- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #3.441
Markası ne canım?Kızlar emzik konusunda bpa olmayan ortodontik silikon emzikler var satan kız bana bütün bebeklerin kabul ettiği emzik diye sattı yani zorlanmadan aldı benimki :)
Avent kuzum ortodontik silikon 0-3 ay olan şeffaflardanMarkası ne canım?
Bu şekilde silikon
Canım maske tak bebeğini emzirirken çok yakın tutmamaya çalış emzirmediğin zamanlar.Kızlar grip olmak üzereyim sağlık ocağına gittim ilaç vermedi ıhlamur dedi sadece ıhlamurla geçicek gibi değilki kuzuma bulaşır die korkuyorum
Ben kalin kilotlucorap uzerine yine corap giydiriyorum yoksa usutuyo cnmKizlar bebeklere corap giydiriyormusunuz. bana hastanede yenidogan servisinde mutlaka giydir denildi bende giydiriyorum bide uzerine patikli penye tulum giyiyor ama o coraplari hareket ederek mutlaka cikariyor. ayaklari buz gibi oluyor bu seferde. ne yapayim giydirsem ikidebir çıktığı için her defasında tulumunu çıkarıp yeniden giydiriyorum Ama bu çok sık oluyor. Giydirmesem üşüyor
Aa bende kulotlu corap alayimm valla cok iyi fikir. zor olmuyor degilmi alt degisirken giyip cikarmasiBen kalin kilotlucorap uzerine yine corap giydiriyorum yoksa usutuyo cnm
Canım geçmiş olsun emzirmeye devam et süt onu korur bide kivi ye hızlıca biter gribinKızlar grip olmak üzereyim sağlık ocağına gittim ilaç vermedi ıhlamur dedi sadece ıhlamurla geçicek gibi değilki kuzuma bulaşır die korkuyorum
tatlım bende ilk zamanlar tulumun içine giydiriyordum.şimdi tulumun dışına giydiriyorum bu haliyle çıkmıyor çorapları.evin içinde kilotlu çorap üstüne tulum fazla gibi sanki bilemedimKizlar bebeklere corap giydiriyormusunuz. bana hastanede yenidogan servisinde mutlaka giydir denildi bende giydiriyorum bide uzerine patikli penye tulum giyiyor ama o coraplari hareket ederek mutlaka cikariyor. ayaklari buz gibi oluyor bu seferde. ne yapayim giydirsem ikidebir çıktığı için her defasında tulumunu çıkarıp yeniden giydiriyorum Ama bu çok sık oluyor. Giydirmesem üşüyor
Yok cnm cok kolay en azindan beli sicak kaliyo kilotlu corapla duruyo oglumAa bende kulotlu corap alayimm valla cok iyi fikir. zor olmuyor degilmi alt degisirken giyip cikarmasi
Ben ewde sadece kilotlu corapla gezdiriyorum oglumu dogdugundan beri kullaniyorum cok cok iyi bence her yeri sicak oluyo ben ince degil kislik aldim kalin oldugu icin guzeltatlım bende ilk zamanlar tulumun içine giydiriyordum.şimdi tulumun dışına giydiriyorum bu haliyle çıkmıyor çorapları.evin içinde kilotlu çorap üstüne tulum fazla gibi sanki bilemedim
Canım ben civilden almıştım minik çorap. Çok küçükler. Ayaklı pijamanın altına giydiriyorum hiç çıkmıyorlar.Kizlar bebeklere corap giydiriyormusunuz. bana hastanede yenidogan servisinde mutlaka giydir denildi bende giydiriyorum bide uzerine patikli penye tulum giyiyor ama o coraplari hareket ederek mutlaka cikariyor. ayaklari buz gibi oluyor bu seferde. ne yapayim giydirsem ikidebir çıktığı için her defasında tulumunu çıkarıp yeniden giydiriyorum Ama bu çok sık oluyor. Giydirmesem üşüyor
Aynen benimde oyle niyeki acabaKızlar dizinde göğüsleriniz hep yumuşak mı?Önceleri sert olurdu azcık emzirince boşaldığını hissederdim.Şimdi hep yumuşacık
Valla ben hamileligimde de aynisini kullandim Vinelac diye bi vitamin bide omega royal balik hapi canim.Bayanlar 1 yasindaki kizim cok istahsizne meme emiyo ne yemek yiyo .siz bebeklerinize istahi acilsin diye neler yapiyosunuz.balik yagi markasi onerileriniz olur ,takviye edici vitamin gibi onerileriniz olur veya bitkisel istah acan evde hazirlayacagim neler olabilr.lutfen fikirlerinize cok ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?