Aralikk anneleriii !

Bende uc kullaniyorum cnm benim oglumda tutmuyo normal sekilde

Reactions: Rup
Kizlar aranizda rezene cayi icen varmi gunde kac fincan icmeliyim
Ben iki defa iciyodum. ama sanki cok uykumu getirdi bilmiyorun belkide bende oyle bi yan etki yapti. zaten gecr saat basi uyanmak mahvediyo insani bide o eklenince biraktim sanki daha dincim simdi. ama dedigim gibi bilemiyorum bu benim bunyemlede ilgili olabiliir

Bende bugunden itibaren basliycam peki sut yapiyormu
Sut yapma konusunda rezeneyi bilmiyorun ben bebegin gazi icin iciyordum ama sut konusunda benimkini costuran ayva hosafi ve kuru incir yemek oldu. koydum yatagin basina gece her emzirmeye kalktigimda atiyorum bitane agzima

Sut yapma konusunda rezeneyi bilmiyorun ben bebegin gazi icin iciyordum ama sut konusunda benimkini costuran ayva hosafi ve kuru incir yemek oldu. koydum yatagin basina gece her emzirmeye kalktigimda atiyorum bitane agzima
Bende gaz icin kullanicam cnm zaten ama bazi seyler sutu ya arttiriyo ya azaltiyo bu yuzden sordum

Kizlar doktordan bi yontem ogrendim bebekler agladiginda susmasi icin soyleki biz ayakta olucaz bebegimiz bize bakicak gogus hizasinda olcak bebeginizin belini sabitleyin yavas yavas dizlerinizi kirin yani egilip egilip kalkin o zaman tum bebekler susar dedi ben denedim ve sustu

Ilginc. yani bebekle biz gogus goguseyken mi yapacaz tam anlamadim

Kizlar bu arada sivilceleriniz ne alemde. benim hamileligin ilk gunlerinde cikti alnimda hala oyle duruyolar sabit. birde boyle minik minik birsuru. putur putur alnim. Ergenlikte yuzumde tek sivilce olmamistir benim bu hamulelikte cikti ortaya. tavsiye edeceginiz jel krem vs birsey varmi alip kullanayim

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum. Şöyle bir baktım hepimizde genel olarak aynı dertler. O kadar doluyum ki. Bebeğim dört günlükken eşimin babasını kaybettik. Evde yalnızdı kvdem bizimleydi. Evde bir başına kalp krizinden vefat etti. Eşim on gün memleketteydi. Annemle kaldım. Ama eşimin yanında olamamak, sevincimizin kursağımızda kalması, onun bizimle olamaması çok üzdü beni. Üstüne bir de lohusalik. Sürekli ağlamak istiyorum. Şükürler olsun oğlum zor bir bebek değil. Sütüm çok geç geldi. Yavrum hiç pes etmedi, sızlanmadı da. Sabırla emdi. İlk günler mama takviyesi yaptık. Sarılık riskini atlatinca bıraktım mamayı. Şimdi şükür sütüm geliyor. Yavaş yavaş gaz sıkıntımız başladı. Kimyonlu rezene çayına başladım. Bu arada garmastana hamileyken başladım. Hiçbir işe yaramadı. Yaklaşık yirmi gündür meme uçlarım yara. E vitaminine başladım üç dört gündür rahatlattı beni. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…