Aralikk anneleriii !

İnşallah olmaz canım yaaa :))) benim düşük şekerim var zaten 40-50 lerde geziyo, hamile kalmadan önce diyet uyguluyodum ama hepsi fasafiso oldu. İnsan canın istediğini yemeyince bi gaarip oluyo. Geçen gün bi meyve gördük işimiz vardı dönüşte alalım dedi eşim, birazda geç oldu kapanmış tabi market. Allahım canım nasıl istiyo, dünde eskişehire gitiik yazık eşim bana o meyveyi ararkenki hali hala gözümde çok eğlenceliydiiii :))))

Kızlar selamlar benm adetime 2 gün var dün gece pembe akıntı geldi bu ay klomen kullanmıştım kasık agrim bel agrim uyku ve gogus uçlarım sizlio sizce hamilelik olabilirmi

Kızlar selamlar benm adetime 2 gün var dün gece pembe akıntı geldi bu ay klomen kullanmıştım kasık agrim bel agrim uyku ve gogus uçlarım sizlio sizce hamilelik olabilirmi
Sanırım kanama devam etmedi, bu belirtiler genelde hamileliğin belirtileri inşallah vardır canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Aynen kanamanin devamı olmadı idrar testi yapsam cikarmi acaba
Valla canım ben olsam dayanamaz yapardım ama seni bilemem sonuçta negatif çıkma olasılığıda var. En garantisi adet günün geçtikten sonra yapman ama üzülmem adet gününden sonra testi takrarlarım dersen yap istersen. Çünki adetine 5 gün kala 3 gün kala çıkanlarda var benim gibi adetim geçtikten 9.günde çıkan var. Ben sana bırakıyorum ama inşallah vardırr

Teşekkür ederim inşallah vardır en iyisi bi test yapmak

o aramalar filan sanırım hamileliğin en keyifli yanları kendini önemli hissettirenler etrafta oldukça güzelleşiyor hamilelik

Teşekkür ederim inşallah vardır en iyisi bi test yapmak
testi hemen yaparsan da çıkmazsa yok diye düşünme adetinin gelmesini bekle. o testlerin var dediğine güvenin ama yok dediğine güvenmeyin derler. çıkarsa sevinmiş olursun çıkmazsa biraz daha beklemen gerekecek öğrenmek için. ben adetim geçtikten 2 gün sonra yapmama rağmen o kadar silikti ki bana gözlerim oyun oynuyor, görmek istediğim için görüyorum sanmıştım öncesinde yapsam hiç çıkmazdı

Hmm aynen bazen çok geç verebiliyor anlamda 5haftalikken idrar testinde anca çıkmıştı 1 her haftalık ve gecikmeden sonra çıkmış artık yapip ona gore beklerim ins ilginiz için teşekkürler

Hmm aynen bazen çok geç verebiliyor anlamda 5haftalikken idrar testinde anca çıkmıştı 1 her haftalık ve gecikmeden sonra çıkmış artık yapip ona gore beklerim ins ilginiz için teşekkürler
Rica ederiz ayni donemlerden bizde geçtik ne zaman yapsak diye soruyoduk insallah aramiza katilirsin bebisin vardir hayirlisiyla

o aramalar filan sanırım hamileliğin en keyifli yanları kendini önemli hissettirenler etrafta oldukça güzelleşiyor hamilelik
Aynen öyle canım yaaa, Allah razı olsun eşimle babamdan, bi dediğimi iki etmiyolar. Bazende kötü şeyler geliyo aklıma gecenin 3 ünde uyandırıp şunu istiyorum falan diyeee bilmiyorum yaparmı eşim ama babacım iki dakikada bulup gelirr, ziraaaa annem bize hamileyken limon yerine greyfurt bulup getiriyomuş onlardan ders aldığı için şimdi bi dediğimi iki etmiyo azıccık uğraştırmak gerekiyooo biz okadar mide bulantısını falan çekiyoruz doğumu çekiyoruz onlarda böyle çeksinnn

Cnm cok almissin ilk uc ay bebek icin degil kendine alinir kilo ben daha almadim hem istahim yok hemde kusuyorum 74 le hamile kaldim suan 72 kiloyum

Kızlar aranızda hiç bebisi ve kesesi rahim ağzına doğru olan yani aşağıda olan var mı? Varsa nelere dikkat ediyor. Dr.um bugün bebek asagida rahim agzina yakin duruyor kanaman olabilir korkma dedi gelecek aya yukarı doğru çıkmış olmasını bekleyeceğiz dedi ama şuan dikkat et böyle yap vs bişey demedi

Canım öyle durumlarda ilişkiyi yasaklıyolar, ağır kaldırma uzanma yukarı onun dışında bol bol dinlen, ben öyle biliyorum. Niye doktorun şunu yapma bunu yapma diye açıklama yapmadıki??

Canım öyle durumlarda ilişkiyi yasaklıyolar, ağır kaldırma uzanma yukarı onun dışında bol bol dinlen, ben öyle biliyorum. Niye doktorun şunu yapma bunu yapma diye açıklama yapmadıki??
Sağol canım :) Allahtan dikkat ediyorum kendim normalde de .. hiçbir fikrim yok cnm sadece kanaman olabilir korkma dedi ben de anlamadım

Canim gce uyurken ayaginin altina yastik koy o zaman duzelirmis ve ne kadarlik bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…