- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 28
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Gec dollenme olabilir cnmBizde bugün doktora gittik ultrassona göre 6+2 çıktık bebeğimiz 4 mm olmuş zorda olsa karından kalp sesini dinledik çok şükür sat a göre 6+5 olmamız gerekiyordu 3 gün fark var
Usuttugun zaman agri olur dikkat et cnm kalbini ferah tut[/QUOTE]lhan, post: 46418902, member: 672923"]Kizlaaar yardim, 7+3 deyim ben. 3 gun önce bebisimizi duyduk maşallah 1 cm olmuş. Bugün 5.haftadaki yerleşme zamanindaki gibi ağrım var. Normal mi sizce, sizde de oldumu böyle?? Bide cok gazım var belki ondandir diom ama bi korktumda
Ve rahim buyudukcede agri olur bunlar normal cnmKizlaaar yardim, 7+3 deyim ben. 3 gun önce bebisimizi duyduk maşallah 1 cm olmuş. Bugün 5.haftadaki yerleşme zamanindaki gibi ağrım var. Normal mi sizce, sizde de oldumu böyle?? Bide cok gazım var belki ondandir diom ama bi korktumda
İnşallah canım ya sağol , doğru üşütmüş olabilirim. İnşallah sorun yoktur. Bebişim benim ya atlatalim şu 3 ayıda biraz olsun rahatlayalımUsuttugun zaman agri olur dikkat et cnm kalbini ferah tut
Canim benjm tam 1 hafta var. Doktor hersey normal sorun yok dedi. Gec yumurtlamistim zaten ben, seninde muhtemelen öyle olmuştur.Bizde bugün doktora gittik ultrassona göre 6+2 çıktık bebeğimiz 4 mm olmuş zorda olsa karından kalp sesini dinledik çok şükür sat a göre 6+5 olmamız gerekiyordu 3 gün fark var
Aynen öyle canim haklisin, bende hep öyle derim ama iste insan bazen zorlaniyo uygulamadaAz kaldi allahin izniyle cnm hic bisey olmaz kotuyu cagirirsan kotu olur o yuzden kalbini ferah tut ki hersey guzel olsun
Ne demek cnm her zaman :)Aynen öyle canim haklisin, bende hep öyle derim ama iste insan bazen zorlaniyo uygulamada
Neyse kalkip bi duş alayımda rahatlayıp uyuyayım. Teşekkürler
Gec dollenme olabilir cnm
Canim benjm tam 1 hafta var. Doktor hersey normal sorun yok dedi. Gec yumurtlamistim zaten ben, seninde muhtemelen öyle olmuştur.
4. Aydan sonra bulantınin kalmadığını söylüyorlar inşallah bulantidan asiri halsizlikten muzdarip herkes bu durumdan biran önce kurtulur, sağlıklı doğumlarla bebislerimizi biranevvel kulaklarımiza alıriz ..Persefon Canım, benim doktorum da ilâç verme taraftarı değil. Bir arkadaşım doğum yapana kadar istifra etti. Ona kemoterapi hastalarında kullanılan bir bulantı ilâcı vermişti doktor. Benim de bulantım çok, birkaç kez de çıkardım kan ter içinde kalana kadar ama bu her gebelikte olan bir durum. Daha kötü geçiren arkadaşlarımız da var. İnşAllah gittikçe azalacak, sabır.
4. Aydan sonra bulantınin kalmadığını söylüyorlar inşallah bulantidan asiri halsizlikten muzdarip herkes bu durumdan biran önce kurtulur, sağlıklı doğumlarla bebislerimizi biranevvel kucaklarımiza alıriz ..
Amin ins cnm4. Aydan sonra bulantınin kalmadığını söylüyorlar inşallah bulantidan asiri halsizlikten muzdarip herkes bu durumdan biran önce kurtulur, sağlıklı doğumlarla bebislerimizi biranevvel kulaklarımiza alıriz ..
zaten bebişler ilk 3 ay bizim yediklerimizden değil depolarımızdan besleniyorlarmış o yüzden sıkıntı yapma mide bulantısına gelince bulanmadığı gün yok istifra etmekten yoruldum artı baş ağrısı oluyor bideBenim normalde 8 haftalik ama geriden geliyormus kese 6 haftalikmis daha kalp atislarini duyamadik. Ve ben mide bulantisindan mahvolmus durumdayim. Hic ama hicbirsey yiyemiyorum ornegin bugun sadece bir iki isirik pogaca ve yarim elmayla aksami ettim. Doktor arladasim var birsey olmaz o bile yeter sana diyor. Yerimden kalkamiyorum namazlar disinda ama dua ediyorum insallah gecer...
