Bir haftada mı verdin. Çok güzel tebrik ederiKizlar 78.600 olmuşum. -2 kgdiyetisyen ile yaklasik 1 ayda aldığım sonuç.
3 günde 2 kilo mükemmelYok 1 hafta degil 3 gunde.bugun 4. Günüm ama daha gun bitmedi.
Ay masallahhh darısı bize insallahKizlar 78.600 olmuşum. -2 kgdiyetisyen ile yaklasik 1 ayda aldığım sonuç.
Merhaba, Allah çocuklarına sağlık sıhhat versin inşallah. çocukların daha küçükmüş haliyle sana zaman pek yok. sanırım diyette başlamadan önce motivasyon çok önemli. diyete başladığında kendi kendine "başaracağım, şu kadar zaman şekerli yemeyeceğim ya da şu pantolona gireceğim" gibi hedefler yapabilirsin. en zoru da evde pasta börek yapıp onlardan yiyememek. bir abla bana demişti ki " ramazandan nasıl oruç tutuyoruz pasta börek olmasına rağmen, sende oruç tuttuğunu hayal et." ne bilim :) pek cesaretlendirici konuşmalar yapmadımMerhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim araniza 3 çocuk annesiyim 30 yaşında 74 kiloyum aslında 71 dim ama bu korona beni de vurdu evde çocuklar sıkıldıkça pasta borek sistik hep hedefim 67 65 arası boy 170 bayrama veririm diyorum ama motivasyon yok tekrar dağılıyorum 2 gündür baya azmettm bende aralıklı oruç gibi ayarladım 11 de kahvalti 17 de yemeyi bitiriyorum ekmek yemiyorum ama yulaf yiyorum ekmek yerine o brni cok tok tutuyor sporda cok yapamiyorum çocuklar 2- 5- 7 yasında peşlerinde halim kalmiyo pek
malesef ben çok su içemiyorum. acıktıkça bir bardak su içiyorum. hem açlığımıda bastırıyor. bugün de evde platese başlayacağım inşallah.Oturduğum yerden kilo veriyorum. Gunluk 2,5-3 litre su içtim. 10 günden sonra da günlük 20 dk yürümeyi veya ip atlamayı dusunuyorum kizlar.
Amin cnm.tesekkur ederim mantıklı aslında oruç gibi düşünmek zaten artık eve birşey almıyorum malzeme olunca yapılıyor birşey olmayınca el mahkum oturuyor herkesMerhaba, Allah çocuklarına sağlık sıhhat versin inşallah. çocukların daha küçükmüş haliyle sana zaman pek yok. sanırım diyette başlamadan önce motivasyon çok önemli. diyete başladığında kendi kendine "başaracağım, şu kadar zaman şekerli yemeyeceğim ya da şu pantolona gireceğim" gibi hedefler yapabilirsin. en zoru da evde pasta börek yapıp onlardan yiyememek. bir abla bana demişti ki " ramazandan nasıl oruç tutuyoruz pasta börek olmasına rağmen, sende oruç tuttuğunu hayal et." ne bilim :) pek cesaretlendirici konuşmalar yapmadımumarım biraz motive olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?