Aralikk anneleriii !

Akıntı vardı ama kaşıntı yanma hiç yoktu sadece bulantı sık idrara çıkma kasıklarda hafif ağrı vardı. Normal gebelik belirtileri ile aynı aslında ama idrarımda yoğunluk vardı. Normal kontrole gittiğimde rutin yapilan tam idrar ve kan testi yaptığımda idrar testinde sonuçlar cook yüksek çıktı 0_4 arası olması gereken lokosit 20 çıktı nitrit çıktı yassı epitel bişey çıktı değerlerde bakteri de vardı. Ben çok da
Su tüketiyorum günde en az 2.5 litre
Su içen biriyim ve o kadar da hijyenime dikkat ediyorum (abartı duzeyde) ama oluyormuş işte bazen denk geldi.. disarilarda tuvaletlere dikkat edin diyeceğim ama ne kadar dikkat edebiliriz ki yok canım doktorum ilaç taraftarı hiç değildi bulantı ilâcı bile yazmamak için direndi progesteronuma bakilmadi hic ilac da almadim ama antibiyotik e mecbur kaldık

Guzelim guzel dusun guzel olsun bende iki hafta sonra gitcem ikili taramaya hayirlisi olsun

Kizlar bugun yigenim ameliyata girdi daha bir yasinda ve elleri yandigi icin bacagindan parca alip oraya yapcaklar sizler hamilesiniz rabbim hamilelerin duasini kabul edermis onun icin dua edermisiniz

Kizlar bugun yigenim ameliyata girdi daha bir yasinda ve elleri yandigi icin bacagindan parca alip oraya yapcaklar sizler hamilesiniz rabbim hamilelerin duasini kabul edermis onun icin dua edermisiniz

çok geçmiş olsun. Allah acil Şifalar versin. inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur ve kalıcı birşey olmaz bebekte

amin cnm inş
cnm Allahtan çalıştığım kurumda klozet kılıfları var o yüzden problem yaşamıyorum benim de karnımın sol tarafında batma oluyor telaş yaptım çarşamba 2 li teste gideceğim inş iyi sonuçlar alırım herşey yolundadır bende soracağım bi idrar iltihaplanması da olabilir bende

Ben de salı gunüne aldırdım testı... Her batma idrar yolu enfeksiyonu olmayabilir canım ben de yanma sık idrara çıkma ve gaz problemleri de var. endişelenme ama tedbiri de elden bırakma tabi. Ben ara ara Dr.dan idrar testi yapmasını isteyeceğim Antibiyotik tedavimden sonra da.. kendisi ne kadar sürede bir uygun görürse tabi.. Inşallah bir şey çıkmaz canım sende.

inşallah canım hiçbirimizde bir şey çıkması sağlıklı sağlık doğuralım bebişlerimizi

Konuyu şimdi gördüm 7+6 günlük hamileyim Karnım şişti ama gaz sisiligi diye düşünüyorum birde ağrılarım var

Bende 11+3um midem hala bulanıyor akşamları da bulunabiliyor. Ancak antibiyotik kullanıyorum o da yapıyor olabilir. Buarada karnım baya baya hamile göbeği şeklinde.. belli oluyor oldukça büyüdü gören 4 buçuk 5 aylık sanıyor. Saklqyamiyorum da. Ailem dışında ve birkaç yakınim dışında kimseye söylememiştim ama söylemek zorunda kalcam gibi.. 5 kilo aldım ama göbek ve göğüsten 58dim 62.7 oldum.

Bende 8. Haftamdayim 3 kilo aldim sinir oluyorum bole gidersem 30 kiloyla anca dogururum

Dr.umla konuştuk. Bu tip durumlar gebelik boyu tekrarlayabilirmis. Oyuzden antibiyotik bittikten 2 gun sonra tekrar kültür yapılacakmış bakacak birşey kalmışmı diye.. Ona göre tedavi verecekmiş.
Ara ara kontrol edilecekmiş. Aynı durumdan muzdaripler varsa testlerin tekrarlanmasina dikkat edin hatırlatın..

Bende 8. Haftamdayim 3 kilo aldim sinir oluyorum bole gidersem 30 kiloyla anca dogururum
Ben de diyorum esimle kardesime bu gidişle beni 9.ayımda gideceğim yöne dogru yuvarlarsiniz inşallah bu aldiklarimizdan sonra daha fazla almadan azar azar gerekli kiloyu alıp sağlıklı bebisler dogururuz

Ikiz mi sizin acaba benim henuz cok cikmadi gaz siskinligi var sadece henuz bende bisey belli degil :) zaten bulantı yüzünden kilo almayı geçtim veriyorum bile

Aralik anneleri karniniz buyumeye basladimi ? Sanki benim biraz cikti gibi ya sizde erken diye dusunuyorum ben sanirim koca gobuslu olucam
Merhaba ben de 8 haftalık bir anne adayıyım.Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder İnşallah.Ben hafif göbekliydim zaten.Şİmdi de kilo almaya devam ediyorum.Kilo değil bebek diye de avutuyorum kendimi kimisinin geç gösterirmiş birde kilo alma yapınıza göre de değişir bu.

Kizlar doktora gittiniz mi alttan mi muayene etti yoksa normal mi kacinci haftanizda gittiniz? Ben 5 haftaligim daha
Ben ikinci defadır kontrole gittim ve 8 haftalık.Sadece kan tahlili yaptı ve ultrasondan baktı.Doğuma günler kala felan belki alttan kontrol olurmuş diye duydum ama benden önce 8 aylık hamile birine de sadece ultrasonla baktı.

Ben kilo almadim hic daha ama gobegim cikti giydigim kiyafetlerde belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…