- 13 Nisan 2016
- 907
- 653
- 53
- 37
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #3.641
Uc kullan emzirirken biberon ucu gibi meme ucu var onlar ise yariyoKuzum benim doktor ilk 6 ay anne sutu ver azda olsa ver o cektikce sut uretir meme dedi ama sen bilirsin tabi
Aynen kuzum bakalim ek gida icin erken degilmiSağol canım. Muhtemelen erken çıkarır senin minik de çünkü ırsi oluyormuş gelişim süreci. Emzirmeye çalışıyorum sütüm olduğu kadarıyla yoksa mama vermek zorundayım zaten. Nisan girer girmez ek gıdaya başlıcam gün sayıyorum tatlım.
Canım ben takviye veriyorum zaten. Mamayı azaltmak için ek gıdaya başlıyoruz gerçi sütüm yetse yine başlardım ufak ufakKuzum ilk 6 ay sadece anne sutu verin diyorlar ama sen bilirsin tabi
26sında tam 4 aylık oluyor canım benim minik. 4ay 1 haftalıkken başlıcamAynen kuzum bakalim ek gida icin erken degilmi
Tatlim emmek istemiyoki yatirdigim an basbas bagiriyoKuzum benim doktor ilk 6 ay anne sutu ver azda olsa ver o cektikce sut uretir meme dedi ama sen bilirsin tabi
Cok sagol cnm bnimCanım ben de nisan başı başlıcam ek gıdaya. Doktorumuz sebze çorbası, yoğurt ya da meyve püresiyle başla dedi. Tabiki başlangıçta tadımlık olacak.
Hımmm olabilir kuzum hiç bu yönden düşünmedim doğru mantıklı, ya işte duya duya göre göre öğrencez yapcak bişey yok :)Canım ben takviye veriyorum zaten. Mamayı azaltmak için ek gıdaya başlıyoruz gerçi sütüm yetse yine başlardım ufak ufakdoktorlar öyle diyor da 6.ayda ek gıdaya başlayan arkadaşlarımın çocuklarının yemekle arası yok. Etrafta çok bebekli arkadaş olunca gözlemliyorum soruyorum:) tabi belki çocuğa göre değişiyordur benim gördüklerim tesadüftür bilemem canım:)
Oyy kıyamam yaaa tüh kuzum benim inşallah geçicek bugünler annesi napcan bişekilde beslensinlerde tek...Tatlim emmek istemiyoki yatirdigim an basbas bagiriyo
Haklısın canım teoriden çok pratiğe çnem veriyorum ben artık:))Hımmm olabilir kuzum hiç bu yönden düşünmedim doğru mantıklı, ya işte duya duya göre göre öğrencez yapcak bişey yok :)
Mantıklı kuzum haklısın böyle böyle bizde gelişiyoruz artık anneliğin kitabı yokki :) bizde şimdi egzama başladı bütün bacaklar egzama oldu sudocrem sürcem bakalım faydası olur inşallahHaklısın canım teoriden çok pratiğe çnem veriyorum ben artık:))
Çok geçmiş olsun canım. Nasıl olmuş ki minicik kuzucuğaMantıklı kuzum haklısın böyle böyle bizde gelişiyoruz artık anneliğin kitabı yokki :) bizde şimdi egzama başladı bütün bacaklar egzama oldu sudocrem sürcem bakalım faydası olur inşallah
Sorma kuzum devamlı nemlendirmek gerekiomuş anne sütü bazen alerji yapıyomuş işteÇok geçmiş olsun canım. Nasıl olmuş ki minicik kuzucuğa
Keşke bebekle birlikte kullanma kılavuzu da verseler diyordum ilk doğum yaptığımda. Kılavuz olmadığı için güvendiğim taze annelerden tavsiye alıyorum
Aa ilk kez duydum canım çok geçmiş olsun. Süt alerjilerinin çoğu 1 yaşında geçiyormuş inşallah küçüğünün de geçer en kısa zamanda.Sorma kuzum devamlı nemlendirmek gerekiomuş anne sütü bazen alerji yapıyomuş işteay sorma cidden klavuz lazım :)
Kolik var mı canım? Ya da gaz sancılarınız devam ediyor mu ?Kizlar ek gidaya 4. Ay bizde baslicaz doktorum azar azar basla dedi ama unutmayin eger once meyve pureleriyle baslarsak sebze purelerini reddedermis bizim minnoslar. Meyvelerin o tatli guzel tadini alinca sebzeleri yemiyolarmis o yuzden once sebze puresiyle baslayin . Ahh bide bana bi yardim edin kizlar artik gercekten tukenmek uzereyim benim bebis hala uyumuyor. Sallamasam cok fena agliyor aliyorum ayagima saatlerce salliyorum 2 saat 3saat allah ne verdiyse artik ama hic derin uykuya gecmiyor gozler hep yarim kapali. Ayagimdan indirincede basiyor yaygarayi. Gece gunduz boyleyiz tukendim artik ne yapnaliyim? Sizin uyku duzeniniz nasil gunde kac saat uyuyor sizinkiler.
Hala var biraz ama eskisi kadar degil canim artik kendi cikarabikiyor. Ayrica kakasini gazini yaptiktan sonrada uyumuyor. Cok yiprandim gercekten. Yemek yapamiyorun ev zaten almis basini gidiyor. Surekli yanimda ol diyor ve uyumuyor hemde hicc.Kolik var mı canım? Ya da gaz sancılarınız devam ediyor mu ?
Hmm canım durduk yere uyumamazlık yapmıyor bebişlerimiz bir sıkıntısı vardır belki doktora götürdün mü? İdrar tahlili yaptırdın mı? Ya da sancısı yüzünden yeterince ememiyor olabilir mi? Kilo alımı nasıl?Hala var biraz ama eskisi kadar degil canim artik kendi cikarabikiyor. Ayrica kakasini gazini yaptiktan sonrada uyumuyor. Cok yiprandim gercekten. Yemek yapamiyorun ev zaten almis basini gidiyor. Surekli yanimda ol diyor ve uyumuyor hemde hicc.
Allah kolaylık versin canım başka bir doktora dha götürmeyi düşündün mü?Kilosu boyu gayet iyi cok sukur. Doktora soruyorum gazi cok uyumasi yok derin uykuya gecmiyor diyorum .normaldir bebek bu diyor anlamadim gitti.doktorumuz verme dedigi halde nurse harveys surupta veriyorum ne yapayim gazi cok ama gercekten yiprandim artik. S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?