- 10 Nisan 2015
- 860
- 469
- 33
- 39
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Bende az önce annemle konuşuyodum aynı konuyu ilk ay bilmeden geçiyo sonra milim milim gidiyoKizlar ya zaman bi banami yavaş gecio, sanki hamile kaldim kalali zaman yavaşladı, aralik gelsin artık yaa
Offff aynen hic gcmiyoKizlar ya zaman bi banami yavaş gecio, sanki hamile kaldim kalali zaman yavaşladı, aralik gelsin artık yaa
Ay evet şuanki tek tesellim o, sonuçta gebelik içinde bir dönüm noktası 12.haftaBende az önce annemle konuşuyodum aynı konuyu ilk ay bilmeden geçiyo sonra milim milim gidiyoneyseki 2 hafta sonra yolun 3 te 1 ini bitirmiş olucaz Allahın izni ile
Ay evet şuanki tek tesellim o, sonuçta gebelik içinde bir dönüm noktası 12.haftaBende az önce annemle konuşuyodum aynı konuyu ilk ay bilmeden geçiyo sonra milim milim gidiyoneyseki 2 hafta sonra yolun 3 te 1 ini bitirmiş olucaz Allahın izni ile
Bi hissetmeye başlasak daha iyi geçerdi zaman ama işte onada daha coook var, yaa sabır cekecez artik hergunOffff aynen hic gcmiyo
Azaldı canım çok şükür sadece sabahları biraz oluyor canım birşeyler istemeyede başladı artıkAy evet şuanki tek tesellim o, sonuçta gebelik içinde bir dönüm noktası 12.haftabide dr randevum var 2 hafta sonrasina , iple çekiyorum, ayda 1 olacakmış doktor randevuları, walla bana çok uzun gelio, özlüyom bebişimi, bana kalsa her hafta giderim
Senin mide bulantilarin devammi? Benim ağzımda iğrenç bir tat sürekli, oda geçer diye bekliyorum bu 2 haftada allahin izniylene çok beklentim varmış bu iki haftadan
Ay evet yaaa benim göbüş akşama doğru gazdan baya şişmiş oluyo, o bile çok hoşuma gidioAzaldı canım çok şükür sadece sabahları biraz oluyor canım birşeyler istemeyede başladı artıkbende aynı durumdan şikayetciyim her hafta gitmek istiyorum resmine bakıp öpüyorum özlediğimde geçecek inşallah önümüzdeki aylar çok güzel olacak göbüşlerimiz şişecek ayy çok heyecanlı çok şükür Allahıma
Selamlar canim, sabırsız, iştahsız, yorgun ama bi o kadar heyecanlı gidiyorSelam cici hamisler nasıl gidiyor?
Selamlar canim, sabırsız, iştahsız, yorgun ama bi o kadar heyecanlı gidiyorsenin nasıl gidiyor?
Aynen canım o dertler bende de devam, cidden bende keyifle yemek yemeyi özledim, ama en azından ilk 3 aylık süreçte kilo almamak lazım, böylece onu başarmış oluyoruz diye polyannacilik yapimAynen bende oyleyim .bulantilarla başım dertte.yemek yemeyi özledim. Herseyden Tiksiniyorum. Bir o kadar da yorgun ve halsizim. Ama gunden gunede heyecanım artıyor.
Canim banada kesen asagida dedi ilk doktorum ama hicbi uyari yapmadi sadece sıkışık gel net gorelim dedi 2. De aynisini dedi bebis asagida sıkışık gelirsen daha net goruruzdedi baska bir sey demedi iliskiye de girdik bi sey demediler diye sen burda sormadan once kotu bir sey mi diye dusunmemistim bile bir sey de olmadi ama sen yine de dikkat et de korkma benceKızlar aranızda hiç bebisiesi rahim ağzına doğru olan yani aşağıda olan var mı? Varsa nelere dikkat ediyor. Dr.um bugün bebek asagida rahim agzina yakin duruyor kanaman olabilir korkma dedi gelecek aya yukarı doğru çıkmış olmasını bekleyeceğiz dedi ama şuan dikkat et böyle yap vs bişey demedi
Bende ikili test sonucunu beklerken çok ağladım akıntım kesildi sol tarafmda ağrı var bişey olur mu ki diye bende korkuyorum.8 HAFTALIK HAMİLEYİM Bİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİM BİRAZ ÖNCE İLTİHAP AKINTIM OLDU BİSEY OLUR MU? ACİL CEVAP
12 hafta 5gunluk canim evet biryerlerde okudum onu ben de dunden beri yastikla yatiyorum dedigin gibi.. sagol cnm <3Canim gce uyurken ayaginin altina yastik koy o zaman duzelirmis ve ne kadarlik bebegin
Oye hayirlisiyla buyusunlerde sikinti degilBi hissetmeye başlasak daha iyi geçerdi zaman ama işte onada daha coook var, yaa sabır cekecez artik hergun
Bu kadar uzme kendini cnm herseyin hayirlisi bende haftaya gidicem bizim akraba ewliligi bi sorun olurmu diye aklim cikiyo rabbim buyuk hayirlisi olsunikili test sonucumu şükürler olsun ağlaya sızlana ne olacak ne gidecek diye diye aldım. Allahıma şükürler olsun herşey normal çıktı hepinizin ikili testten hayırlı haberler almanızı diliyorum ama ikili test bekleme sürcinde çok ağladım bişey olur diye sanırım üzüntüden akıntım kesildi karnımın sol tarafında da batma ya da ağrı var bir şey olur mu diye onu kafa ma taktım anlayacağınız bitmiyor sıkıntı
Ne demen benim kuzenimin bebegide oyleydi oyle yatti iki uc gun duzelmis o bana soylemisti dene oyle bi durum olursa diye12 hafta 5gunluk canim evet biryerlerde okudum onu ben de dunden beri yastikla yatiyorum dedigin gibi.. sagol cnm <3
Bu sol taraf agrisi uzuntuden oturu oldugunu sanmiyorum kizlar. Ben de de agri zonklama oluyor solda. Bebis de sol tarafta. Asagida duruyormus.. dr. Rahim genisledigi icin agrimasi normal dedi ancak kramp seklindeyse bu hani bacaga giren kramp gibi ise kasilip kaliyorsan ozaman muhakkak haber ver kalsiyuma baslariz dedi.. agri zonklama sizlama (hatta benim bacagima vuruyor agrisi o derece) normalmis..Bende ikili test sonucunu beklerken çok ağladım akıntım kesildi sol tarafmda ağrı var bişey olur mu ki diye bende korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?