Aralikk anneleriii !

Aramıza yeni katılan anne adayları, hoş geldiniz. 6. haftadan beri bitmek bilmeyen hazımsızlık ve bulantıların dışında 2 kez istifra etmiştim. Şimdi ise 9 haftalığım, 2 gündür ne yersem çıkarıyorum. Artık boğazım acıyor, su içmeye korkuyorum. İstifra edip, aynı sıkıntıyı çeken arkadaşlarıma da geçmiş olsun demek istiyorum. Bulantı için ilâç kullanan var mı aramızda?

Ben kullanıyorum premesis diye bi ilaç tamamen bitkisel içerisinde b12 b6 kalsiyum ve folik asit var doktorum tavsiye etti çok işe yarayıp yaramadığını anlayamıyorum ama günde 5 6 kez cıkarmalarım 1 e düştü ilaçtanmı kendim zorluyorum bilemedim :))

CansuEylul Canım teşekkür ederim. O halde ekstra folik asit kullanmıyorsundur? Doktoruma sormadan kafama göre kullanmak da istemiyorum ilâç, bu takviyeyi soracağım.

Kullanıyorum günde 1 tanede folik asit çünkü normalde doktorum günde 3 adet folik asit almamı söylemişti zaten yemek yiyip ilaçları içtikten sonra çıkarıyorum ne kalıyo ne gidiyo bilmiyorum

Merhaba
Ben de 10 haftalık gebeyim. Doktorum mide bulantılarım için ilaç vermemek de direniyor. Ne kadar az ilaç o kadar iyi diyor. Ben de bastırmak için kraker gofret tarzı şeyler yiyorum aralarda onun dışında sebze meyve et ağırlıklı besleniyorum.. Tiroid hastasıyım ve kabıxlık sıkıntım da var. 58,5 la gebe kaldım suan 62 kg.mım. Karnım inanılmaz şişti göğüslerimde 2beden büyüdü şimdiden 75b den 75d ye terfi ettik. Şimdiden anormal bir artış oldu. Dr.umda dikkat et kilona diyor ama 3 ay geçmeden spora da başlayamıyorum. Benim gibi olan var mı? Bu arada 2kilo almak normal büyüzden 1 kilo alanlar endişe etmesinler. Merdiven çıkan arkadaşım benim Dr.um kesinlikle nefes nefese bırakacak hareketlerden gebelik boyunca kaçınmamı söyledi. Gecikecek de olsan yavaş ve dinlenerek çıkmaya özen göster. Bırak beklesinler sağlığından mühim değil...

Benim normalde 8 haftalik ama geriden geliyormus kese 6 haftalikmis daha kalp atislarini duyamadik. Ve ben mide bulantisindan mahvolmus durumdayim. Hic ama hicbirsey yiyemiyorum ornegin bugun sadece bir iki isirik pogaca ve yarim elmayla aksami ettim. Doktor arladasim var birsey olmaz o bile yeter sana diyor. Yerimden kalkamiyorum namazlar disinda ama dua ediyorum insallah gecer...

Valla kizlar bu hafta doktor bana demir ilaci verdi onu kullanmaya basladim cok ilac iyi degil hamileligin zor yani ewet kusmak ama dusunsenize varligini hissediyosunuz ne guzel ben sadece 2 kere kustum migde bulantisi cok yok ve migde bulantisi gebeligin saglikli ilerledigine isaret

Persefon Canım, benim doktorum da ilâç verme taraftarı değil. Bir arkadaşım doğum yapana kadar istifra etti. Ona kemoterapi hastalarında kullanılan bir bulantı ilâcı vermişti doktor. Benim de bulantım çok, birkaç kez de çıkardım kan ter içinde kalana kadar ama bu her gebelikte olan bir durum. Daha kötü geçiren arkadaşlarımız da var. İnşAllah gittikçe azalacak, sabır.

Bizde bugün doktora gittik ultrassona göre 6+2 çıktık bebeğimiz 4 mm olmuş zorda olsa karından kalp sesini dinledik çok şükür sat a göre 6+5 olmamız gerekiyordu 3 gün fark var

Kizlaaar yardim, 7+3 deyim ben. 3 gun önce bebisimizi duyduk maşallah 1 cm olmuş. Bugün 5.haftadaki yerleşme zamanindaki gibi ağrım var. Normal mi sizce, sizde de oldumu böyle?? Bide cok gazım var belki ondandir diom ama bi korktumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…