Ayy ne güzel Allahım bizede nasip etsin inşallahKizlar cuma 3.85 cikti
Pazartesi 57 cikti
Bugun 167 cikti.dr tamam dedi bir hafta sonra gel ultfasonda bakalim dedi.daha hic bakmadi.devleti sevdim bu kez hic ozele gitmiycem bu dr la devam insalllah
Kızlar bugün aşılamanın 9. Günü benim karın ve göğüs agrilarim geçti ara ara adet sancısı gibi hafif agrilarim oluyor kasıklarda böyle olup aşılamasi tutan var mı yaAyy ne güzel Allahım bizede nasip etsin inşallah
Kizlar cuma 3.85 cikti
Pazartesi 57 cikti
Bugun 167 cikti.dr tamam dedi bir hafta sonra gel ultfasonda bakalim dedi.daha hic bakmadi.devleti sevdim bu kez hic ozele gitmiycem bu dr la devam insalllah
Dur bakalım kendine stres yapma canım hayırlısını iste dua et inşallah güzel sonuç alırsınKızlar bugün aşılamanın 9. Günü benim karın ve göğüs agrilarim geçti ara ara adet sancısı gibi hafif agrilarim oluyor kasıklarda böyle olup aşılamasi tutan var mı ya
Stres yaptigimdan değil canım da merak ettim çatlatma ignesinin etkisi mi geçti acaba çünkü aşılama gününden itibaren şiddetli karın göğüs mide bagirsak ağrıları birbirine karismisken sabah uyandım hiç bi ağrı yok merak ettim ben de.daha önce hamile kaldım 10 haftalik düşük yaptım onda da hiç belirti yaşamadım göğüs ucu ağrısı dışında ama aşılama da nasıl onu bilmiyorum.Dur bakalım kendine stres yapma canım hayırlısını iste dua et inşallah güzel sonuç alırsın
Aramızda 1 gün var bende hala ikinci çizgi silikte olsa çıkıyor ovitrellenin 12.günü asilamanin 10. Günü bugün Allahım hayırlısıni nasip etsin insAllah umarım bebisli haberler veririz birbirimize:)Stres yaptigimdan değil canım da merak ettim çatlatma ignesinin etkisi mi geçti acaba çünkü aşılama gününden itibaren şiddetli karın göğüs mide bagirsak ağrıları birbirine karismisken sabah uyandım hiç bi ağrı yok merak ettim ben de.daha önce hamile kaldım 10 haftalik düşük yaptım onda da hiç belirti yaşamadım göğüs ucu ağrısı dışında ama aşılama da nasıl onu bilmiyorum.
Maşallah Suphanallah katlanarak artsın sağlıkla kucağına al insAllah canım benim:)Kizlar cuma 3.85 cikti
Pazartesi 57 cikti
Ayy inşallah ben daha hic yapmadım test :) inşallah çift çizgiyi görürüz canimAramızda 1 gün var bende hala ikinci çizgi silikte olsa çıkıyor ovitrellenin 12.günü asilamanin 10. Günü bugün Allahım hayırlısıni nasip etsin insAllah umarım bebisli haberler veririz birbirimize:)
Yerleşme kanamasidir inşallah canım benim de akıntı arttı sanki ama jelden mi oluyor anlayamadım valla :)Ben nerdeyse günlük yaptım hep hayalet gibi ama olsun kenarında köşesinde birazcıkta olsa çizgi var insAllah vardır birde ben 9.gün 1 damla pembe kanama yaşadım umutlandim iyice ama bilmiyor yinede insan heyecanlaniyo üzülüyor değişik bir duygu :)
Valla fazla kurcalamamak lazım sanırım :) yoksa akıl sağlığımız dan olcaz. Jel de aynı hap da kimisi hap kimisi jel verio işte.İnsAllah öyledir ama bilmiyorum ki işte yinede asilama olanlarda oluyormu olmuyormu jel mi verdi doktor bana hap verdi progestan diye bir hap umarım güzel haberler verirsin sende
Ay inşallah kızlar ya ben de bugun ilk kez test yaptım silikte olsa çıkacak mı die 2.çizgi can çekisiyordu ama çıktı :) aşılamanın 10. Günü hadi hayırlısı bakalım. ABY senin hamilelik nasıl doktora gittin miKızlar bence ikinizde hamilesiniz
darısı başımıza benimde bugün 8. Gün pazar günü 11. Gün test yapayım diyorum ama erken olur negatif çıkarsa diye korkuyorumAy inşallah kızlar ya ben de bugun ilk kez test yaptım silikte olsa çıkacak mı die 2.çizgi can çekisiyordu ama çıktı :) aşılamanın 10. Günü hadi hayırlısı bakalım. ABY senin hamilelik nasıl doktora gittin mi
Valla ben de korkarak yaptım ovitrelle nin etkisi geçmiş midir bilmiyorum 25 aralık da gece vurdum igneyi 27 sinde aşılama yapıldı bugün 10.gün aşılamanın pazar günü test günü ama hastane kapalı o gün pztsi gitcem doktora sen ne zaman gidiceksindarısı başımıza benimde bugün 8. Gün pazar günü 11. Gün test yapayım diyorum ama erken olur negatif çıkarsa diye korkuyorum
Çift çizgimi çıktı canım ☺Valla ben de korkarak yaptım ovitrelle nin etkisi geçmiş midir bilmiyorum 25 aralık da gece vurdum igneyi 27 sinde aşılama yapıldı bugün 10.gün aşılamanın pazar günü test günü ama hastane kapalı o gün pztsi gitcem doktora sen ne zaman gidiceksin
Şimdi gördüm hadi hayırlısı insAllahAy inşallah kızlar ya ben de bugun ilk kez test yaptım silikte olsa çıkacak mı die 2.çizgi can çekisiyordu ama çıktı :) aşılamanın 10. Günü hadi hayırlısı bakalım. ABY senin hamilelik nasıl doktora gittin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?