- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 28
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #3.361
Bende uc kullaniyorum cnm benim oglumda tutmuyo normal sekildeKızlar ibrahim saraçoğlu demiştiki dereotu incir üzüm kurusu da olur bunları tüketin.. bulgur aynı şekilde hiç birisini sevmiyorsanız still tea satılıyor eczanelerdede var bitkisel çay ben memnunum aklınızda olsun sütü gelmeyen azalan anneler emzirin boşta olsa emzirin sütü harekete geçiren memedeki bebekben demiyorum uzmanlar diyor ben uç aldım uçsuz tutmuyor bebeğim tutamıyor uç işe yarıyor yani
Ben günde en fazla 3 tane içiyorum. Bir sınırı var mı bilmiyorum ama her şeyin fazlası zararKizlar aranizda rezene cayi icen varmi gunde kac fincan icmeliyim
Tmm cnm sagolBen günde en fazla 3 tane içiyorum. Bir sınırı var mı bilmiyorum ama her şeyin fazlası zarar
Bende sabah ve akşam 2 kere günde bazen 3 :)Kizlar aranizda rezene cayi icen varmi gunde kac fincan icmeliyim
Medical di sanirim cnm cokta hatirlamiyorum ben almadim cunku
Bende bugunden itibaren basliycam peki sut yapiyormuBende sabah ve akşam 2 kere günde bazen 3 :)
Ben iki defa iciyodum. ama sanki cok uykumu getirdi bilmiyorun belkide bende oyle bi yan etki yapti. zaten gecr saat basi uyanmak mahvediyo insani bide o eklenince biraktim sanki daha dincim simdi. ama dedigim gibi bilemiyorum bu benim bunyemlede ilgili olabiliirKizlar aranizda rezene cayi icen varmi gunde kac fincan icmeliyim
Sut yapma konusunda rezeneyi bilmiyorun ben bebegin gazi icin iciyordum ama sut konusunda benimkini costuran ayva hosafi ve kuru incir yemek oldu. koydum yatagin basina gece her emzirmeye kalktigimda atiyorum bitane agzimaBende bugunden itibaren basliycam peki sut yapiyormu
Ben onlari denedim cnm da cok arttirmadiSut yapma konusunda rezeneyi bilmiyorun ben bebegin gazi icin iciyordum ama sut konusunda benimkini costuran ayva hosafi ve kuru incir yemek oldu. koydum yatagin basina gece her emzirmeye kalktigimda atiyorum bitane agzima
Bende gaz icin kullanicam cnm zaten ama bazi seyler sutu ya arttiriyo ya azaltiyo bu yuzden sordumSut yapma konusunda rezeneyi bilmiyorun ben bebegin gazi icin iciyordum ama sut konusunda benimkini costuran ayva hosafi ve kuru incir yemek oldu. koydum yatagin basina gece her emzirmeye kalktigimda atiyorum bitane agzima
Kuzum Medela ama internette falan çok stokta yok zor buldum,
Galiba yapıyor kuzu sütü yapan still tea diye bi çay aynı markadan rezene kimyon çayı var o da gaz yapmasın diye işe yarıyo ikisideBende bugunden itibaren basliycam peki sut yapiyormu
Simdilik bi rezeneyi deneyimde olmadi onuda denerimGaliba yapıyor kuzu sütü yapan still tea diye bi çay aynı markadan rezene kimyon çayı var o da gaz yapmasın diye işe yarıyo ikiside
Ilginc. yani bebekle biz gogus goguseyken mi yapacaz tam anlamadimKizlar doktordan bi yontem ogrendim bebekler agladiginda susmasi icin soyleki biz ayakta olucaz bebegimiz bize bakicak gogus hizasinda olcak bebeginizin belini sabitleyin yavas yavas dizlerinizi kirin yani egilip egilip kalkin o zaman tum bebekler susar dedi ben denedim ve sustu
Eeet canim gogus goguse olucaksiniz onun gozlerinin icine bak ve konus benim oglum bi sure sonra gogsume yatip uyuyoIlginc. yani bebekle biz gogus goguseyken mi yapacaz tam anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?