derken donuyos beeeSabah metrobüste bu hatun oturuyodu yanımda renkli gözlü akça pakça bişey öğürüp duruyodu ayy dedim içimden bu bizim fuli olmasınnn
geçmiş olsun fatmacım dikkat et kendine sıcak veya ılık bişeyler tüketebilirsen yut gitsinBebişte büyümüş kız maşallah yerim onu ben
Canım dünküleri okurken yazayım dedim geç oldu kusura bakma önce doktor göremedi bi şey sı onra değere göre gözükmesi lazım dedi iyice göbekten gezdire gezdire baktı keseti ve kalp atışını gördük darısı sizlere inşaallh belkide görmüşünüzdürcanım tombabız ne zaman yazmış ben göremedim ya neyse bence tombabız alttan görmüştür biz göbekten görmek için bekliyoruz sen göbüşten baktırmıştın dimi öyle hatırlıyorummm
aynen cnm..kız annenler komşu sayılırız sen gel ben doğurturum seni ne de olsa tecrübeliyim normal doğumda
hehe günaydın kuzucummmm sorma totom dondu sabah sabahben metrobüse binmiyom kuzu ters hem bize arabayla gidip geliyoz yoksa metrobüslerde bayılıveririm bende :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?