- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #3.321
Benim bulunduğum yerde kapalı avm de yok lafa dağıtmak için alışveriş yapalım desem. Beklicez şu aşırı soğuklar gidene kadarValla kuzum 40 ı çıksın bekliyorum ama havadan bende tırsıyorum
Gozun aydin cnm gule gule buyut gaz problemine gelince yedigin yemek lere az bisey kimyon at senden bebege gecsin gaza iyi geliyor cnm daha rahat olurSlm kızlar. Pazartesi günü öğlen ben de oğluşumu dünyaya getirdim. Doğum sırasında ciğerlerine dışkısı kaçtığı için direk yoğunbakıma aldılar 2 ,5 gün yoğun bakımda kaldı. Allah kimseye vermesin çok zor.şimdi iyiyiz evimizdeyiz ve tabiki gaz problemimiz bizim de var. Gögüs ucum olmadığı için emmedi şimdi uçla emiyor pompa falan derken gögüslerde hafiften hassaslaşmaya başladı. Gögüs kremi ve hindistancevizi yağı sürüyorum. Herşeye rahmen sahip olduğumuz mucize herşeye değer allah yavrularımızı korusun hepimize sağlık versin. Şimdiden hepinize iyi yıllar
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Sütün gelecektir stres yapma tatlı bir şeyler sütün gelişini tetiklermiş bir de bol bol su içSlm kızlar. Pazartesi günü öğlen ben de oğluşumu dünyaya getirdim. Doğum sırasında ciğerlerine dışkısı kaçtığı için direk yoğunbakıma aldılar 2 ,5 gün yoğun bakımda kaldı. Allah kimseye vermesin çok zor.şimdi iyiyiz evimizdeyiz ve tabiki gaz problemimiz bizim de var. Gögüs ucum olmadığı için emmedi şimdi uçla emiyor pompa falan derken gögüslerde hafiften hassaslaşmaya başladı. Gögüs kremi ve hindistancevizi yağı sürüyorum. Herşeye rahmen sahip olduğumuz mucize herşeye değer allah yavrularımızı korusun hepimize sağlık versin. Şimdiden hepinize iyi yıllar
ultrasonla bakiyolarmis canim . bebege bj zarari yokmus.tek bildigim buKızlar kalça çıkıklığı muayenesiyle ilgili bilgisi olan var mı?
Anladım canım ortopedist bakıyormuş onu öğrendim randevu alıp gidelim bari dedim. ben hala düzgün bir çocuk doktoru bulamadım ne yazıkki o yüzden haberim olmamıştı 1.aya girdik 1.ayda yapılıyormuş.ultrasonla bakiyolarmis canim . bebege bj zarari yokmus.tek bildigim bu
Bende kucuklerimizle saglikli huzurlu mutlu bi sene diliyorum herkeseHerkese huzur saglik ve mutluluk dolu bebislerinizle guzel bir sene diliyorum kizlar
Bendede ayni sorun var . benimki bide sut cok gelince hizli hizli yutmaya calisiyor her emzirmede iki ic defa boguluyor cok korkuyorum. ayrica hizli emdigi icin havada cok yutuyor bu yuzden gaz problemimizde cokKızlar ya sütüm çok geliyor ve bebeğim bu durumdan hiç memnun değil memeyle sürekli kavga ediyor ağzına çok sut geldiği için ve son sute erişemeden emmeyi bırakıyor ne yapıcam bilmiyorum
Ah,canım aynen bendede boğulcak gibi oluyor sürekli yutkunma sesi,ve hava da cabası tabi ...sut çok yuttuğu içinde kısaldı emme suresi ve son sutu alamıyor sanıyorum...Pompayla sağmakta çoğaltıcakki sütü yine ..Bildiğin,fışkırıyor süt...Bendede ayni sorun var . benimki bide sut cok gelince hizli hizli yutmaya calisiyor her emzirmede iki ic defa boguluyor cok korkuyorum. ayrica hizli emdigi icin havada cok yutuyor bu yuzden gaz problemimizde cokbana sutunun fazlasini sag diyen oldu boylece yavas yavas emer dediler ama yapmiyorum. sagma makinem falanda yok. gogus kalkanini takiyorum bazen fazlasi ona doluyor onuda dokuyorum
Bebeginizi emzirmeden once biraz sagin boylece son sutu alir bebeginiz benim sutum az bu yuzden oglum son sutu rahat aliyoAh,canım aynen bendede boğulcak gibi oluyor sürekli yutkunma sesi,ve hava da cabası tabi ...sut çok yuttuğu içinde kısaldı emme suresi ve son sutu alamıyor sanıyorum...Pompayla sağmakta çoğaltıcakki sütü yine ..Bildiğin,fışkırıyor süt...
Memeyi bırakıyor ağlıyor geri alıyor ne yapıcamı,şaşırdım
Keskeee nerdeeeKizlar gece uykusu duzene girdimi miniklerinizin ?
Kizlar sizin ufakliklar aşı oldu mu? 1.ayimiz yaklasiyor anneler tecrubelerinizi paylasabilir
Misiniz? Ates falan oluyormu :/
Oh çok şükür geçmiş olsun minik hanıma ozamanOlduk tatlım ateş yapmıyor. Hatta kızım ağlamadı bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?