- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.521
bekara flndır o ne bilim öyle şeymi olur bacım yaaa dediğin gibi düzen müzen kalmaz
şimdi yemek yedim geldim şuan için iyiyimde başlamaz inşallah geri sersem gibi yapıo beeee:26::26::26:
ücretsiz izin duygusal olarak beni bozar fatmam. ev borcumuz falan var... mecbur çalışıcam doğum izninden sonrabebiş sizin ücretsiz 2 sene allahtan biz ne yapalım çocuklar bir yaşını görmeden geri dönmek zorundayız bizde ücretsiz 6 ay
kızçeler ben yaza hazırlık yaptım temmuzda anama gidiyom biletimi aldımmmaha sayılacak bi gün daha son 3 ay
ücretsiz izin duygusal olarak beni bozar fatmam. ev borcumuz falan var... mecbur çalışıcam doğum izninden sonra
şimdiden allah kavuştursun. sayılı gün tez geçer. annen nerde oturuyo...
tatlım acıkmayı bekleme yemek için ,ben c.tesi üşüttüm hiç bişey kalmadı midemde ama o günden beri iyiyim üşütünce çok etkiledi , sende üşütmüş olma dikkat et kendine .............
fatma canım bize 2 sene ücretsiz ama biz ev yaptırınca kredi borcumuz var büyük ihtimal almıycam ben ücretsiz, şu 6 ay çıksa bir an önce resmi gazetede de rahatlasak yoksa 6 ayı bile zor görcez bebelerin .....................
ücretsiz izin duygusal olarak beni bozar fatmam. ev borcumuz falan var... mecbur çalışıcam doğum izninden sonra
canım bilmiyorum belkide üşüttüm çünkü üşüyüp duruyorum ymk yiyince basıyo midemi iyiyim şimdi
desenize hepimiz 6 ay sonra çalışıcaz neredeyse
canım bilmiyorum belkide üşüttüm çünkü üşüyüp duruyorum ymk yiyince basıyo midemi iyiyim şimdi
desenize hepimiz 6 ay sonra çalışıcaz neredeyse
yaaa evet. bi de ben mecburen bakıcı tutucam. bebecik 6 aylık derdini anlatamaz, kadın iyi mi bakar kötü mü bakar puffff
ben de daha doğmamış çocuğa don biçiyom hea
süt izni var yine bizde bazen toplu kullanıyolar süt iznini sizde var mı öyle bişey ................
ooohhh ne kaa güzellllllllll
yanımda canım ama meyve yok onu da akşam takviye yapıyorum
var canım ya sabahtan ya da öğleden sonra kullandırıyolar saatli yani. ilk 6 ay günlük 3 saat sonraki 6 ay 1,5 saat. birleştirmiyolar. yani burdaki taze annelerde öle oldu
muzu filan işyerine getir olmazsa ağır bi meyve ya gece rahatsız etmesin seni benim çekmeceyi görsen nevale dolu leblebi badem ceviz incir
yaaa evet. bi de ben mecburen bakıcı tutucam. bebecik 6 aylık derdini anlatamaz, kadın iyi mi bakar kötü mü bakar puffff
ben de daha doğmamış çocuğa don biçiyom hea
yiyebiliyosan çok iyi demekki çok değil üşütmen, ben cumartesi ayaklarıma sıcak su torbası koyup yattım süper geldi sende yap bence ayak ısınmayınca hiç bir yerin ısınmıyo valla , torban yoksa plastik şişeye doldur koy ayak uçlarına yatarken inan çok farkediyo
benim en büyük şansım fatmacım evim yürüme mesafesi 10-15 dk. zaten öle olmasa bile kastamonu da her yer yakın büyük şehir hele ki istanbul gibi değil. otobüsle pıt orda pıt burdasın.istanbulda heryer uzak diye bizim kurumda birleştirmek isteyenlerinkini birleştiriyor
çok zorlanmazsak ben almayı düşünüyorum ücretsiz en azından 1 sene kendim bakarım senin kim bakacak tubicim
doğmamış olabilir ama doğmayacak die kural kaide yok değilmiiiii
yaparım kuzum zaten işim gücüm uyku eve gidince
benim en büyük şansım fatmacım evim yürüme mesafesi 10-15 dk. zaten öle olmasa bile kastamonu da her yer yakın büyük şehir hele ki istanbul gibi değil. otobüsle pıt orda pıt burdasın.
ben bakıcım tutucam fatmacım yaaa
ilk bebebkte deil de 2. de (ba ba hayallere bak bizdekiilki oldu da ) artık kesin ücretsiz izin alırsın diyo eşim.
getiriyodum cnm dün son muzu almıştım yanıma dün akşamda çok soğukdu üşendim manava uğramaya benim çekmecemde küçük çaplı bi acil durum çekmecesi gibimuzu filan işyerine getir olmazsa ağır bi meyve ya gece rahatsız etmesin seni benim çekmeceyi görsen nevale dolu leblebi badem ceviz incir
sizler kurumdasınız benim öyle şansım olmaz yerime birini alırlar ben artık daha sonra başka iş bakarımistanbulda heryer uzak diye bizim kurumda birleştirmek isteyenlerinkini birleştiriyor
benim en büyük şansım fatmacım evim yürüme mesafesi 10-15 dk. zaten öle olmasa bile kastamonu da her yer yakın büyük şehir hele ki istanbul gibi değil. otobüsle pıt orda pıt burdasın.
ben bakıcım tutucam fatmacım yaaa
ilk bebebkte deil de 2. de (ba ba hayallere bak bizdekiilki oldu da ) artık kesin ücretsiz izin alırsın diyo eşim.
evet bacım henüz allaha şükür öle bi kural yok. ama bayağı bekletcek benim sıpa...
bu arada sıpa diyince aklıma geldi. senin iki çekirdekli işlemciye bi kaç hesap göndereyim miiiiiisevabına yapıver kısss
haklısın valla hiç sevmiyorum istanbulu bide sizin orası gibi yerlerde sağlam güvenilir temiz kadın bulmak hem kolay hemde ucuz ben bakıcı bulsam 1000 tlden aşağı gelmez ahh analarımız ahhh yanımızda olsa keskeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?