Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aynen öyle kızlar... insan çok yerse mutlaka tiksiniyo...
ben ilk başta deli gibi şalgam içiyodum,eşim de kızıyodu çok içiyosun diye,ama 2 gün çok çok içtim sonra iğrenç kokmaya başladı,şimdi dolapta görmeye dayanamıyorum... ıyyyyyyyyyy.....birde simit,pastane poğaçası,tulum peyniri...sabahları fırının önünen geçerken bakamıyorum bile.... ama diğer peynirleri çok severek yiyorum..
daha var böyle çok yiyip tiksindiğim şeyler... özellikle 5.-6. haftalarda çok yerseniz oluyo..
günaydınnnn canlarım :) cumamız mübarek herşey gönlünüzce olsun inş. :) nasılsınız?

aminnnnnn canım günaydın... bu arada bebişin hayırlı olsun... rabbim kucağında olmasını nasip etsin sağ salim inşallah.....

hepinize günaydın kızlar....... hayırlı cumalar diliyorum herkese.. rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah....

topikimin güzel bayanları nasılsınızzz

günaydınnn tazeee annişşşşşşşş sen nasılsın bakimmmmm

günaydın canım 2 dakka erken çıktım dün işten yazmışsınızda yazmışsınız oku oku bi hal oldum ben iyiyim sen nasılsın

günaydın bebekimmmmmmmmmmmm çenesi düşükler topiği olduk tubişin demesi gibi

günaydın kızlarrr

günaydın iremiommmmmm bebeğimmmmm

kuzu benimde ilk zamanlar iştahsızlık ve şişlik yani asırı gaz vardı birbirbucuk hftaya toparlarsın bu arada aç bırakma kendini bebekimmmmmm

günaydınnnn canlarım :) cumamız mübarek herşey gönlünüzce olsun inş. :) nasılsınız?

gübnaydın meryem hayırlı cumalar

ayy garip bi şey ya herkeste aynı değil ama mesela ben asla armut yemeyen kadın armut yedim insan yemediğini yiyor yediğini yemiyorrr

günaydın fıstığımmmm hoşgeldinnnnnnn

günaydın canım sanada hayırlı cumalar
kızlar bugün cuma yine yapalım mı dua zinciri hamiş olmayan kızçeler içinn

günaydın canım nasılsınn.
ay hep merak etmişimdir, hamiş olduğunuzu ilk çocuğunuza/çocuklarınıza nasıl sölüyosunuz, kardeş geliyo diye kübra,aynur ablaya falan da sorucam
günaydın canımmm. ben de bol bol tatlı hamur işi yiyim tiksinirsem, işime yarar yemem 6-7 ay şaka tabiii... ben ki boğazı hiç boş durmayan biri nasıl iştahsızlaşırım tahmin edemiyorum

günayyydınnn fuliimmmm. benim hali okumuşsundur. sen nasılsın. heyecan var mı yarın için. ben de var :18: ben de yarın sabah kan vericem yaa :18::18::18:

günaydın meryem hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun inşallah güzel geçer hamileliğinnn

günaydın canım. Allah razı olsun. bol bulantılı geçiyor bu hamileliğim canım... öyle çok da iştahlı birşeyler yiyemiyorum ama ben de patatese düştüm :) haşlayıp sürekli yiyorum :)) bulantıya da iyi geliyor :) sen nasılsın? nasıl geçiyor?

hoşbuldukkkkkk kuzummmmm seme gibiyim ben yaaaaa uykum var

siz neler yapıosunuz gacılarrrrrr

uyku da bi şey mi sen beni gör. dün kocayı 8 de maça gönderdim akşam. biraz nette dolanayım dedim, buraya filan girdim azcık ama yok gözler kapanıyo. bilg. nasıl kapattım kafamı nasıl yastığa koydum bilmiyom kocam kapıyı çalınca uyandım. sora tekrar yattım he he yatış o yatışş. arada tuvalete kalkmasam deliksiz yani

günaydın canım sanada hayırlı cumalar
kızlar bugün cuma yine yapalım mı dua zinciri hamiş olmayan kızçeler içinn
tabikiiiiii canım... ben okurum....

öğleye kadar paylaşalım...

valla ben canımın çok çektiği şeyleri yiyorum sonra tiksiniyorum...

ama hiç sevmediğiniz şeyleri de isteyebilirsiniz... ben bakla ağzıma sürmezdim.geçen bi canım çekti,aldım yaptım 3 gün tek başıma yedim yoğurtlu yoğurtlu...bu aradda tahin pekmez..... tam da kilo yapacak şey ama napim canımız çekiyo

kızlar kuzularımın ikiside acıktı :) birisi anne acıktımmm diyor diğeri de midemi kazındırarak acıktığını dile getiriyor :)) koocaman öpüyoruz sizi. Allaha emanet olun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…