- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 28
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Tatlim bende ne gaz var ne siskinlik bildigin karnim ciktiGaz olabilir canım ben kilo verdiğimi söylemiştim bulantılarım yuzunden ve zayıf yapım var ama karnın 4 aylık gibi şiş galiba gaz
Bende resmen karnim buyuduBen de hiç kilo almadım sadece göbüşüm birazcık var o da gaz sanırım
Ow zor durumdasin anlasilan leblebiyle bastirmayi deneyebilirsin midenin yagini da alir zayiflamaya yardimci normalde ayrica kuru baklagil olan nohutta protein varsa leblebide de vardir diye dusunuyorum58le başladım Btıldıgımda 63,6 çıktım 12.haftanın basındayım. daha sımdıden 6kiloya yakın aldımkarnım davul gıbı dışarda gezıyorum resmen.. Kusamıyorum da ama sürekli midem bulanıyor bastırmak içinde ekmek tarzı bısey atıyorum ağzıma... Hamur işi dışında yumurta yoğurtla vb. bastırmayı denedım ama ıse de yaramıyor cok halsizlik de var sürekli uyuyorum doguma 30 kilo alıp gitmesem bari
58le başladım Bugün tartıldıgımda 63,6 çıktım 12.haftanın basındayım. daha sımdıden 6kiloya yakın aldımkarnım davul gıbı dışarda gezıyorum resmen.. Kusamıyorum da ama sürekli midem bulanıyor bastırmak içinde ekmek tarzı bısey atıyorum ağzıma... Hamur işi dışında yumurta yoğurtla vb. bastırmayı denedım ama ıse de yaramıyor cok halsizlik de var sürekli uyuyorum doguma 30 kilo alıp gitmesem bari
Peki kilolarını verebilmis mi sonradan? :OAyy canım geçen bi arkadaşımla konuştum 12.haftasında tam 12 kilo almışş ve doğuma kadar 30 kiloyu almışş, bünye meselesi bence oo. Ben 61,3 le hamiş kaldım en son 63,5 tum.64 olmuşumdur heralde dikkat etmek lazım bide vücut kilo alımına müsaitse
Daha önceden diyetisyenle diyet yaparak 18 kilo vermiştim ozaman diyetisyen im leblebiyi yasaklamıştı bana aslındaOw zor durumdasin anlasilan leblebiyle bastirmayi deneyebilirsin midenin yagini da alir zayiflamaya yardimci normalde ayrica kuru baklagil olan nohutta protein varsa leblebide de vardir diye dusunuyorum
aaa neden yasaklamıştı. leblebi diyeti bile var internette merak ettimDaha önceden diyetisyenle diyet yaparak 18 kilo vermiştim ozaman diyetisyen im leblebiyi yasaklamıştı bana aslındaama hamilelikte denemek lazım ekmekten daha yararlıdır herhalde
Canım kozı 5 aylık şimdi 52 kiloyla hamile kalmış, 82 de doğum yapmış, şu an 63 kiloyum dedi. 20 kiloya yakın bermiş 5 ayda.Peki kilolarını verebilmis mi sonradan? :O
maşallah çok iyi vermiş fazla kasmamak mı lazım o zaman. bide bebişi kaç kilo doğmuş acabaCanım kozı 5 aylık şimdi 52 kiloyla hamile kalmış, 82 de doğum yapmış, şu an 63 kiloyum dedi. 20 kiloya yakın bermiş 5 ayda.
Gereksiz kalori demişti Ozaman... çerez olarak 5,6 tane badem ya da 2tam ceviz ya da 5 tane fındık yuyordum günde... Aburcubur yoktu sebze günde 1pors. Meyve et yumurta yoğurt süt tahıl tüketıyordum.. Günde 3 dilim de ekmek hakkım vardı.. 18 kilo vermiştim sağlıklı bırsekıkde.. kilolarımı da gerı almamıstım... Spor da yapıyordum. Verdiğim gibi kalmıştım 1 senedir ama şimdi tüm düzen değişti bulantılarımdan ötürü az yıyemıyorum az yıyınce bulantım artıyor halsizleşiyorum. spor yapamıyorum hali ile hamilelikte kilo alıyorum masallahım var :)aaa neden yasaklamıştı. leblebi diyeti bile var internette merak ettim
Gercekten iyi kilo vermiş geri kalan 11kiloyu da 5 6ayda verir herhalde darısı basımızaCanım kozı 5 aylık şimdi 52 kiloyla hamile kalmış, 82 de doğum yapmış, şu an 63 kiloyum dedi. 20 kiloya yakın bermiş 5 ayda.
