Aralikk anneleriii !

tamam canım saol benim batma gibi de oluyor arada işte telaşlanıyorum ilk bebeğimi de kaybettiğim için

tamam canım saol benim batma gibi de oluyor arada işte telaşlanıyorum ilk bebeğimi de kaybettiğim için
Insallah bir terslik gormeden kucaklarsin bebisini canim endiselenme ama.. ani hareketlerden kacin cnm dinlen bol bol cok sikayetin oluyorsa doktorunla bir konus muhakkak yine de

Insallah bir terslik gormeden kucaklarsin bebisini canim endiselenme ama.. ani hareketlerden kacin cnm dinlen bol bol cok sikayetin oluyorsa doktorunla bir konus muhakkak yine de
tamam canım saolasın iş yerinde ki arkdaşım tahlil göstermeye gidecek gitmişken soracak bugün inşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi

kızlar merhaba benim gebeliğim 4-5 gün geriden gelmeye başladı normal seyrederken öyle olan var mı..normalde bugün 11+3 olmamamız gerekirken dün gittiğimde 10+4 günlük dediler 33.8 mm crl side noral mi böyle olması??

Ya ben pek bilmiyorum acikcasi ama merakda ettim doktor ne dedi peki canım, sorun var demediyse muhtemelen onemli değildir, çünkü o ultrasonla gün tahmini boya göre yapılıyor, bilemiyorum belki sizin bebiş minyondur olamazmi acep umarim bi sorun yoktur canım

Evet minyon da olabilir boya gore yapiyorlar.. beslenmen nasil cnm bak ben 3ayda 5bucuk kilo aldim benim bebis de normalde 12 haftalik ama 13 hafta gozukuyor ultrasonda :S buyuk dogan bebeklerden olacak sanirim.. Bana oyle geliyorki beslenmelerimizle alakali dr.um Bana az ye dedi biraz kizdi hatta.. sen de cikartiyorsan yedikce uzerine yemeye zorla kendini canim bakalim ozaman nasil olaxak.. Ama bence vitamin alimina basladiktan sonra ve ilerleyen donemlerde( benim icin de kesem yukseldiginde harekete baslayabildigimde) bebisler normal boyutlarina donecek endiselenme cnm doktorun birsey demediyse insallah guzel saglikli bebislerimiz olur <3

tatlım ilk 3 ay 1 kg almayı öneriyor doktorlar çünkü bebekler ilk 3 ay depolardan besleniyor bizim yediklerimizden değil biraz dikkat et istersen benim 4. ayım 800 gr aldım daha bebişimde maşallah iyi geri den gelme olayına gelince ben bir şey olacağını sanmıyorum içini ferah tut ilerleyen zamanlardaki haberlerini bekliyorum dr ne dedi vs.

Bebisin aagligi ile alakali demedim zaten canim bebis hweturlu besleniyor biZden ama boyu kilosu degisiyor.. ilk uc ay 1ila 3kiloyu normal goruyor bir cok doktor canim oyuzden 2 kilo fazlam var suan icin o da hareketsizlik ve bulantimi bastirma ihtiyacimdan kaynakliydi cikaramadigim icin iskenceye donuyordu bulantilarim vertigo gibi sallanip durdum3 ay boynca hic kilo alma diyen doktordan suphe ediyorum zaten.. ben hamile kalmadan once 18 kilo verdigim icin depolarimda pek bir sey yoktu.. degerlerim biraz dusuktu hatta sporu da birakmak zorunda kaldim oyuzden doktorum 5 kilomun da benim sagligim icin istenmese de bu sartlarda normal oldugunu soyledi.. ama istedigi bir durum olmadigini gecen hafta hersey normal oldugu icin bebisde 1 hafta fazladan gelismis diye artik az ye dedi :) kanama riskim oldugundan kesem de yukari cikinca spor yapmayi konusacagim doktorumla bakalim biran once eski tempom olmasa da hafif tempolu yuruyuslere baslamak istiyorum artik..

Canın perşembe günü gidicem bakalım,hastaneye.sanırım ikili tarama yapılcak hem hemde son durunu oğrenicem bakalım ...

taziş anneler napıyosunuz nasıl gidiyor ruh haliniz benim ki baya bozuk her an bi sıkıntı olacakmış gibi hissediyorum piskolojim çıktı ha bebeğimi bişey oldu olmuşmudur kafayı yemeden şu süreci bi atlatsaydım hayırlısıyla daha 12+3 bide zaman nasıl geçecek bakalım SİZİN RUH HALİNİZ NASIL BEN GİBİ OLAN VAR MI

Valla bende cevremdekilere sinir olmakla gecti gunum haftayada hastaneye gidicem onun streside var hayirlisi olsun hakkimizda bende 11+2 zaman cabuk gcse ya bide benim gittigim hastanede bi kere girdim ultrasyona oda kalbi atiyomu diye bir daha girmedin bebegimi cooook ozledim

Aynen valla ayda bir gorunce insan alisamiyor hamile olduguna bulantilar halsizlik kasik gogus agrisi gibi seyler var suan bende bu da daha alingan sinirli bir hal almama sebep olabiliyor bazan ama onun disinda karnimin icinde bir canli tasima dusuncesi tuhaf geliyor hala. Sanirim hareketlerini hissetmeye basladiktan sonra anne gibi hissetmeye baslayacagim hic bir fikrim yok..

Benim de bazen acaba hareket ediyomu diye cok dusunuyorum bide karnim buyudu oda ayri bi hosuma gidiyo rabbime sukurler olsun ki bize bu duyguyu yasatiyo allah isteyen ve hak eden herkese nasip etsin

hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah rabbim bizlere bağışlasın yavrularımızı 2 li test yaptıran var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…