Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Merhabalar; bende 8 haftalık hamileyim ama geç döllenme olmus 6 haftalık belirtilerim yni basladı cumartesi günü hastaneye gittik doktor kalp atısını duymam için vajinal ultrasyon bakalım dedi ben istemedik sana olasılıkları sayıyım boş gebelik olabilir filan dedi((( 8 haftalık olsan gözükürdü dedi bende geç döllenme olmus olabilir dedim oda evet oalbilir dedi cumartesi yine gitcez cok mutsuzum(

şanslısın fulim metrobüs çilesi berbat

evet cnm yoksa işe fln gelemezsim metrobüs çok kötü Allah yardımcın olsun

kizlar testi aldim ama yapmayacagim hastalaniyorum sanirim,burkulmalarim basladi.yanlis alarm (((((((((

kuzu sakin ol hemen sıkıntı strese verme kendini olur o burkulmalar belke bakalım gelicekmi bi kaç saate hatta sen o testi sabaha yaparsın artık yada idrarını iyice tut sıvı tüketmeden

geç döllenme olabilir umutsuzlanma c.tesiye bişey kalmadı sabret görürsün kalp atışlarınıda

beni tarif ettin şu an pofff

CNMM rabbim yardımcın olsun bol dua et hayırlısıysa seninledir zaten bebişin hadi inş.

canım bi kere panik yapmaa ne olursa olsun herşey olacağına varıyo...eğer bebişin varsa onu da strese sokarsın. ben boş gebelik geçirdim maalesef. benim en başından geç döllenme tanım vardı. 7+2 de gittiğimde bebek ve kalp atışı yoktu. kese ve yolk sac vardı ama ne çare. 8+4 de gittiğimizde tam boş gebelik tanısı kondu bana. bence 1 hafta daha bekle, başka bir dr. daha git(ben de gittim)
ama dr.lar kesin tanı koyarsa çok bekleme çünkü bu sefer seni zehirlemeye başlıyo (ki bende oldu)

saol bebeğim takvime göre kocaman oldu ama o kadar değil daha yavaş büyüyor benim bebeğimmm

kısss irem alttan bakıyon da niye girmiyon muhabbete
ne pişirmiş kayganan dün akşam... yemek saati geldi benim karnım acıktıııı yemek konuşalım daha da acıkalımmmmm

fulyam canım öğleden sonra ya 3 ten sonra gel yada yarın dediler , ben ters adamım millet ilçeden ile gider doktor için ben ilçeye gidiyorum o yüzden akşam gitmiycem sabah tekrar giderim,

olsun canım yarın olsun sıkma kendini

benim gelecek salı normal randevumda var eşime dedim beklesem mi salıya kadar diyede o asla deyince yarın gidiyom yoksa ablam sıkıntı etmiyom bayağı genişim hamilelik adamı değiştiriyo gerçekten

kısss irem alttan bakıyon da niye girmiyon muhabbete
ne pişirmiş kayganan dün akşam... yemek saati geldi benim karnım acıktıııı yemek konuşalım daha da acıkalımmmmm

dün eve gittim kaygana evi terkeylemiş, sadece 4 tane sıpa bırakmışlar bir tencerede makarnayla çorba bebelerin karnını doyurdum makarnalı yoğurt mu desem yoğurtlu makarna mı desem onu yedim , sobayı yaktım eve kaçtım , kciş sahile balık ekmeğe davet etti onuda reddettim , bende menü zayıf acıktım ama birazdan kaçcam yemeğe

ilk diye mi hissetmiyorum yada hissediyorumda ne olduğunu bilmiyorum sola yatınca bişey bana batıyor gibi hissediyorum

kuzu benimde sağa yatınca batıyo bide lavobonun kenarına değince hassasiyeti hissediyorum o kadar

radyoda seninki çıktı... Gİderli Şarkılar hop hoppp

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

hım olsun o zaman sen yarın git hem bigün daha büyümüş olur minaaakkkkk

didemcim başınız sağolsun dikkat et kendine ve bebişine

teşekkür ederim yelizcim. sen nasılsın iyi misin?

günaydın kızlar...topikte yeni bir hamiş mi var yoksaa
bu arada didem basınız saolsn canım ...
bugün 3te kontrolüm var heyecan hat safhada

teşekkürler kübüşümm..

kontrolde pıtpıtları duyacaksın sende dimi canım hadi bakalım miniğinle buluşun inşallah

tşekkeür ederim canımmm

canım benim çok üzüldüm... başınız sağolsun... allah mekanını cennet eylesin...

sen dinlen canım malum kısa bi yol değil... dikkat et kendine... karnını doyur yat uzan...

fitoşummm aminnn canımm.. karnımı doyurdum yemekleri de yaptım( evde kimse yok çünkü) uzanacağımm ...
artık bebeğin varlığını unutmaya başladım ben yaa çok oldu ya görmeyli ondan mıdır nedirr hiç aklıma gelmiyo desem yeridir:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…