Aralikk anneleriii !

Aynen kuzum bakalim ek gida icin erken degilmi

Kuzum ilk 6 ay sadece anne sutu verin diyorlar ama sen bilirsin tabi
Canım ben takviye veriyorum zaten. Mamayı azaltmak için ek gıdaya başlıyoruz gerçi sütüm yetse yine başlardım ufak ufak doktorlar öyle diyor da 6.ayda ek gıdaya başlayan arkadaşlarımın çocuklarının yemekle arası yok. Etrafta çok bebekli arkadaş olunca gözlemliyorum soruyorum:) tabi belki çocuğa göre değişiyordur benim gördüklerim tesadüftür bilemem canım:)

Reactions: Rup
Hımmm olabilir kuzum hiç bu yönden düşünmedim doğru mantıklı, ya işte duya duya göre göre öğrencez yapcak bişey yok :)

Mantıklı kuzum haklısın böyle böyle bizde gelişiyoruz artık anneliğin kitabı yokki :) bizde şimdi egzama başladı bütün bacaklar egzama oldu sudocrem sürcem bakalım faydası olur inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Nasıl olmuş ki minicik kuzucuğa
Keşke bebekle birlikte kullanma kılavuzu da verseler diyordum ilk doğum yaptığımda. Kılavuz olmadığı için güvendiğim taze annelerden tavsiye alıyorum

Sorma kuzum devamlı nemlendirmek gerekiomuş anne sütü bazen alerji yapıyomuş işte ay sorma cidden klavuz lazım :)

Kizlar ek gidaya 4. Ay bizde baslicaz doktorum azar azar basla dedi ama unutmayin eger once meyve pureleriyle baslarsak sebze purelerini reddedermis bizim minnoslar. Meyvelerin o tatli guzel tadini alinca sebzeleri yemiyolarmis o yuzden once sebze puresiyle baslayin . Ahh bide bana bi yardim edin kizlar artik gercekten tukenmek uzereyim benim bebis hala uyumuyor. Sallamasam cok fena agliyor aliyorum ayagima saatlerce salliyorum 2 saat 3saat allah ne verdiyse artik ama hic derin uykuya gecmiyor gozler hep yarim kapali. Ayagimdan indirincede basiyor yaygarayi. Gece gunduz boyleyiz tukendim artik ne yapnaliyim? Sizin uyku duzeniniz nasil gunde kac saat uyuyor sizinkiler.

Sorma kuzum devamlı nemlendirmek gerekiomuş anne sütü bazen alerji yapıyomuş işte ay sorma cidden klavuz lazım :)
Aa ilk kez duydum canım çok geçmiş olsun. Süt alerjilerinin çoğu 1 yaşında geçiyormuş inşallah küçüğünün de geçer en kısa zamanda.
Aslında öyle bir kılavuz kitap yazılabilir kk anneleriyle çünkü herkes çok farklı şeyler yaşabiliyor çok fazla anne tecrübesi olmalı

Kolik var mı canım? Ya da gaz sancılarınız devam ediyor mu ?

Kolik var mı canım? Ya da gaz sancılarınız devam ediyor mu ?
Hala var biraz ama eskisi kadar degil canim artik kendi cikarabikiyor. Ayrica kakasini gazini yaptiktan sonrada uyumuyor. Cok yiprandim gercekten. Yemek yapamiyorun ev zaten almis basini gidiyor. Surekli yanimda ol diyor ve uyumuyor hemde hicc.

Hala var biraz ama eskisi kadar degil canim artik kendi cikarabikiyor. Ayrica kakasini gazini yaptiktan sonrada uyumuyor. Cok yiprandim gercekten. Yemek yapamiyorun ev zaten almis basini gidiyor. Surekli yanimda ol diyor ve uyumuyor hemde hicc.
Hmm canım durduk yere uyumamazlık yapmıyor bebişlerimiz bir sıkıntısı vardır belki doktora götürdün mü? İdrar tahlili yaptırdın mı? Ya da sancısı yüzünden yeterince ememiyor olabilir mi? Kilo alımı nasıl?

Kilosu boyu gayet iyi cok sukur. Doktora soruyorum gazi cok uyumasi yok derin uykuya gecmiyor diyorum .normaldir bebek bu diyor anlamadim gitti.doktorumuz verme dedigi halde nurse harveys surupta veriyorum ne yapayim gazi cok ama gercekten yiprandim artik. S

Allah kolaylık versin canım başka bir doktora dha götürmeyi düşündün mü?

Bulundugumuz yerin en iyi doktoru gittigimiz canim . Siz nasil duzene koydunuz mesela ne kadar uyuyor sizin yavru kuzular . Saat kacla kac arasi. Acaba diyorum ben cocugu uyumuyor diye surekli uyumasi icin ugrasiyorum cocuk o yari kapali gozlerle uykusunu almis oluyor sonra uyumuyormu . E bekletsemde iki saatin sonunda ciglik cigliga agliyor oyalayamiyorum . Sizin uyku saatleriniz nasil kacla kac arasi uyutuyorsunuz mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…