- 5 Aralık 2015
- 395
- 419
- 23
Umutlanmakla umutlanmamak arası yüzde elli elliKızlar bence ikinizde hamilesiniz
Hadi hayırlısı insAllah canım benim biri 16 mm di biri 19 sonuç henüz belli değil nasip dedim biraktimAy kızlar hem sizler için hem kendim için heyecanlandim cok yazdiklarinizi okuyunca. Ben de 7. Gundeyim bugun asilamadan sonra. Test yapmak cok zor geliyo bana da ya insan pozitif gorecegini bilse hemen yapar da negafiti görmek korkutuyo. Ilk asilamada hic test yapmadan beklemistim, birkac gun gecikme de olmustu ama sonra kanama baslamisti. Bu sefer naparim bilmiyorum ama gun gectikce heyecanlaniyorum. Benim iki yumurtam vardi asilamada, birinin gelisimi az geriden geliyordu. Bu durumda olaniniz var mi?
İnşallah müjdeli haberlerinizi alırız kızlar valla merakla sonuçlarınızı bekliyorumUmutlanmakla umutlanmamak arası yüzde elli elli
ben pazar günü evde test yaparım ama doktora ne zaman giderim hiç bilmiyorum çoooook korkuyorumValla ben de korkarak yaptım ovitrelle nin etkisi geçmiş midir bilmiyorum 25 aralık da gece vurdum igneyi 27 sinde aşılama yapıldı bugün 10.gün aşılamanın pazar günü test günü ama hastane kapalı o gün pztsi gitcem doktora sen ne zaman gidiceksin
canım 11. Günde değilmisin bence iğne etkisi değildir yani iğne etkisi 11. Günde 31 gibi bi değer olmaz bence inşallah düşündüğüm gibidir inşallah gelmiştir bebişKızlar ben beta hcg yaptirdim 31 çıktı iğne etkisi olabilir mi kafayı yiycem
Ewet canim dün sen dedin ya test yapıyorum diye sabah ben de yapayım dedim silik çıktı ama ovitrelle yi 25 i gece 2 de vuruldum onun etkisi midir 27 si aşılama yapıldı.Şimdi gördüm hadi hayırlısı insAllah
Canım doktor bana aşılama günü 12 gün sonra gel test yapcaz dedi.ama 12.gün test yaptiranlar in 70 gibi çıkıyormus 2gun de bi ikiye katladigina göre değerler senin ki de 12.gün 70 lerde cikicak gibi :) yani ince hesap oldu biraz ama içini rahatlatmak istedimHadi hayırlısı insAllah canım benim biri 16 mm di biri 19 sonuç henüz belli değil nasip dedim biraktim
İnşallah hamileyimmmmmmmm diye yazarsın burdan dualarimdasin canımCanım doktor bana aşılama günü 12 gün sonra gel test yapcaz dedi.ama 12.gün test yaptiranlar in 70 gibi çıkıyormus 2gun de bi ikiye katladigina göre değerler senin ki de 12.gün 70 lerde cikicak gibi :) yani ince hesap oldu biraz ama içini rahatlatmak istedim
Canım 7 gün erken bence yapsan çift çizgi çıkar zaten iğne nin etkisiyle benimki bile iğne nin etkisi olabilir erken çünkü. Buarada benim iki yumurta vardı biri 17 biri 14 du iki gün sonra igneyi yap dedi en son kaçtı bilmiorum anestezi ile oldum aşılamayı baktımi ne kadar buyumuslerdi tek mi iki mi yumurta bilmiorum doktor profosör die kurcalamadim.Ay kızlar hem sizler için hem kendim için heyecanlandim cok yazdiklarinizi okuyunca. Ben de 7. Gundeyim bugun asilamadan sonra. Test yapmak cok zor geliyo bana da ya insan pozitif gorecegini bilse hemen yapar da negafiti görmek korkutuyo. Ilk asilamada hic test yapmadan beklemistim, birkac gun gecikme de olmustu ama sonra kanama baslamisti. Bu sefer naparim bilmiyorum ama gun gectikce heyecanlaniyorum. Benim iki yumurtam vardi asilamada, birinin gelisimi az geriden geliyordu. Bu durumda olaniniz var mi?
Can'ım bence hamilesin ayy inşallah inşallahKızlar ben beta hcg yaptirdim 31 çıktı iğne etkisi olabilir mi kafayı yiycem
İnşallah arkadaşım korku sardı beni bugün bir daha test yaptirayim bakalımcanım 11. Günde değilmisin bence iğne etkisi değildir yani iğne etkisi 11. Günde 31 gibi bi değer olmaz bence inşallah düşündüğüm gibidir inşallah gelmiştir bebiş
Ah senide kendime cevirdim insAllah ikimizde hamisizdir insAllahEwet canim dün sen dedin ya test yapıyorum diye sabah ben de yapayım dedim silik çıktı ama ovitrelle yi 25 i gece 2 de vuruldum onun etkisi midir 27 si aşılama yapıldı.
Kuzummm ne güzel konuşuyorsun insAllah bitanem çok heyecanlıyım simdidenCanım doktor bana aşılama günü 12 gün sonra gel test yapcaz dedi.ama 12.gün test yaptiranlar in 70 gibi çıkıyormus 2gun de bi ikiye katladigina göre değerler senin ki de 12.gün 70 lerde cikicak gibi :) yani ince hesap oldu biraz ama içini rahatlatmak istedim
Aminnn kuzum insAllah öyledir insAlahCan'ım bence hamilesin ayy inşallah inşallah
Canım bugün de yaptırdın mi kan testini ne yaptın merak ettimİnşallah arkadaşım korku sardı beni bugün bir daha test yaptirayim bakalım
Ah senide kendime cevirdim insAllah ikimizde hamisizdir insAllah
Kuzummm ne güzel konuşuyorsun insAllah bitanem çok heyecanlıyım simdiden
Aminnn kuzum insAllah öyledir insAlah
Can'ım sende durumlar nasıl ne zaman test yapıcaksınCanım bugün de yaptırdın mi kan testini ne yaptın merak ettim
Canım benim pztsi gitcem kan testine.hayırlısı olsun bakalım senin kaçıncı gününCan'ım sende durumlar nasıl ne zaman test yapıcaksın
Can'ım ben henüz aşılama olmadım adet olmayı bekliyorum bugün 35. Günüm olmadım hala sabırsızlıkla tedaviye başlamayı bekliyorum. İnşallah hayırlı sonuçlarını alırız canımCanım benim pztsi gitcem kan testine.hayırlısı olsun bakalım senin kaçıncı günün
Adetin kaç günde bir oluyor gebelik testi yaptın mi canimCan'ım ben henüz aşılama olmadım adet olmayı bekliyorum bugün 35. Günüm olmadım hala sabırsızlıkla tedaviye başlamayı bekliyorum. İnşallah hayırlı sonuçlarını alırız canım
Bu zamana kadar 35 günde bir oluyordum 30 35 gün arası beklemedeyim canım pztesiye kadar olmazsam test yapıcamAdetin kaç günde bir oluyor gebelik testi yaptın mi canim
Yok canım akşam özelde yaptircam insAllahCanım bugün de yaptırdın mi kan testini ne yaptın merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?