ha anladım canım senin yediklerin daha az kalorili şeylerdi o zaman. ama şimdi bulantımız geçsin diye çubuk kraker, ekmek gibi hem kalorili hemde sağlıksız şeylere saldırmaktan iyidir. bide benim bulantıma sıcak yoğurtlu çorba çok iyi geliyor. annem yanımdayken sabahları kahvaltı edemediğim için ben dışarda işlerimi bitirip gelmeme yapıyordu sıcak sıcak 2-3 kase içiyordum. 2 haftadır o yok sabahları aç kalıyordum bugün yaptım kendime deneyebilirsin seversen. bide düz yoğurdu pek yiyemiyorum hazır meyveli yoğurtta yeme dedi doktorum böylece yoğurt ve yumurtada yiyorum çok iyi oluyorGereksiz kalori demişti Ozaman... çerez olarak 5,6 tane badem ya da 2tam ceviz ya da 5 tane fındık yuyordum günde... Aburcubur yoktu sebze günde 1pors. Meyve et yumurta yoğurt süt tahıl tüketıyordum.. Günde 3 dilim de ekmek hakkım vardı.. 18 kilo vermiştim sağlıklı bırsekıkde.. kilolarımı da gerı almamıstım... Spor da yapıyordum. Verdiğim gibi kalmıştım 1 senedir ama şimdi tüm düzen değişti bulantılarımdan ötürü az yıyemıyorum az yıyınce bulantım artıyor halsizleşiyorum. spor yapamıyorum hali ile hamilelikte kilo alıyorum masallahım var :)
Canım bebişi 3,5 kilo doğmuş. Doktor hatta daha düşük kiloyla doğabilir demiş kiloyu kendine değil bebeğe alıcaktın falan diye moralini bozmuş. Ama doğumda doktor bebeğin kilosuna şaşırmış. Valla hakkaten iyi vermiş . Bizede nasip olur inşallahmaşallah çok iyi vermiş fazla kasmamak mı lazım o zaman. bide bebişi kaç kilo doğmuş acaba
Aynen iyi vermiş. 30 kilo nedemek?? Allahım bize göstermeeee :))))) ama bebişler için değer sanırımGercekten iyi kilo vermiş geri kalan 11kiloyu da 5 6ayda verir herhalde darısı basımıza
evet canım iyi doğurmuş çocuğuda anne çok kilolu olursa bebek zayıf olabilir kendine alır kiloyu diye duymuştum ben o hem bebişini hem kendini beslemiş maşallahCanım bebişi 3,5 kilo doğmuş. Doktor hatta daha düşük kiloyla doğabilir demiş kiloyu kendine değil bebeğe alıcaktın falan diye moralini bozmuş. Ama doğumda doktor bebeğin kilosuna şaşırmış. Valla hakkaten iyi vermiş . Bizede nasip olur inşallah
aynen biz o kadar almasak daha iyi ama bulantılarım varken canım hiçbir şey çekmezken 1.5 kilo aldım iştahım açılınca nolcam merak ediyorumAynen iyi vermiş. 30 kilo nedemek?? Allahım bize göstermeeee :))))) ama bebişler için değer sanırım
Valla canım bende midem bulanırken sadece meyve yedim elma vs. Ama iştahım açıldı yine meyve yönünden. Her gördüğüm meyveye saldırıcam nerdeyse. Dün yemek yicez salata getirdi garson benim burnuma karpuz kokusu geliyoaynen biz o kadar almasak daha iyi ama bulantılarım varken canım hiçbir şey çekmezken 1.5 kilo aldım iştahım açılınca nolcam merak ediyorum
maşallah meyve yemek iyi de onunda fazlası zararmıs ya hamilelik şekeri vs diyolar. ayyy her yönden düşünmekte çok yoruyor geçen bende bi meyveyi yiyorum 2. de düşünüyorum kavun yedim bıraktım eşim elinde başka meyvelerle geldi can istiyo ama yarısını ver çeyreğini ver diye diye yiyorum bende şeker çıkmasın diye. bişi olmaz inşallahValla canım bende midem bulanırken sadece meyve yedim elma vs. Ama iştahım açıldı yine meyve yönünden. Her gördüğüm meyveye saldırıcam nerdeyse. Dün yemek yicez salata getirdi garson benim burnuma karpuz kokusu geliyoeşimde sen meyvedeki şekerden kilo alıcaksın sadece diyo. Adam meyve yetiştiremiyo, bi yandan babamın aldığı meyvelerde bitiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?