- 13 Nisan 2016
- 907
- 653
- 53
- 37
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #3.601
Ya doğru diyorsunda kuzucum işte kalçaya ağırlık veriyoruz diye biraz korkuyorum işte :/ bilemedimDoktorlar öyle bir şey yok diyor canım. Zaten 4.ayda yavaş yavaş oturma alıştırmasına başlanıyor. Bir de tam oturuyorlar mı kanguruda?
Ben momfortbabyde karar kılacak gibiyim.
Doğru olan bebeğinin bacaklarının iki yana açık olmasıymış bir de çok uzun süre kullanmamak lazım haklısın o konuda.Ya doğru diyorsunda kuzucum işte kalçaya ağırlık veriyoruz diye biraz korkuyorum işte :/ bilemedim
Aynen öyle tatlım bende etrafımdakilerden dolayı istemsiz bir endişedeyim bakalım :) ne zamana kadar endişem geçicek bilmiyorum :/Bebekler ayni ay olunca biz anmelerinde ihtiyaci ayni oluyor. Bende arastiriyordum kanguru almak icin. Bana en cok chicconunkini tavsiye ettiler. Ama bende rup gibi oturtmaktan korkuyorum cunku kucagimda tasirken bile cevremdeki herkes amann oturtma deyip duruyor. Panik oldum bende
Öyle miii teşekkür ederim canım aynen bende 3 ay dolduruyum bari diyorum saol canımKızlar kanguruyu doktora sordum 3 aydan sonra kullansanız daha iyi olur dedi benim oğlum henüz iki aylık biz biraz daha bekleyeceğiz
Pamukçuk falan olabilir kuzu ağzını karbonatlı suya tülbent batırıp sil dilini falanKizlar benim kizda agiz kurulugu var . Emziriyorum bi sure sonra bakiyorum agzi kupkuru yapisiyor dili damagi. Emzigi emerkende zorlaniyor. Ishali falan yok sukur. Hem gun icinde sekersiz ihlamurda veriyorum. Neden oluyorki acaba
Yok canim pamukcuk falan yok ama agzi hep kuruPamukçuk falan olabilir kuzu ağzını karbonatlı suya tülbent batırıp sil dilini falangeçmiş olsun
Kuzum bol bol su iç sen doktora sordunmuYok canim pamukcuk falan yok ama agzi hep kuru
Canım bebişler büyüdükçe mideleri de büyüyor. Ben verdiğim mama miktarından görüyorum eskiden 90cc yeterken şimdi 150cc yetmiyor bazen. Sen bol su içmeye devam et, süt yapıcı şeylere asıl. Olmazsa da biraz mama verirsin zaten 3 aylık olmuşsunuz bir ay sonra ek gıdaya başlarsınKızlar biz 3 aylık olduk ama kilo alımımız bu ay cok az olmuş sizinde başınıza geldimi cıldırıcam 300 gram almış bebeğim sadeceve sütü cok veriyorum ona rağmen (
Ayni yerdemi tarttilar canim. Cunku benim kizim saglik ocagindaki tartida gecen ay 5200 cikmisti ertesi gun doktora gittik doktor tartti 4700 cikti. Hani farkli tartilarsa o yaniltiyor olabilir bebis kilo aldigi halde yaniltir seniKızlar biz 3 aylık olduk ama kilo alımımız bu ay cok az olmuş sizinde başınıza geldimi cıldırıcam 300 gram almış bebeğim sadeceve sütü cok veriyorum ona rağmen (
Saol canim dogru diyorsun doktorlar biraz korkutuyorlar insani ama az icmiyoki sutu galiba enerji cok harciyo borde rotadan sonra cok kaka yapmistikCanım bebişler büyüdükçe mideleri de büyüyor. Ben verdiğim mama miktarından görüyorum eskiden 90cc yeterken şimdi 150cc yetmiyor bazen. Sen bol su içmeye devam et, süt yapıcı şeylere asıl. Olmazsa da biraz mama verirsin zaten 3 aylık olmuşsunuz bir ay sonra ek gıdaya başlarsınsıkma hiç canını.
Yok kuzum ayni yerde maalesef.. asilardan sonra olurmus bazi bebislerde ama yinede endiseleniyor insan sen naptin agiz kurulugunu buldunmu yolunu?Ayni yerdemi tarttilar canim. Cunku benim kizim saglik ocagindaki tartida gecen ay 5200 cikmisti ertesi gun doktora gittik doktor tartti 4700 cikti. Hani farkli tartilarsa o yaniltiyor olabilir bebis kilo aldigi halde yaniltir seni
Yok canim doktora gidince sorucam ama herkes emziktendir falan diyo bilmiyorum. Su vericem bundan sonra birkac kasikYok kuzum ayni yerde maalesef.. asilardan sonra olurmus bazi bebislerde ama yinede endiseleniyor insan sen naptin agiz kurulugunu buldunmu yolunu?
Bi sor bakalim kuzum yaaYok canim doktora gidince sorucam ama herkes emziktendir falan diyo bilmiyorum. Su vericem bundan sonra birkac kasik
Nuk kaşıklı biberon var onu bir dene istersen canım.Selam kızlar iznim bitti 3.5aylık olduk ama maleaef biberona alıştıramadım kızımı dun işe başladım öğleden sonra koştur koştur ve geldim annem perişan olmuş susturamamış kızımı kaşıkla sabredemiyo,biberonu almıyo,kaç biberon demedim banamısın demedi,tekrar rapor aldım.10 gun olmadı donmicem ücretsiz izin alıcam vermezlerse bırakıcam işi hiçbişey kızımdan önemli,değil bende bırakmak istemiyorum onu zaten
Canım ben avent aldım anne memesine yakın dediler diye denedin mi hiç bilmiyorum ama denemeye değer :/Selam kızlar iznim bitti 3.5aylık olduk ama maleaef biberona alıştıramadım kızımı dun işe başladım öğleden sonra koştur koştur ve geldim annem perişan olmuş susturamamış kızımı kaşıkla sabredemiyo,biberonu almıyo,kaç biberon demedim banamısın demedi,tekrar rapor aldım.10 gun olmadı donmicem ücretsiz izin alıcam vermezlersede bırakıcam işi hiçbişey kızımdan önemli,değil bende bırakmak istemiyorum onu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?