- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.481
ya benim migdem bugun hiç dinmedi heee ne öğürtüyo ne geçiyo biri alini sokmuş midemi kurcalıyo sanki
kizlar testi aldim ama yapmayacagim hastalaniyorum sanirim,burkulmalarim basladi.yanlis alarm(((((((((
şanslısın fulim metrobüs çilesi berbat
kizlar testi aldim ama yapmayacagim hastalaniyorum sanirim,burkulmalarim basladi.yanlis alarm(((((((((
Merhabalar; bende 8 haftalık hamileyim ama geç döllenme olmus 6 haftalık belirtilerim yni basladıcumartesi günü hastaneye gittik doktor kalp atısını duymam için vajinal ultrasyon bakalım dedi ben istemedik sana olasılıkları sayıyım boş gebelik olabilir filan dedi ((( 8 haftalık olsan gözükürdü dedi bende geç döllenme olmus olabilir dedim oda evet oalbilir dedi cumartesi yine gitcez cok mutsuzum (
beni tarif ettin şu an pofff
Merhabalar; bende 8 haftalık hamileyim ama geç döllenme olmus 6 haftalık belirtilerim yni basladıcumartesi günü hastaneye gittik doktor kalp atısını duymam için vajinal ultrasyon bakalım dedi ben istemedik sana olasılıkları sayıyım boş gebelik olabilir filan dedi ((( 8 haftalık olsan gözükürdü dedi bende geç döllenme olmus olabilir dedim oda evet oalbilir dedi cumartesi yine gitcez cok mutsuzum (
ya benim migdem bugun hiç dinmedi heee ne öğürtüyo ne geçiyo biri alini sokmuş midemi kurcalıyo sanki
canım kasıklarında bir dolgunluk vardır yabenim 2. oldugundan hemen göbüş çıkck sanırım
cnm başınız sağolsun dikkat et kendine bebişine...
evet cnm yaa ha bahar geldi gelicek derken donuyos beeeSabah metrobüste bu hatun oturuyodu yanımda renkli gözlü akça pakça bişey öğürüp duruyodu ayy dedim içimden bu bizim fuli olmasınnn
geçmiş olsun fatmacım dikkat et kendine sıcak veya ılık bişeyler tüketebilirsen yut gitsinBebişte büyümüş kız maşallah yerim onu ben
BENDE hiç bi şey hissetmiyrm canım ne bulantı ne bi şey .....ilk diye mi hissetmiyorum yada hissediyorumda ne olduğunu bilmiyorum sola yatınca bişey bana batıyor gibi hissediyorum
olsun canım yarın olsun sıkma kendini
kısss irem alttan bakıyon da niye girmiyon muhabbete
ne pişirmiş kayganan dün akşam... yemek saati geldi benim karnım acıktıııı yemek konuşalım daha da acıkalımmmmm
ilk diye mi hissetmiyorum yada hissediyorumda ne olduğunu bilmiyorum sola yatınca bişey bana batıyor gibi hissediyorum
radyoda seninki çıktı... Gİderli Şarkılarhop hoppp
fulyam canım öğleden sonra ya 3 ten sonra gel yada yarın dediler , ben ters adamım millet ilçeden ile gider doktor için ben ilçeye gidiyorum o yüzden akşam gitmiycem sabah tekrar giderim,
benim gelecek salı normal randevumda var eşime dedim beklesem mi salıya kadar diyede o asla deyince yarın gidiyom yoksa ablam sıkıntı etmiyom bayağı genişim hamilelik adamı değiştiriyo gerçekten
kulübe hoşgeldin bebeğimmm
didemcim başınız sağolsun dikkat et kendine ve bebişine
günaydın kızlar...topikte yeni bir hamiş mi var yoksaa
bu arada didem basınız saolsn canım ...
bugün 3te kontrolüm var heyecan hat safhada
cnm başınız sağolsun dikkat et kendine bebişine...
evet cnm yaa ha bahar geldi gelicek derken donuyos beeeSabah metrobüste bu hatun oturuyodu yanımda renkli gözlü akça pakça bişey öğürüp duruyodu ayy dedim içimden bu bizim fuli olmasınnn
geçmiş olsun fatmacım dikkat et kendine sıcak veya ılık bişeyler tüketebilirsen yut gitsinBebişte büyümüş kız maşallah yerim onu ben
canım benim çok üzüldüm... başınız sağolsun... allah mekanını cennet eylesin...
sen dinlen canım malum kısa bi yol değil... dikkat et kendine... karnını doyur yat uzan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?