Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ayyy kızlar şimdi haberlerde okudum memura 3 yılda bir tayin geliyomuş, aynı polis ve askerler gibi :18::18::18::18:
iyiden iyiye saçmaladılar artıkın

o ne demekmiş yaw ...............

çalıştığın şehirde sadece 3 yıl kalcaksın, 3 yılın sonunda mecburen başka şehre tayin olcan. asker ve polisler gibi. 3 şehir seçicen o 3 şehirden birine atancan. eğer seçmezsen hükümet seni kafasına göre bi yere atıcak. ve tabi doğu hizmeti de var. bölge bölge...

sağol didemcim iyiyim sorduğun içinde ayrıca teşekkürler hatırlayan bir sensin birde fulyaaa....

deme öyle guzzzzumm benimmm herkes kendi derdinde birimizin midesi birimizin bası birimizin kıçı derken kaçmıştır aradan bitanem benimmm

benim koca da özel sektörde çalışıyo ne etcez bizzzz

kız öyle saçma şeymi olurmuş kesin miymişhem olmaz olmaz o iş

valla fulim tayyip erdoğan kesin talimat vermiş. çalışma ve sosyal gvenlik bakanlığı çalışmaları başlatmış. öle olursa 1,5 yıl sora tayin var demek bana

ooohooo o tayine kadar sen evde bebe bakıyo olcağından sıkıntı yok bence

kıs öle deme marangozun keskisi gibi kendilerine yontuyolar herşeyi... hani doğum izni 6 ay olcaktı. onu da çıkartsalar ya. şu an memura çocuk parası 18 lira onu da 100 lira yapcaz dediler haniiiiiii

valla tüm memurlar alt üst olur böle bi şey olursa. ben adamı da bırakamam kocacığımııı

4-5 yılda bir müdürlerde değişecekmiş , alt üst her türlü olacaz heralde , kocayı bırakmasam nolcak çocuğum rezil olacak ayol , yerleşik bir düzeni olsun herifim baksın ben bağrıma taş basarım

kıs öle deme marangozun keskisi gibi kendilerine yontuyolar herşeyi... hani doğum izni 6 ay olcaktı. onu da çıkartsalar ya. şu an memura çocuk parası 18 lira onu da 100 lira yapcaz dediler haniiiiiii

onların zıt dediği keçi olsa dağ taş keçi kaynardı bacımmm

onun özel bişeyi vardır , yerleşik düzen diye bişey kalmaz, benim adamda özel bebemi alıpta gezemem free mi takılcam bu durumda

bekara flndır o ne bilim öyle şeymi olur bacım yaaa dediğin gibi düzen müzen kalmaz

benim belim ağrımaya başladııı cızır cızır... inşallahhh tekrarlmaz bi dönem kronik olan bel ağrım...

allah korusun kızz deme öyle deme geçer birazdan
valla tüm memurlar alt üst olur böle bi şey olursa. ben adamı da bırakamam kocacığımııı

bırakma kızzzzz itiraz etme hakkı flndamı yok ya ne biçim iş o

geçmez bacımm geçmezzz
,

şimdi yemek yedim geldim şuan için iyiyimde başlamaz inşallah geri sersem gibi yapıo beeee:26::26::26:

bebiş sizin ücretsiz 2 sene allahtan biz ne yapalım çocuklar bir yaşını görmeden geri dönmek zorundayız bizde ücretsiz 6 ay

kızçeler ben yaza hazırlık yaptım temmuzda anama gidiyom biletimi aldımmm aha sayılacak bi gün daha son 3 ay

krakere sarma bebek bademini cevizini aldın mı bakim cevizi ihmal etme meyve yeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…