- 12 Mayıs 2016
- 122
- 124
- 103
- 36
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #3.421
40 ı geçtik bendede sarı akıntı var bol miktarda :/Kızlar bugün 52.günüm ve 40 tan sonra kanamam kesilmişti şimdi azar azar yine geliyo benle aynı durumda olan var mı
Canim ben şimdiye kadar tek meme veriyordum her emmede. Genelde yarım saat civarı emiyordu. Mama ilk üç gün verdim sadece. Ama son gunlerde oğlum emiyor habire bırakmıyor memeyi. Artık iki memeyi de veriyorum. Memem bomboş olana kadar emiyor. Çok ağlıyor gazdan dolayı. Elini emiyor, ağzıyla aranıyor bazen. acaba açmı diye bir iki gündür mama veriyorum arada. Biz daha cuma günü bir aylık olacağız. Sütüm yetiyormu bilmiyorum kontrolde belli olacak. Oğlum 19 günlükken yarım kilo almıştı. Ben de çok dertliyim bu konuda.Slm kızlar emzirme düzeniniz nasıl?ben her iki gögsü yarımşar saat veriyorum kesmiyo mama istiyo sonra 3 saat sonra gene aynı siz nasıl yapıyorsunuz mamayı kesmek istiyorum ama fena alışmış bugün aralıksız 2 saat emzirdim sonradında gene ciyak ciyak taki mama yiyene kadar
Canım 53.gündeyiz ve benim akıntım hala devam ediyor. Ped koymak zorunda kalıyorum koku da yapıyor40 ı geçtik bendede sarı akıntı var bol miktarda :/
Ayni bende ayni durumdayim kontrole beni doktorum hic cagirmadi neden acaba? Simdi sen diyince farkettim tatlim ben dogumdan 1 hafta sonra gitmistim bidaha gel dememisti :/Canım 53.gündeyiz ve benim akıntım hala devam ediyor. Ped koymak zorunda kalıyorum koku da yapıyorhaftaya c.tesi kontrolüm var bir sorucam doktoruma.
Anladim kuzucum sen sezaryenmi yapmistin peki normal miydi unuttum onla alakalimi acabaBen 1 hafta sonra gittiğimde 1.5 ay sonra gel alttan muayene edicem sonra da benimle işin bitiyor demişti. Geç bile kaldım canım ama ancak haftaya gidebilicem.
Rup
Sezaryen yaptım tatlım.Anladim kuzucum sen sezaryenmi yapmistin peki normal miydi unuttum onla alakalimi acaba
Bende sezaryen ama hic gel demedi bizimki :/ neyse kiz bu arada uyumuyoruz yine bizimki miymiy miymiy basladi :) bide surekli ih ih ih ih surekli bir rahatsizSezaryen yaptım tatlım.
Doktordan doktora değişiyor sanırım canım. Benim doktorum hiç kısıtlamadı beni ameliyat olduğum gün bile rahattım:) benimki de ağzını aça aça ağlıyordu anca sakinleştirdim şimdi sakin sakin emiyor. Üzerime yatırdım Uyumasını bekliyorum. Yatırdığım anda çığlığı bastığı için iyice dalmasını bekliyorum. Dün azıcık uyuttu onun intikamını alıyor bugün benim cadı kızım.Bende sezaryen ama hic gel demedi bizimki :/ neyse kiz bu arada uyumuyoruz yine bizimki miymiy miymiy basladi :) bide surekli ih ih ih ih surekli bir rahatsiz
Valla cnm benim oglumda sol gogsumu on dk anca emiyo zorla digerini yirmi dakka emiyo ve doyuyo doymazsa azcik sagiyorum onuda veriyorum biberonla ben hic mama vermedim sutum az oldugu halde geceleri cok su iciyorum gece sutum cok oluyo bakalim goturebidigim kadar goturcem birde ben 4 aydan itibaren ek gida az az vericem 6 ayi beklemiycem hem daha rahat olur oglum icinSlm kızlar emzirme düzeniniz nasıl?ben her iki gögsü yarımşar saat veriyorum kesmiyo mama istiyo sonra 3 saat sonra gene aynı siz nasıl yapıyorsunuz mamayı kesmek istiyorum ama fena alışmış bugün aralıksız 2 saat emzirdim sonradında gene ciyak ciyak taki mama yiyene kadar
