- 24 Kasım 2023
- 1.941
- 740
- 43
- Konu Sahibi tukenirkalem
-
Merhaba bende dün 1 Eylül itibariyle su diyetine başladım 75.600 olan kilom bugün 74.300 gr sadece su kahve ve acıkınca marul yıyorum buradan bırbırımızı motıve ederek ılerleyelım olurmu 65 ılk hedefım yedıklerımı bende yazayımBugün 1 Eylül hem de pazartesi, hem bir ay başlangıcı ki eylül çok güzel bir ay, hem de yeni haftanın başlangıcı. Bence bir şeylere başlamak için tam zamanı. Çok fazla kilolu bir insan değilim ama orantısız kilom var. 1,59 boyunda 67 kiloyum. 2 ay önce düşük yaşadım, ondan sonra 5-6 kilo birden aldım ve şimdi önüne geçmezsem ilerde benim için büyük sorunlar olacak. Karar verdim ve bu sürecimi sizinle paylaşarak devam edeceğim. Aralıklı oruçla geçen senelerde güzel kilo vermiştim. Çalışan birisi için yapılabilecek en iyi diyet olduğunu düşünüyorum. Aslında diyet gibi değil de yaşam tarzı olarak nitelendireceğim. Günde sadece iki öğün besleneceğim ve bu öğünlerinde belli başlı kuralları olacak tabii ki.
Eylülde yeni kararlar hayatına alıp benimle birlikte zayıflama sürecine girmek isteyen arkadaşları konuma bekliyorum :*
*Her gün sonunda Z raporu olarak yediğim öğünlerimi sizlerle paylaşacağım. *
*Günde en az 2 litre su içilecek.
*Ekmek, pilav, makarna uzak durulacak.
*Paketli gıdalardan uzak durulacak.
*Günde en az yarım saat yürüyüş yapılacak.
Başlangıç kilo: 67,3
Olur tabi canım. Maşallah iraden ne güzel nasıl dayanıyorsun. Bende biraz aralıklı oruçla devam edeyim sonrasınra tek öğün şeklinde yapmaya çalışacağım.Merhaba bende dün 1 Eylül itibariyle su diyetine başladım 75.600 olan kilom bugün 74.300 gr sadece su kahve ve acıkınca marul yıyorum buradan bırbırımızı motıve ederek ılerleyelım olurmu 65 ılk hedefım yedıklerımı bende yazayım
Valla yemeğe dayanıyorum da abur cubura dayanamıyorum kaçamak yapmasam daha fazla gıdecek bu hızla gıden ödem zatenOlur tabi canım. Maşallah iraden ne güzel nasıl dayanıyorsun. Bende biraz aralıklı oruçla devam edeyim sonrasınra tek öğün şeklinde yapmaya çalışacağım.
leslie cok etkili canım. bende yapmak istiyorum ama bir türlü kalkmıyor totomBen leslie yapıyorum hergun 30 dakıka olandan hala bısey yemedim sabahtan berı sadece hındıba kahve ve sırkleı lımonlu su ıctım acıkırsam salata yücen bugünü bu sekılde kapatmayı düşünüyorum bakalım dayanabılırsem
Dün bende akşam çocuklara makarna yapmıştım dayanamadım yedım bende bugun tartıda 200 gr artı gördüm olsun pes etmek yokİlk Öğün 12:30
- serpme kahvaltı şeklinde oldu.
İkinci Öğün
- Misafirim vardı resmen gün menüsü ile karnımı doyurdum
Dün hiç güzel geçmedi resmen berbat geçti zaten tartıda da eksi göremedim. 66.6 geldim, buda sabah aç karnına, ama normal gün içinde yine 67lerde cıkıyorum niye böyle ya :/
Olsun pes etmek yok inşallah toparlayacağııımm.
Aynen çok etkılı ben 2 ay önce leslıe ıle 7 kilo verdım ama tatılde gerı verdıgımı aldım dıkkat etmedım ıcın ama bu sefer bırakmak yokleslie cok etkili canım. bende yapmak istiyorum ama bir türlü kalkmıyor totom
kaç mil yapıyordun peki her gün mü yaptnAynen çok etkılı ben 2 ay önce leslıe ıle 7 kilo verdım ama tatılde gerı verdıgımı aldım dıkkat etmedım ıcın ama bu sefer bırakmak yok
hoşgeldinnnKızlar bende yapmak ıstıyorum aranıza bugün katıldım
Kızlar bende yapmak ıstıyorum aranız
Bende şu hafta sonunun gelmesını ıstemıyorum tekrar başa sardım hafta sonu kacamagıyla leslıyı 3 mil yapıyorum canımİlk Öğün 12:30
- Tavk suyu çorbası
- yarım lahmacun
İkinci Öğün
-Gün menüsü direkt
Ay yine çok saçma beslendim yaa diyet yaparken kimse beni çağırmasa ve kimse gelmese keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?