Aralikk anneleriii !

Ikiz mi sizin acaba benim henuz cok cikmadi gaz siskinligi var sadece henuz bende bisey belli degil :) zaten bulantı yüzünden kilo almayı geçtim veriyorum bile
İkiz değildi yani tek kese tek bebis
gördük hep.
Oyuzden anormal geliyor karnımın şişliği Dr. A sorcam normalmidir diye bide ölçüm vs. De yapılmadı hiç.. yapılan var mı? Göbek çevresi kilo vs.

Reactions: Rup
Kizlar doktorunuz sizdende tsh testi istemistir mutlaka. Ben dun yaptirdim biraz dusuk cikti 0.24 cikti aslinda cok dusuk degil ama doktorum dahiliyeye yonlendirdi. Sizde varmi boyle bi durum doktorunuz ne dedi ne onerdi. Biraz evham yaptim acikcasi

C
Kizlar doktorunuz sizdende tsh testi istemistir mutlaka. Ben dun yaptirdim biraz dusuk cikti 0.24 cikti aslinda cok dusuk degil ama doktorum dahiliyeye yonlendirdi. Sizde varmi boyle bi durum doktorunuz ne dedi ne onerdi. Biraz evham yaptim acikcasi
Cnm ben 2 senedir tiroit tedavisi görüyorum tshim 3.5tu endokrin Dr. Um 2.5un altında tutmaya çalışıyor
2 nin altini ideal kabul ediyor. Eutyrox Ilac kullaniyorum oyuzden Benim en son 0.3 çıktı gayet güzel dedi. Endişelenme hiç canım. Bir endokrin Dr. Una gözük zaten ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum ama bilgin olsun gebelikte metabolizma degistigi icin bu degisiklikler de normal ayrica tiroit ilaçları gebelikte tehlikeli değil canım merak da etme içini rahat tut . .

Kızlar bugün ikili teste gittim burun kemiği oluşmuş dedi doktor başka bir şey söylemedi inanılmaz tedirgini sonuçlar cuma 4 te çıkar dediler doktor pazartesi bakar sonuçlara pazartesiye kadar yine tedirginlik dua edin lütfen iyi çıksın herşey

ben hiç duymadım kaç haftalıkhamilesin canım sen

Allah'ım hepimizin yüzünü güldürür inşallah. hepimiz bebeklerimizi sağlıklı olarak kucağımıza alabiliriz inşallah. Allah'ım bebeklerimize sağlık ver onları bizden ayırma yarabbim Amin.

8 HAFTALIK HAMİLEYİM Bİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİM BİRAZ ÖNCE İLTİHAP AKINTIM OLDU BİSEY OLUR MU? ACİL CEVAP
Endişelenme canım sinirkrizleri kızgınlık kırgınlık aşırı sevinç üzüntü hepsi normal bu surecte akıntı artışı da normal ama işte üzüntünün bir bağışıklık düşürücü etkenleri de var sen moralini yüksek içini rahat tutmaya çalış bu surecte ben birşey olduğunu sanmıyorum canım. Kolay kolay birşey olmaz bebislere ama sen Dr. A gidip bir ultrasonla kesene ve bebisine baktır yine de için rahatlasın ; )

Tamam çok sagıl kuzum içimi rahatlattın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…