Valla canim benimki tek memede doyuyo ikinciyi verdigim an emiyor ama sonra mutlaka kusuyor fazla geliyor. emmķe dakikasida kendi keyfine gore bazen on bes dk bazen 5 dk kendi birakiyor memeyi.benimkide doydugu halde surekli emmek istiyordu sonrs kusuyordu falan ben careyi emzikte buldum canim simdi karninjn tok oldugunu biliuorum ya veriyorum emzigi rahatliyo kuzumSlm kızlar emzirme düzeniniz nasıl?ben her iki gögsü yarımşar saat veriyorum kesmiyo mama istiyo sonra 3 saat sonra gene aynı siz nasıl yapıyorsunuz mamayı kesmek istiyorum ama fena alışmış bugün aralıksız 2 saat emzirdim sonradında gene ciyak ciyak taki mama yiyene kadar
Emziği nasıl tutturdun? Benim kızım almıyor beni emzik yaptı.Valla canim benimki tek memede doyuyo ikinciyi verdigim an emiyor ama sonra mutlaka kusuyor fazla geliyor. emmķe dakikasida kendi keyfine gore bazen on bes dk bazen 5 dk kendi birakiyor memeyi.benimkide doydugu halde surekli emmek istiyordu sonrs kusuyordu falan ben careyi emzikte buldum canim simdi karninjn tok oldugunu biliuorum ya veriyorum emzigi rahatliyo kuzum
Ayy cadi kizlar bunlar vallahi ayni bizimde oyle bizi uyutur kendileri uyumazz :)Doktordan doktora değişiyor sanırım canım. Benim doktorum hiç kısıtlamadı beni ameliyat olduğum gün bile rahattım:) benimki de ağzını aça aça ağlıyordu anca sakinleştirdim şimdi sakin sakin emiyor. Üzerime yatırdım Uyumasını bekliyorum. Yatırdığım anda çığlığı bastığı için iyice dalmasını bekliyorum. Dün azıcık uyuttu onun intikamını alıyor bugün benim cadı kızım.
Haklısın valla. Tüm gün uyumadı uyutmadı yine minik cadım. Şimdi uyuyakaldı inşallah uyanmazAyy cadi kizlar bunlar vallahi ayni bizimde oyle bizi uyutur kendileri uyumazz :)
Benimkide almiyordu basta normalde mamayla beslemiyorum ama hastanede ilk gun sutum gelmediginden almistik evde vardi mamayi hazirladim bardaga emzigi batirdim batirdim verdim agzina bir iki cikardi sonra alisti. agzina verince atiyordu hemen onuda bastirmadan elimle emzigi tutarak engelledim. ins sendede ise yarar canim ben mahvolmustum tum gece uyanik kaliyordum memeyi birakmadigi icin. simdi karni toksa ve yine emmek istiyorsa ozellikle gazi oldugu zaman hemen veriyorum emzigiEmziği nasıl tutturdun? Benim kızım almıyor beni emzik yaptı.
Harika fikir hemen şimdi denicem canım mamaylaBenimkide almiyordu basta normalde mamayla beslemiyorum ama hastanede ilk gun sutum gelmediginden almistik evde vardi mamayi hazirladim bardaga emzigi batirdim batirdim verdim agzina bir iki cikardi sonra alisti. agzina verince atiyordu hemen onuda bastirmadan elimle emzigi tutarak engelledim. ins sendede ise yarar canim ben mahvolmustum tum gece uyanik kaliyordum memeyi birakmadigi icin. simdi karni toksa ve yine emmek istiyorsa ozellikle gazi oldugu zaman hemen veriyorum emzigi
Kızlar emzik konusunda bpa olmayan ortodontik silikon emzikler var satan kız bana bütün bebeklerin kabul ettiği emzik diye sattı yani zorlanmadan aldı benimki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?