- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.901
aa didemmiydi ayran aşeren bi ara bende çok içtim ferahlatıyordu şimdi ise çok içtim diye midem bulandı
ben hatırlayamadım kimdiii...
ha ha psikolojide bi tabir vardır BIKTIRMA...
diyelim ki canın zararlı bi şeyi çook çookkk istiyo. onubi oturuşta doyana kadar tiksinene kadar ye, bi daha canın daha az ister.
bi arkadaşta uygulamıştık biz bunu. ürün hamburgerdi. o oturuşta kaç tane yedi hatırlamıyom şimdi ama işe yaradı, tiksindi hamburgerden.
seninki de o hesap olmuşben de olmasın amaaaa ben ayranı çook seviyommmm
günaydınnnn canlarım :) cumamız mübarek herşey gönlünüzce olsun inş. :) nasılsınız?
topikimin güzel bayanları nasılsınızzz
günaydın canım 2 dakka erken çıktım dün işten yazmışsınızda yazmışsınız oku oku bi hal oldum ben iyiyim sen nasılsın
günaydın kızlarrr
ha haaa çenesi düşükler topiği diyom buraya ben boşuna deil
benim midem kötü fatmam ya üşüttüm ya hamişlik dicem ama. daha erken psikolojik de olabilir. dün akşam başladı. bulantı deilde ağırlık var midemde, boğazımdan zor geçiyo yediğim. ve çok şişkinlik yapıyoiştahsızlık var.
günaydın bacımmm nasılsınnn....
günaydınnnn canlarım :) cumamız mübarek herşey gönlünüzce olsun inş. :) nasılsınız?
ben hatırlayamadım kimdiii...
ha ha psikolojide bi tabir vardır BIKTIRMA...
diyelim ki canın zararlı bi şeyi çook çookkk istiyo. onubi oturuşta doyana kadar tiksinene kadar ye, bi daha canın daha az ister.
bi arkadaşta uygulamıştık biz bunu. ürün hamburgerdi. o oturuşta kaç tane yedi hatırlamıyom şimdi ama işe yaradı, tiksindi hamburgerden.
seninki de o hesap olmuşben de olmasın amaaaa ben ayranı çook seviyommmm
yine tubişti ayran diye dolanan geçen aydı ama
günaydınnn tazeee annişşşşşşşş sen nasılsın bakimmmmm
günaydın bebekimmmmmmmmmmmm çenesi düşükler topiği olduk tubişin demesi gibi
günaydın iremiommmmmm bebeğimmmmm
kuzu benimde ilk zamanlar iştahsızlık ve şişlik yani asırı gaz vardı birbirbucuk hftaya toparlarsın bu arada aç bırakma kendini bebekimmmmmm
gübnaydın meryem hayırlı cumalar
aynen öyle kızlar... insan çok yerse mutlaka tiksiniyo...
ben ilk başta deli gibi şalgam içiyodum,eşim de kızıyodu çok içiyosun diye,ama 2 gün çok çok içtim sonra iğrenç kokmaya başladı,şimdi dolapta görmeye dayanamıyorum... ıyyyyyyyyyy.....birde simit,pastane poğaçası,tulum peyniri...sabahları fırının önünen geçerken bakamıyorum bile.... ama diğer peynirleri çok severek yiyorum..
daha var böyle çok yiyip tiksindiğim şeyler... özellikle 5.-6. haftalarda çok yerseniz oluyo..
aminnnnnn canım günaydın... bu arada bebişin hayırlı olsun... rabbim kucağında olmasını nasip etsin sağ salim inşallah.....
hepinize günaydın kızlar....... hayırlı cumalar diliyorum herkese.. rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah....
günaydın canım nasılsınn.günaydınnnn canlarım :) cumamız mübarek herşey gönlünüzce olsun inş. :) nasılsınız?
günaydın canımmm. ben de bol bol tatlı hamur işi yiyim tiksinirsem, işime yarar yemem 6-7 ayaynen öyle kızlar... insan çok yerse mutlaka tiksiniyo...
ben ilk başta deli gibi şalgam içiyodum,eşim de kızıyodu çok içiyosun diye,ama 2 gün çok çok içtim sonra iğrenç kokmaya başladı,şimdi dolapta görmeye dayanamıyorum... ıyyyyyyyyyy.....birde simit,pastane poğaçası,tulum peyniri...sabahları fırının önünen geçerken bakamıyorum bile.... ama diğer peynirleri çok severek yiyorum..
daha var böyle çok yiyip tiksindiğim şeyler... özellikle 5.-6. haftalarda çok yerseniz oluyo..
aminnnnnn canım günaydın... bu arada bebişin hayırlı olsun... rabbim kucağında olmasını nasip etsin sağ salim inşallah.....
hepinize günaydın kızlar....... hayırlı cumalar diliyorum herkese.. rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah....
günaydınnn tazeee annişşşşşşşş sen nasılsın bakimmmmm
günaydın bebekimmmmmmmmmmmm çenesi düşükler topiği olduk tubişin demesi gibi
günaydın iremiommmmmm bebeğimmmmm
kuzu benimde ilk zamanlar iştahsızlık ve şişlik yani asırı gaz vardı birbirbucuk hftaya toparlarsın bu arada aç bırakma kendini bebekimmmmmm
gübnaydın meryem hayırlı cumalar
aaaa tubişmiydi o yine hehehe yaaa bende kafa gitmişşşş
ben geçen ay da ayran istemiştim ama regl olunca gitmişti tüm isteğim. son 1 haftadır yine var istek... ben benden başka da var sandım
günaydın meryem hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun inşallah güzel geçer hamileliğinnn
günaydın canım sanada hayırlı cumalar
kızlar bugün cuma yine yapalım mı dua zinciri hamiş olmayan kızçeler içinn
hayır datlum o ayran güzeli sensin
günaydın fıstığımmmm hoşgeldinnnnnnn
hoşbuldukkkkkk kuzummmmm seme gibiyim ben yaaaaauykum var
siz neler yapıosunuz gacılarrrrrr
tabikiiiiii canım... ben okurum....günaydın canım sanada hayırlı cumalar
kızlar bugün cuma yine yapalım mı dua zinciri hamiş olmayan kızçeler içinn
valla ben canımın çok çektiği şeyleri yiyorum sonra tiksiniyorum...günaydın canım nasılsınn.
ay hep merak etmişimdir, hamiş olduğunuzu ilk çocuğunuza/çocuklarınıza nasıl sölüyosunuz, kardeş geliyo diyekübra,aynur ablaya falan da sorucam
günaydın canımmm. ben de bol bol tatlı hamur işi yiyim tiksinirsem, işime yarar yemem 6-7 ayşaka tabiii... ben ki boğazı hiç boş durmayan biri nasıl iştahsızlaşırım tahmin edemiyorum
günayyydınnn fuliimmmm. benim hali okumuşsundur. sen nasılsın. heyecan var mı yarın için. ben de var :18: ben de yarın sabah kan vericem yaa :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?