- 12 Mayıs 2016
- 122
- 124
- 103
- 36
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #3.621
Aldım canım almıyor onuda dr brown aldım avent Philips aldım eskinin kahverengi uçlu biberonundan aldım hiç birini almıyor avazı çıktığı kadar ağlıyor memeyi alana kadar önce meme veriyorum sonrasında hemen biberonu ağlıyor hemen avaz avaz denemediğim yöntem kalmadıCanım ben avent aldım anne memesine yakın dediler diye denedin mi hiç bilmiyorum ama denemeye değer :/
Oyy kiyamamm. Ins bi yoluna koyarsin canimAldım canım almıyor onuda dr brown aldım avent Philips aldım eskinin kahverengi uçlu biberonundan aldım hiç birini almıyor avazı çıktığı kadar ağlıyor memeyi alana kadar önce meme veriyorum sonrasında hemen biberonu ağlıyor hemen avaz avaz denemediğim yöntem kalmadı
Aldım canım almıyor onuda dr brown aldım avent Philips aldım eskinin kahverengi uçlu biberonundan aldım hiç birini almıyor avazı çıktığı kadar ağlıyor memeyi alana kadar önce meme veriyorum sonrasında hemen biberonu ağlıyor hemen avaz avaz denemediğim yöntem kalmadı
Tüh yaa kıyamammAldım canım almıyor onuda dr brown aldım avent Philips aldım eskinin kahverengi uçlu biberonundan aldım hiç birini almıyor avazı çıktığı kadar ağlıyor memeyi alana kadar önce meme veriyorum sonrasında hemen biberonu ağlıyor hemen avaz avaz denemediğim yöntem kalmadı
Bizde hem diş çıkarma sıkıntısı hem de idrar yolu enfeksiyonu varNaber kızlar nasılsınız bebisler nasil :)
Bizde hem diş çıkarma sıkıntısı hem de idrar yolu enfeksiyonu varkelebeğimin ateşi var annesi de başında nöbette yorgun yoğun günlerimiz şu dişler bir patlasaydı iyiydi. Bekliyoruz dört gözle
Siz nasılsınız annesi? Keyifler yerindedir inşallah
Teşekkürler canım. Bizim ateş de muhtemelen diş yüzündenCanım bizde de idrar yolu enfeksiyonu varkızımın idrarı çok kokuyor ama ateşi kontrol ediyorum yok...doktor da şu an bekle dedi...geçmiş olsun kelebeğine de...
Teşekkürler canım. Bizim ateş de muhtemelen diş yüzünden
Canım İdrarda lökositi kaç kuzucuğunun? Bizde 8-10 çıktı doktorumuz antibiyotik verdi ama ben kullanmak istemiyorum. Biraz daha dikkatli olup beklemek istiyorum çünkü diş çıkarma zamanı bağışıklık sistemi zayıf
Huzursuzluğu yok benim miniğin de şükür. Canım sağıp versen de anne sütü sonuçta. Benim de çok sütüm yok biliyorsun. Su da veriyorum böbrekleri çok çalışsın atsın enfeksiyonu diye. Dikkat ediyim canım ayaklarına sağol. Yaptır tahlil kafan rahat olsun canımCanım tahlil yaptırmadıkateş yoksa huzursuzluk yoksa bol bol emzir dedi emmiyor artık bizimki biliyorsun sağıp veriyorum ateş takibi yapıyorum...aslında tahlili de yaptırmak istiyorum ne olur ne olmaz...ayaklarını sıcak tut canım kuzunun...
Yaaa cok gecmis olsun kzuucum tuh kiyamam niye oluyomus ki oyle? Bizimkide mizmiz surekli eli agzinda surekli huysuzlasti distenmi acaba bi huzursuzki sorma ay insallah acisiz sizisiz gecer dis donemiBizde hem diş çıkarma sıkıntısı hem de idrar yolu enfeksiyonu varkelebeğimin ateşi var annesi de başında nöbette yorgun yoğun günlerimiz şu dişler bir patlasaydı iyiydi. Bekliyoruz dört gözle
Siz nasılsınız annesi? Keyifler yerindedir inşallah
Tuh canim ya gecmis olsun kuzumCanım bizde de idrar yolu enfeksiyonu varkızımın idrarı çok kokuyor ama ateşi kontrol ediyorum yok...doktor da şu an bekle dedi...geçmiş olsun kelebeğine de...
Çok sağol canım. Her şey üst üste geldi diş çıkarırken bağışıklık zayıflıyor ne yazıkki az da üşüttü herhalde miniğimYaaa cok gecmis olsun kzuucum tuh kiyamam niye oluyomus ki oyle? Bizimkide mizmiz surekli eli agzinda surekli huysuzlasti distenmi acaba bi huzursuzki sorma ay insallah acisiz sizisiz gecer dis donemicok uzuldum senin bebise yaa gecmis olsun kuzum
Tuh canim ya gecmis olsun kuzum
Oyy kiyamam gecmis olsun kiz bende 4 aylikken cikarmisim benim kizda cikarcak ozaman yakinda eli agzinda hep demekki ondan :) dikkat et kuzum bolbol emzir bari :)Çok sağol canım. Her şey üst üste geldi diş çıkarırken bağışıklık zayıflıyor ne yazıkki az da üşüttü herhalde miniğimşu dişler çıksa rahatlar miniklerimiz. Benim kelebek biraz acele etti diş konusunda ben de dayısı da erken çıkarmışız.
Diş çıkarmaya hazırlanıyor annesi biraz olacakmış bunlar.
Sağol canım. Muhtemelen erken çıkarır senin minik de çünkü ırsi oluyormuş gelişim süreci. Emzirmeye çalışıyorum sütüm olduğu kadarıyla yoksa mama vermek zorundayım zaten. Nisan girer girmez ek gıdaya başlıcam gün sayıyorum tatlım.Oyy kiyamam gecmis olsun kiz bende 4 aylikken cikarmisim benim kizda cikarcak ozaman yakinda eli agzinda hep demekki ondan :) dikkat et kuzum bolbol emzir bari :)
Canım ben de nisan başı başlıcam ek gıdaya. Doktorumuz sebze çorbası, yoğurt ya da meyve püresiyle başla dedi. Tabiki başlangıçta tadımlık olacak.Merhaba kizlar uzun zaman oldu girmedim benim oglum bu aralar huysuz oldu elleri hep agzinda tukurukleri hep akiyo geceleri uyumuyo ve emmeyide birakti sadece mama sagip verdigimdede icmiyo ne yapmaliyim bilmiyorum bide nisanin 5 dort aylik olucaz ek gida vermelimiyim versem ne verebilirim yakin zamanda doktor kontrolu olan bi arkadas varsa sorabilirci ?
Kuzum ilk 6 ay sadece anne sutu verin diyorlar ama sen bilirsin tabiCanım ben de nisan başı başlıcam ek gıdaya. Doktorumuz sebze çorbası, yoğurt ya da meyve püresiyle başla dedi. Tabiki başlangıçta tadımlık olacak.
Kuzum benim doktor ilk 6 ay anne sutu ver azda olsa ver o cektikce sut uretir meme dedi ama sen bilirsin tabiMerhaba kizlar uzun zaman oldu girmedim benim oglum bu aralar huysuz oldu elleri hep agzinda tukurukleri hep akiyo geceleri uyumuyo ve emmeyide birakti sadece mama sagip verdigimdede icmiyo ne yapmaliyim bilmiyorum bide nisanin 5 dort aylik olucaz ek gida vermelimiyim versem ne verebilirim yakin zamanda doktor kontrolu olan bi arkadas varsa sorabilirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?