Aralikk anneleriii !

E Esrakarakaya İyi geceler canım. Alttan muayenenin gebeliğe bir zararı yoktur özellikle erken haftalarda bebeği karından göremediklerinde bu yol daha sağlıklıdır, kalp atışlarının duyulmasında vs. Benim doktorum Cem ATABEKOĞLU canım, bölüm başkanı.

Suan dikkat et tatlim gozun aydin bebegin gelisimi icin duzenli beslen anne ne kadar duzunli beslenirse bebekte o kadar guclu saglikli olur

evet haklısın ama çok kilo almakta istemiyorum hiç ekmek yemeden bu sabah süt yumurta yeşillik filan yedim siz nasıl besleniyosunuz kızlar

Canim benim kardesim alttan bakildigi icin oldu yani ben. Baktiramam korkarim suan ustten gozukmezmi ?

evet haklısın ama çok kilo almakta istemiyorum hiç ekmek yemeden bu sabah süt yumurta yeşillik filan yedim siz nasıl besleniyosunuz kızlar
Bu aralar ozellikle yesilligi cok ye folik asit olur ben hergun ilk haftalarda bi bardak sut icerdim kemik gelisimi icin ceviz. Findik badem ye cocugun beyin gelisimi icin hergun bi yumurta yiyebilirsin cnm oda cok iyi cok yagli yeme mumkun oldukca ekmegi azalt

ekmeği yesemde tahıllı yiyorum da ceviz filan yemiyorum akşamları yiyim o zaman artık dikkat etmemiz gerekiyo

Tatlim ben saglik ocaginda yaptim kan testi bana verdi ordaki doktor o zaten bi vitamin bebegi korumasi icin 12 haftaya kadar kullancam ben

ben hiç doktora gitmedim en iyisi pazartesi gideyim sağlık ocağına gitmek aklıma gelmedi daha yeni öğrendim zaten 2 gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…