Aralikk anneleriii !

Ya kizlar bezi kac beden kullaniyorsunuz? 1 numara sizinti yapti kakasi sirtina cikti, 2 numarada cis komple sirtina gecti. 1 numara dar kucuk 2 cok bol yada ben baglamayi ogrenemedim.. siz kac bedensiniz ve nasil bagliyorsunuz? 5 kg kizim buarada
Canım ben 3 numaraya geçtim kızım 4.600 ama onda bile dün kakası çıktı. Hemen hemen her markayı denedim ama Sızdırmayan bez yok herhalde. Ben artık bacaklarında iz yapıyorsa büyütüyorum numarayı.

Reactions: Rup
Canim kizim 1 yasinda omega royal dedigin hapi yutamazki.vinelac dedigin vitamini kendinmi kullandin bebegemi verdin
Canım bu konuyu 2015 aralık anneleriyle paylaşırsan daha sağlıklı bilgi alırsın çünkü onların bebekleri 1 yaşında. Bizim minikler yeni doğdu en büyüğü 2 aylık

Ya kizlar bezi kac beden kullaniyorsunuz? 1 numara sizinti yapti kakasi sirtina cikti, 2 numarada cis komple sirtina gecti. 1 numara dar kucuk 2 cok bol yada ben baglamayi ogrenemedim.. siz kac bedensiniz ve nasil bagliyorsunuz? 5 kg kizim buarada
Benim kiz 4kilo ben 2 bedene yeni gectim canim ve problem yasamadik 1 bedendede 2 dede. diger bezleri bilmiyorun varmi bu ozellik ama ben prima premium kullaniyorum 2bedene gectigimizde bizede buyuk geldi ama bezin yan bantlari esnek lastikli gibi onunla belini kavrayacak sekilde sikiyorum hic sizdirmiyor

Kizlar benim kiz acayip gazli artik son careyi gaz giderici ilacta bulduk yani daha vermedim size sorayim dedim. nurse harveys colex diye bi surup bitkiseldir diyo ama icinde yine koruyucu emulgator falan var icim kacti. ama diger yandanda surekli aglayan bitkin dusen bi gaz cikardimi icerdeki odadan duyulan kizim var caresizim. siz kullaniyor musunuz gaz giderici

Ben sab simplex kullanıyorum. Kullanmadan rahatlamıyorlar. Kimyonmuş rezeneymiş hiçbir şey işe yaramadı bizde. Hatta öyle ki gaz olmasın diye çikolata kahve süt bile sürmedim ağzıma ama olacağı varsa oluyor.

Bugun bende aynisini yaptim kuzum 2 beden premium care beline iyice sardirdim bakalim sabah belli olcak :) tesekkur ederim sekerim

Kuzu ben rezene cayi iciyorum o surubu duydum zaten baya meshurmus ama kullanmadim henuz umarim gecer gaz sorununuz

Aaa oylemi 3 cok buyuk degil mi tatlim gerci markadan markaya falan degisiyor galiba bakalim 2 bedeni deniyorum sikica bantladik bu gece sabaha belli olur :) ben gece hic alt acmiyorum buarada yoksa hic uyumuyor zaten zor uyuyan bir cocuk :)

Aaa oylemi 3 cok buyuk degil mi tatlim gerci markadan markaya falan degisiyor galiba bakalim 2 bedeni deniyorum sikica bantladik bu gece sabaha belli olur :) ben gece hic alt acmiyorum buarada yoksa hic uyumuyor zaten zor uyuyan bir cocuk :)
Kilomuz çok olmamasına ve boyumuz uzun olmasına rağmen 2 küçük geliyor belinden sızıyor kakalar ve aşağıda kalıyor bel kısmı. Ayrıca bezler ya bacaklarında kızarıklık yapıyor ya isilik yapıyor ya da taşırıyor. Bir türlü dikiş tutturamadık bütün bezleri deniyoruz sırayla

Aynen oyle valla canim yediklerime acayip dikkat ediyorum rezene kimyon cayi veriyodum yok yok olmuyor hergun saatlerce sanci cekiyor ikiniyor kabiz gibi. son care bu surup bakalim gorelim artik.

Anladim tatlim aynen bizimde tutmuyo bi turlu bacaklar dedigin gibi kizariyo ve hep siziyo simdi tasmis 2 beden sizamamis cok dar bagladim ama bu kezde primanin islakligi camasirina gecmis pijama nemli :/ ay cok zormus bez isi ya

Anladim tatlim aynen bizimde tutmuyo bi turlu bacaklar dedigin gibi kizariyo ve hep siziyo simdi tasmis 2 beden sizamamis cok dar bagladim ama bu kezde primanin islakligi camasirina gecmis pijama nemli :/ ay cok zormus bez isi ya
Prima pampers değil mi? İnanılmaz koku çıkartıyor ve çamaşırda ıslaklık oluyor dediğin gibi. Prima premium, huggies, molfix, prima pampers denedik şimdiye kadar hiçbirinden memnun kalmadım. Sleepy, canbebe ve komili kaldı denemediğimiz. Onları da deniyelim inşallah memnun kaldığımız bir tane olur yoksa eski pamuklu bezlerden alıcam üşenmeden yıkayıp durucam onları.

Aynen prima pampers premium care almistik evet kuzum galiba baya bi deneme yanilma yasayacagiz :/

Kızlar dizinde göğüsleriniz hep yumuşak mı?Önceleri sert olurdu azcık emzirince boşaldığını hissederdim.Şimdi hep yumuşacık
Kuzum bu cok normalmis gogusumuz bebegin ihtiyacini anlar ve ona gore eskisi gibi degil ihtiyac kadar sut uretirmis :) bununla ilgili guzel bir yazi ve gorsel buldum :)

Eklentiler

• IMG_1601.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_1602.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…