- 12 Ağustos 2011
- 328
- 147
- 323
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Bu sureklimi oluyo sende ben bi kere kustum allaha sukur bidaha olmadiYemeye çalışıyorum ama hemen çıkarıyorum hiç istisnasız
Valla alttan muayene ettikleri icin gec git dedi bu yuzden bu sali gitcem bakalim sen hangi doktora gidiyosun iyimi yaniE Esrakarakaya Hangi hemşireymiş o? Allah Allah ya, insanları nasıl yanlış yönlendiriyorlar! Ben de Cebeci Tıp'a gidiyorum ama özel muayene oluyorum.
Bugün en kötü halimi aldım. Sabahtan beri hep kustum. Yarın olmasın korkuyorumBu sureklimi oluyo sende ben bi kere kustum allaha sukur bidaha olmadi
Dua et cnim rabbimin izniyle bisey olmaz insBugün en kötü halimi aldım. Sabahtan beri hep kustum. Yarın olmasın korkuyorum
Suan dikkat et tatlim gozun aydin bebegin gelisimi icin duzenli beslen anne ne kadar duzunli beslenirse bebekte o kadar guclu saglikli olur
Canim benim kardesim alttan bakildigi icin oldu yani ben. Baktiramam korkarim suan ustten gozukmezmi ?E Esrakarakaya İyi geceler canım. Alttan muayenenin gebeliğe bir zararı yoktur özellikle erken haftalarda bebeği karından göremediklerinde bu yol daha sağlıklıdır, kalp atışlarının duyulmasında vs. Benim doktorum Cem ATABEKOĞLU canım, bölüm başkanı.
Bu aralar ozellikle yesilligi cok ye folik asit olur ben hergun ilk haftalarda bi bardak sut icerdim kemik gelisimi icin ceviz. Findik badem ye cocugun beyin gelisimi icin hergun bi yumurta yiyebilirsin cnm oda cok iyi cok yagli yeme mumkun oldukca ekmegi azaltevet haklısın ama çok kilo almakta istemiyorum hiç ekmek yemeden bu sabah süt yumurta yeşillik filan yedim siz nasıl besleniyosunuz kızlar
Aynen ye onlar onemli sana folik asit ilaci verdilermi ?ekmeği yesemde tahıllı yiyorum da ceviz filan yemiyorum akşamları yiyim o zaman artık dikkat etmemiz gerekiyo
İns cnm ya sali gunu ayin ucu bizim ewlilik yildonumumuz ayni gun randevun cok guzel olucak hele kalp atislarini duyarsamE Esrakarakaya Canım artık 8 haftanın içindesin, karından çok net görülür, kalp atışlarını da duyarsın.
Tatlim ben saglik ocaginda yaptim kan testi bana verdi ordaki doktor o zaten bi vitamin bebegi korumasi icin 12 haftaya kadar kullancam bendaha hiç doktoa gitmedim kan testinde çıktı idrar testindede ama bu hafta gidicem
Tatlim ben saglik ocaginda yaptim kan testi bana verdi ordaki doktor o zaten bi vitamin bebegi korumasi icin 12 haftaya kadar kullancam ben
Git cnim daha iyi olur ben bekledim 8 hafta olsun diyeben hiç doktora gitmedim en iyisi pazartesi gideyim sağlık ocağına gitmek aklıma gelmedi daha yeni öğrendim zaten 2 gün oldu
aslında bende beklemek istiyorum biraz daha ama aramızda kan uyuşmazlığı var düşük tehlikesinden korkuyorumGit cnim daha iyi olur ben bekledim 8 hafta olsun diye
O zaman hic bekleme git cnm nolur nolmaz senin degerin kac cikti kandaaslında bende beklemek istiyorum biraz daha ama aramızda kan uyuşmazlığı var düşük tehlikesinden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?