Aralikk anneleriii !

Kizlar bebisim 21gunluk oldu. hersey yolunda cok sukur uykusuzluk disinda ama bebegim surekli beni istiyor yani ya emiyor ya uyuyor ( en fazla yarim saat ) yada uyanikkende surekli agliyor. sizinkiler nasil yani uyanikken boyle akilli akilli cevreyi izliyorlarmi. benim cevremde oyle bebekler vardi ama kizim oyle degil. gozunu acar acmaz agliyor ta ki bi daha uyuyana kadar.sizinkiler nasil

Reactions: Rup
Bizim yarim 1 ayimiz doluyo cok sukur sutumaz olmasi disinda bi sikintimiz yok benim oglumda uyaninca agliyo onun disinda aglamiyo bize surekli gulumsuyo o gulunce iste hayat bu diyorum benim oglum cok gulec bi bakmana hemen guler onunla konusmamizi cok seviyo ve benim yakamdan tutup uyumayi yarin hastane randevumuz var cumada asimiz hayirlisi bakalim bizde boyle cnm

Masallah canim allah nice aylar nasip etsin. ne guzel ne akilli bebusin varmis. bizimki bi tek memedeyken guluyo onun disinda gozunu aciyor basliyor ikinma ve aglamaya ta ki uyuyana kadar. esimle hevesleniyoruz boyle ortamiza alalim koklayalim falan mumkun degil. anca uyurken ondads odumuz kopuyo uyanacak diye.uyanik kaldigi saatler icinde hep ingaaaaaa :)

Amin ins cnm benim oglum karni doyduktan sonra sikintisi yok bide ben emzige alistirdim bizimki aksama kadar cok az uyuyo gecede hic uyumuyo hep bizim yatakta oluyo sabaha kadar cok bi sikintisi yok kimyon ye cnm gaza iyu geliyo birde karnini sicak tut

Kuzum durum aynı bendede sürekli ağlıo kucağıma alıyorum emmek istiyo emiyo uyuyo yatağa koyduğum gibi ağlamaya başlıyo kucağımda sürekli hiç yerimden kımırdayamıyorum çıldırcammm hep ağlıo üzülüyorum

Biraz hafifliyor canım zaman geçtikçe. Sabahları daha iyi kızım etrafı izlemeye başladı yavaş yavaş ama akşamları yine aynı dediğin gibi.

Biraz hafifliyor canım zaman geçtikçe. Sabahları daha iyi kızım etrafı izlemeye başladı yavaş yavaş ama akşamları yine aynı dediğin gibi.
Ay inşallah kuzum yaa zor uykusuz günlerdeyiz hepimiz aman yavrularımız sağlıklı olsunda tek.. :)

Ay inşallah kuzum yaa zor uykusuz günlerdeyiz hepimiz aman yavrularımız sağlıklı olsunda tek.. :)
Evet canım sağlıkları yerinde olsun da ben haftalarca uyumamaya razıyım her geçen gün birbirimizi daha tanıyoruz kızımla o yüzden sıkıntılar da yavaş yavaş geçiyor

Herkeste durum aynı gibi uyanık kaldığı müddetçe uzun duramıyo malesef basıyo yaygarayı sürekli emme isteği..biz yarın 40 gün oluyoruz..40 ından sonra düzelir.diorlar ama ben pek inanmıyorum arkadaşım inanma diyor tecrübeli olarak☺..Surekli ıkınma,ıkınmayla uyanıyo zaten yatırdığım gibi arada peynir kesiği kusmalar falan boyle böyle büyücek heralde...Bizde bide sut fazla geldiği için emerken ağlamalar da cabası işkenceye dönüştü artık emme seansları...Yormaya başladı canım feda tabi ama e bazen banada yazık demeden edemiyorum☺ 3Ay bi olaydık Ele avuca sığıp uslu uslu bakınaydık Oda olur elbet

Tabi ama işte bugünlerde baya zor geçiyormuş ben kucağım dısında bi yerde uyutamadığımı farkettim herşeyi bıraktım kucagımda kollarım kopsada uyutuyorum iyice dalınca koyuyorum bazen 5 dakkaya uyanıyo bazen şansıma uyuyo :)

Aynen canım uyursa kucakta zaten ninnilerde pışpışlarla.

Ayy herkeste ayni problem varmis bende diyordum sorun bendemi :) bebislerimiz iyi olsunda hepimiz herseye katlaniriz :)

Canım benim kızım da aynı bazen doymuyor mama veriyorum ama üstüne yine meme istiyor ve emmese de memede uyumak istiyor. Ben bu aralar eğer sancısı yoksa yüzüstü üzerime yatırıyorum öyle emiyor beni. Yapamaz sanıyordum ama memeyi alıp yan yatıp uygun pozisyonunu kendisi ayarlıyor böylece hem daha huzurlu bir uykuya dalıyor hem de gazlar aşağı inmeden gark gurk çıkıyor bazen alttan da çıkıyor. Rahatlayıp bir süre daha emdikten sonra uykuya dalıyor illa. Uyuduktan sonra bir 5-10 dk daha üzerimde kalırsa kaldırıp yatağına aldığımda uykuya devam ediyor tavsiye ederim henüz denemediysen.

Maşallah bebeklerinize. Ne şanslısınız bebekleriniz emiyor on gün oldu oğlum hala emmiyor uçla emmeyide reddetmeye başladı çabalıyorum gögüs ucumu tutsun diye yok silikon uçta midesini bulandırıyor kahroluyorum mama veriyorum diye pompayla sağıncada çok süt gelmemeye başladı.

Himm cok mantikliymis kuzucum hemen deniyim bende tesekkur ederimmm insallah ise yarar en azindan bu donemi boyle atlariz

Kuzucum sutun psikolojik azalmistir uzuldugun icin oncelikle sutunun geri gelecegine inan ve pes etme bir suru emzirme uzmaninin tavsiyesi emzirmekten vazgecmeyin diyor, once tavsiyem sutunun gelecegine inan dereotu falan ye ve pompayla sag sonra baktin sutun cogaldi ara ara emzirmeye zorla pes etme gelicek sutun merak etme eger memeye talep olursa vucudun ona cevap vericektir sut bitmez korkma sadece o psikolojiden cik kendini uzme hepimiz yasiyoruz aynilarini.. bigun sutum azaldi ertesi gun cogaldi mastit oldum hatta cok geldi bosaltamadim diye ama pes etmedim sende etme

Canim ozellikle ayva hosafi sutu cok arttiriyor bence dene en azindan sagarsin bebis anne sutuyle beslenmis olur.

Kızlar ibrahim saraçoğlu demiştiki dereotu incir üzüm kurusu da olur bunları tüketin.. bulgur aynı şekilde hiç birisini sevmiyorsanız still tea satılıyor eczanelerdede var bitkisel çay ben memnunum aklınızda olsun sütü gelmeyen azalan anneler emzirin boşta olsa emzirin sütü harekete geçiren memedeki bebek ben demiyorum uzmanlar diyor ben uç aldım uçsuz tutmuyor bebeğim tutamıyor uç işe yarıyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…