Aynı durumdayız canım 10 haftalığım ikili testimi haftaya yaptırcam ben cts günü heyecanla bekliyoruz. Birde antibiyotik kullanmam gerekiyor bu hafta baslicam idrar yolu enfeksiyonu yüzünden 10 gün boyunca augmentin verdi Dr. Hastalıktan mıdır nedir mide bulantılarım da kasilmalarimda iyice arttiKızlar bu başlığı bugün buldum bende Aralık 8 de bebeğini kucağımı alıcam inş ben bugün tam 10 haftalık hamileyim aslında 12 falanda geç döllenme olduğu için 10 haftalık şu anda hala mide bulantılarım devam ediyor istifra etmekten bunaldım ama herşey bebiş için başım ağrıyor çok halsizim hiçbirşey yapasım gelmiyor haftaya ense kalınlığı testi var(2 li test) kafam hep onda başka bir şey düşünmüyorum ikili testlerinizi ne zaman yaptırcaksınız sizde tedirgin oluyormusunuz benim gibi yoksa tek ben mi takıntılıyım ilk bebeğim ölü doğum olmuştu o yüzden biraz fazla takıyorum sanırım
Selamlar canim, insallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına. Kötü düşünme.Kızlar bu başlığı bugün buldum bende Aralık 8 de bebeğini kucağımı alıcam inş ben bugün tam 10 haftalık hamileyim aslında 12 falanda geç döllenme olduğu için 10 haftalık şu anda hala mide bulantılarım devam ediyor istifra etmekten bunaldım ama herşey bebiş için başım ağrıyor çok halsizim hiçbirşey yapasım gelmiyor haftaya ense kalınlığı testi var(2 li test) kafam hep onda başka bir şey düşünmüyorum ikili testlerinizi ne zaman yaptırcaksınız sizde tedirgin oluyormusunuz benim gibi yoksa tek ben mi takıntılıyım ilk bebeğim ölü doğum olmuştu o yüzden biraz fazla takıyorum sanırım
Benim ablamda da idrar yolu enfeksiyonh olmustu gebelikte hemde baya yüksek, ablam ilac kullanmadi, günde 4-5 litre su içip genital bolgesini sirke ile yikadi cok temiz tuttu falan maşallah şimdi yeğenim sapasaglamAynı durumdayız canım 10 haftalığım ikili testimi haftaya yaptırcam ben cts günü heyecanla bekliyoruz. Birde antibiyotik kullanmam gerekiyor bu hafta baslicam idrar yolu enfeksiyonu yüzünden 10 gün boyunca augmentin verdi Dr. Hastalıktan mıdır nedir mide bulantılarım da kasilmalarimda iyice arttibi terslik oluşturursa antibiyotik bitmemis olacagindan ikili testte de anlayamayacağız. İnşallah birşey olmaz
demek ki herkes takıyor Allahım hayırlısıyla Aralık ayı gelsede bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alsak inş 2 li test sonuçlarımız iyi çıkarda burdan paylaşırız . Enfeksiyon belirtileri varmıydı kaşıntı falan bide sende akıntı oluyormu bende her gün akıntı oluyor pregostan kullandın mı hiç ya da kullanıyormusunAynı durumdayız canım 10 haftalığım ikili testimi haftaya yaptırcam ben cts günü heyecanla bekliyoruz. Birde antibiyotik kullanmam gerekiyor bu hafta baslicam idrar yolu enfeksiyonu yüzünden 10 gün boyunca augmentin verdi Dr. Hastalıktan mıdır nedir mide bulantılarım da kasilmalarimda iyice arttibi terslik oluşturursa antibiyotik bitmemis olacagindan ikili testte de anlayamayacağız. İnşallah birşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?