Aralikk anneleriii !

Slm kızlar. Pazartesi günü öğlen ben de oğluşumu dünyaya getirdim. Doğum sırasında ciğerlerine dışkısı kaçtığı için direk yoğunbakıma aldılar 2 ,5 gün yoğun bakımda kaldı. Allah kimseye vermesin çok zor.şimdi iyiyiz evimizdeyiz ve tabiki gaz problemimiz bizim de var. Gögüs ucum olmadığı için emmedi şimdi uçla emiyor pompa falan derken gögüslerde hafiften hassaslaşmaya başladı. Gögüs kremi ve hindistancevizi yağı sürüyorum. Herşeye rahmen sahip olduğumuz mucize herşeye değer allah yavrularımızı korusun hepimize sağlık versin. Şimdiden hepinize iyi yıllar

Gozun aydin cnm gule gule buyut gaz problemine gelince yedigin yemek lere az bisey kimyon at senden bebege gecsin gaza iyi geliyor cnm daha rahat olur

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Sütün gelecektir stres yapma tatlı bir şeyler sütün gelişini tetiklermiş bir de bol bol su iç

ultrasonla bakiyolarmis canim . bebege bj zarari yokmus.tek bildigim bu
Anladım canım ortopedist bakıyormuş onu öğrendim randevu alıp gidelim bari dedim. ben hala düzgün bir çocuk doktoru bulamadım ne yazıkki o yüzden haberim olmamıştı 1.aya girdik 1.ayda yapılıyormuş.

Kızlar bize 2.ay dediler kalça usg için..Doğum kilolarınız ne alemde bu arada ben 65 le hamile kalmıştım 82 de doğurdum şuan 68 kilodayım 3 kilom kaldı bukadar kısa zamanda beklemiyordum vermeyi su içmek ve emzirmek gerçekten işe yarıyormuş okadarda yememe rağmen gidiyor..sizde nasıl durumlar...

Kızlar ya sütüm çok geliyor ve bebeğim bu durumdan hiç memnun değil memeyle sürekli kavga ediyor ağzına çok sut geldiği için ve son sute erişemeden emmeyi bırakıyor ne yapıcam bilmiyorum

Kızlar ya sütüm çok geliyor ve bebeğim bu durumdan hiç memnun değil memeyle sürekli kavga ediyor ağzına çok sut geldiği için ve son sute erişemeden emmeyi bırakıyor ne yapıcam bilmiyorum
Bendede ayni sorun var . benimki bide sut cok gelince hizli hizli yutmaya calisiyor her emzirmede iki ic defa boguluyor cok korkuyorum. ayrica hizli emdigi icin havada cok yutuyor bu yuzden gaz problemimizde cok bana sutunun fazlasini sag diyen oldu boylece yavas yavas emer dediler ama yapmiyorum. sagma makinem falanda yok. gogus kalkanini takiyorum bazen fazlasi ona doluyor onuda dokuyorum

Ah,canım aynen bendede boğulcak gibi oluyor sürekli yutkunma sesi,ve hava da cabası tabi ...sut çok yuttuğu içinde kısaldı emme suresi ve son sutu alamıyor sanıyorum...Pompayla sağmakta çoğaltıcakki sütü yine ..Bildiğin,fışkırıyor süt...
Memeyi bırakıyor ağlıyor geri alıyor ne yapıcamı,şaşırdım

Bebeginizi emzirmeden once biraz sagin boylece son sutu alir bebeginiz benim sutum az bu yuzden oglum son sutu rahat aliyo

Kizlar sizin ufakliklar aşı oldu mu? 1.ayimiz yaklasiyor anneler tecrubelerinizi paylasabilir
Misiniz? Ates falan oluyormu :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…