Aralikk anneleriii !

Kızlar grip olmak üzereyim sağlık ocağına gittim ilaç vermedi ıhlamur dedi sadece ıhlamurla geçicek gibi değilki kuzuma bulaşır die korkuyorum

Kizlar bebeklere corap giydiriyormusunuz. bana hastanede yenidogan servisinde mutlaka giydir denildi bende giydiriyorum bide uzerine patikli penye tulum giyiyor ama o coraplari hareket ederek mutlaka cikariyor. ayaklari buz gibi oluyor bu seferde. ne yapayim giydirsem ikidebir çıktığı için her defasında tulumunu çıkarıp yeniden giydiriyorum Ama bu çok sık oluyor. Giydirmesem üşüyor

Ben kalin kilotlucorap uzerine yine corap giydiriyorum yoksa usutuyo cnm

tatlım bende ilk zamanlar tulumun içine giydiriyordum.şimdi tulumun dışına giydiriyorum bu haliyle çıkmıyor çorapları.evin içinde kilotlu çorap üstüne tulum fazla gibi sanki bilemedim

tatlım bende ilk zamanlar tulumun içine giydiriyordum.şimdi tulumun dışına giydiriyorum bu haliyle çıkmıyor çorapları.evin içinde kilotlu çorap üstüne tulum fazla gibi sanki bilemedim
Ben ewde sadece kilotlu corapla gezdiriyorum oglumu dogdugundan beri kullaniyorum cok cok iyi bence her yeri sicak oluyo ben ince degil kislik aldim kalin oldugu icin guzel

Canım ben civilden almıştım minik çorap. Çok küçükler. Ayaklı pijamanın altına giydiriyorum hiç çıkmıyorlar.

Kızlar dizinde göğüsleriniz hep yumuşak mı?Önceleri sert olurdu azcık emzirince boşaldığını hissederdim.Şimdi hep yumuşacık

Reactions: Rup
Bayanlar 1 yasindaki kizim cok istahsiz ne meme emiyo ne yemek yiyo .siz bebeklerinize istahi acilsin diye neler yapiyosunuz.balik yagi markasi onerileriniz olur ,takviye edici vitamin gibi onerileriniz olur veya bitkisel istah acan evde hazirlayacagim neler olabilr.lutfen fikirlerinize cok ihtiyacim var

Valla ben hamileligimde de aynisini kullandim Vinelac diye bi vitamin bide omega royal balik hapi canim.

Ya kizlar bezi kac beden kullaniyorsunuz? 1 numara sizinti yapti kakasi sirtina cikti, 2 numarada cis komple sirtina gecti. 1 numara dar kucuk 2 cok bol yada ben baglamayi ogrenemedim.. siz kac bedensiniz ve nasil bagliyorsunuz? 5 kg kizim buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…