Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bekara flndır o ne bilim öyle şeymi olur bacım yaaa dediğin gibi düzen müzen kalmaz

şimdi yemek yedim geldim şuan için iyiyimde başlamaz inşallah geri sersem gibi yapıo beeee:26::26::26:

tatlım acıkmayı bekleme yemek için ,ben c.tesi üşüttüm hiç bişey kalmadı midemde ama o günden beri iyiyim üşütünce çok etkiledi , sende üşütmüş olma dikkat et kendine .............

fatma canım bize 2 sene ücretsiz ama biz ev yaptırınca kredi borcumuz var büyük ihtimal almıycam ben ücretsiz, şu 6 ay çıksa bir an önce resmi gazetede de rahatlasak yoksa 6 ayı bile zor görcez bebelerin .....................

bebiş sizin ücretsiz 2 sene allahtan biz ne yapalım çocuklar bir yaşını görmeden geri dönmek zorundayız bizde ücretsiz 6 ay
ücretsiz izin duygusal olarak beni bozar fatmam. ev borcumuz falan var... mecbur çalışıcam doğum izninden sonra

kızçeler ben yaza hazırlık yaptım temmuzda anama gidiyom biletimi aldımmm aha sayılacak bi gün daha son 3 ay

şimdiden allah kavuştursun. sayılı gün tez geçer. annen nerde oturuyo...

ücretsiz izin duygusal olarak beni bozar fatmam. ev borcumuz falan var... mecbur çalışıcam doğum izninden sonra

sağol tatlım, konyaya gitcem giderken birde ankarada hasret gideririm eski iş yerinde ohhh sefam olsun

canım bilmiyorum belkide üşüttüm çünkü üşüyüp duruyorum ymk yiyince basıyo midemi iyiyim şimdi

desenize hepimiz 6 ay sonra çalışıcaz neredeyse

canım bilmiyorum belkide üşüttüm çünkü üşüyüp duruyorum ymk yiyince basıyo midemi iyiyim şimdi

yaaa evet. bi de ben mecburen bakıcı tutucam. bebecik 6 aylık derdini anlatamaz, kadın iyi mi bakar kötü mü bakar puffff
ben de daha doğmamış çocuğa don biçiyom hea

yiyebiliyosan çok iyi demekki çok değil üşütmen, ben cumartesi ayaklarıma sıcak su torbası koyup yattım süper geldi sende yap bence ayak ısınmayınca hiç bir yerin ısınmıyo valla , torban yoksa plastik şişeye doldur koy ayak uçlarına yatarken inan çok farkediyo

yaaa evet. bi de ben mecburen bakıcı tutucam. bebecik 6 aylık derdini anlatamaz, kadın iyi mi bakar kötü mü bakar puffff

süt izni var yine bizde bazen toplu kullanıyolar süt iznini sizde var mı öyle bişey ................

çok zorlanmazsak ben almayı düşünüyorum ücretsiz en azından 1 sene kendim bakarım senin kim bakacak tubicim

muzu filan işyerine getir olmazsa ağır bi meyve ya gece rahatsız etmesin seni benim çekmeceyi görsen nevale dolu leblebi badem ceviz incir

kızlar bi de son ayınızda aklınızda bulunsun gece muz yiyip direk uykuya yatarsınız, kalorisi direk bebeğe gidiyomuş. bebeğe kilo aldırıyomuş..

doğmamış olabilir ama doğmayacak die kural kaide yok değilmiiiii

yaparım kuzum zaten işim gücüm uyku eve gidince

istanbulda heryer uzak diye bizim kurumda birleştirmek isteyenlerinkini birleştiriyor
benim en büyük şansım fatmacım evim yürüme mesafesi 10-15 dk. zaten öle olmasa bile kastamonu da her yer yakın büyük şehir hele ki istanbul gibi değil. otobüsle pıt orda pıt burdasın.
çok zorlanmazsak ben almayı düşünüyorum ücretsiz en azından 1 sene kendim bakarım senin kim bakacak tubicim

ben bakıcım tutucam fatmacım yaaa
ilk bebebkte deil de 2. de (ba ba hayallere bak bizdeki ilki oldu da) artık kesin ücretsiz izin alırsın diyo eşim.

doğmamış olabilir ama doğmayacak die kural kaide yok değilmiiiii

yaparım kuzum zaten işim gücüm uyku eve gidince

evet bacım henüz allaha şükür öle bi kural yok. ama bayağı bekletcek benim sıpa...
bu arada sıpa diyince aklıma geldi. senin iki çekirdekli işlemciye bi kaç hesap göndereyim miiiiii sevabına yapıver kısss

haklısın valla hiç sevmiyorum istanbulu bide sizin orası gibi yerlerde sağlam güvenilir temiz kadın bulmak hem kolay hemde ucuz ben bakıcı bulsam 1000 tlden aşağı gelmez ahh analarımız ahhh yanımızda olsa keskeee

muzu filan işyerine getir olmazsa ağır bi meyve ya gece rahatsız etmesin seni benim çekmeceyi görsen nevale dolu leblebi badem ceviz incir
getiriyodum cnm dün son muzu almıştım yanıma dün akşamda çok soğukdu üşendim manava uğramaya benim çekmecemde küçük çaplı bi acil durum çekmecesi gibi

istanbulda heryer uzak diye bizim kurumda birleştirmek isteyenlerinkini birleştiriyor
sizler kurumdasınız benim öyle şansım olmaz yerime birini alırlar ben artık daha sonra başka iş bakarım

bakıcı işide zor be kuzummm vay bizim halimize beeee

kız deme öyle şurda nisana ne kaldı

gönder anam gönderde ben dürte dürte iş yapıom bugün seninkileride yaparız aşkolsunnnn

evet canım burda herkesin birbirinden haberi var. kötü de olsa iyi de olsa hemen duyuluyo kişi hakkında ne olduğu. işte önemli olan kafanın uyacağı, senin yapına uygun birini bulmak. çünkü şunu farkettim hem temizlikçi hem de bakıcı işlerinde bi kişinin beğendiğini başkası beğenmeyebiliyor. fiyatlarda uygun tabi burda. büyük şehirlerde ev kirası gibi mubarek fiyatlar.
ahhh ahhh anacıklarımız burda olsa. birebir bakamasalar da (yani en azından benimkinin yaşı var bayağı) sık sık kontrol ederlerdi. başlarında dururlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…