- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.921
uyku da bi şey mi sen beni gör. dün kocayı 8 de maça gönderdim akşam. biraz nette dolanayım dedim, buraya filan girdim azcık ama yok gözler kapanıyo. bilg. nasıl kapattım kafamı nasıl yastığa koydum bilmiyomkocam kapıyı çalınca uyandım. sora tekrar yattım he he yatış o yatışş. arada tuvalete kalkmasam deliksiz yani
ben varımmm.
zira bu hamişliğimi sizin dualarınıza da borçluyumm, Rabbime hamdolsun... verin bana da bi isimm...
hoşbuldukkkkkk kuzummmmm seme gibiyim ben yaaaaauykum var
siz neler yapıosunuz gacılarrrrrr
günaydın canım. Allah razı olsun. bol bulantılı geçiyor bu hamileliğim canım... öyle çok da iştahlı birşeyler yiyemiyorum ama ben de patatese düştüm :) haşlayıp sürekli yiyorum :)) bulantıya da iyi geliyor :) sen nasılsın? nasıl geçiyor?
fuli en iyi sen biliyosun bi isim listesi çıkarsana bebeğimm bölüşüp kevserlerimizi okuyalımmm
ben 9da bi uyumuşum anca sabaha uyandımm sabah sabah açma yedim midem yanıyor
iyiyim canım çok şükür fena değilim idare ediyom
canım umut var
yeliz var
hülya abla var
gülcan var
deniz var
bambu var
diar var
baska kimler var haturlayamadım eskiden vardı bi kaç kişi daha ama topiğe ve kk ya uğramıyolar artık hatırlayan varsa eklesin hatunlar
herkese günaydınnnnnnnn
günaydın ablacımm
tamam ben o zaman denizi alıyım değişiklik olsn hadi kızlar sizde birer hatun alın
Ablişko günaydınnnnn
günaydın tatlım nasılsın
fatmamm bugün cuma fındıkzade pazarı vardır bugün
ayyy canım çekti gitcenmi sen
yok ablam biraz uzak yinede bize öğle arasında gidip gelinecek mesafede değil hem ben 2 aydır hiç yürümüyorum
iyiyim saol sen nasılsın nasıl gidiyor
günaydın tatlişkom nasılsın
yeğenim nasıl
küçük sıpa balığı kuzusu benimle oyun oynuyo sanırımmm :111::111::111::111::111::111::111::111::111: hehh tamda böyleyim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?