Girersiniz işe yeniden umarım en yakın zamandaMerhaba ben de bugün başladım. ilk defa aralıklı orucu deneyeceğim. Corona yüzünden işten çıkarıldım iki yayda 6 kilo aldım. Şuan 68 kiloyum, boy 165 ve yaş 32. Hedefim zor ama 55 kilo :) (en son 55 kilo lisede felandım)
bugün neler yedim.
9:00 bir bardak limon ve sirkeli su
11:00 şekersiz Türk kahvesi
14:00 iki haşlanmış yumurta, bir domates, iki küçük salatalık, beyaz peynir, 4 adet zeytin, iki dilim ekmek.
18:00 iki dilim kavun
19:00 bir tavuk but 2 yemek kaşığı sebze 4 yemek kaşığı yoğurt ve zeytin yağlı salata
Not: Gün boyunca şekersiz çay ve su. Daha spora başlamadım.
Bende karatay ile çok güzel kilo verdim şimdi durdu.Kimse katılmıyor galibaolsun ben hergun kilo bildirimi yapcam motive olmak icin kizlar. Bugun sabah tartıldım 79.600 geldim.
Rabbim bagışlasın çocuklarınızı bende de 3 tane.Merhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim araniza 3 çocuk annesiyim 30 yaşında 74 kiloyum aslında 71 dim ama bu korona beni de vurdu evde çocuklar sıkıldıkça pasta borek sistik hep hedefim 67 65 arası boy 170 bayrama veririm diyorum ama motivasyon yok tekrar dağılıyorum 2 gündür baya azmettm bende aralıklı oruç gibi ayarladım 11 de kahvalti 17 de yemeyi bitiriyorum ekmek yemiyorum ama yulaf yiyorum ekmek yerine o brni cok tok tutuyor sporda cok yapamiyorum çocuklar 2- 5- 7 yasında peşlerinde halim kalmiyo pek
Canım ketoda kiloya göre yediklerini tartıyorlar instagram hesaplarındaYazalım kizlar Ben buraya yazdıkça kendimi sorumlu hissediyorum ve gerçekten daha dikkat ediyorum.
Canım mesala bugün yediklerini neye göre ayarladın?Bende tartıyorum canim. Mutfak tartım var . Onunla ölçülü yiyorum.
Canım hoş geldin bende kendime disiplinli bi diyet arkadaşı arıyorum.hadi kilo verelim biri beni durdursun dünya kadar oldum bu kiloyu hiç görmemiştim maalesef oysa cuma diyet gurubunda süper vermiştim geçen yıl bu yil iki katını aldım beni de aranıza alın kızlar aralıklı oruç istiyom ama inşallah yaş 40 eskisi gibi yemiyecem deyince durduramiyom kendimi iradem yerlerde maalesef
14 takımdayım ama kiloları 50 60 arası ben 87 kiloyum?hadi kilo verelim biri beni durdursun dünya kadar oldum bu kiloyu hiç görmemiştim maalesef oysa cuma diyet gurubunda süper vermiştim geçen yıl bu yil iki katını aldım beni de aranıza alın kızlar aralıklı oruç istiyom ama inşallah yaş 40 eskisi gibi yemiyecem deyince durduramiyom kendimi iradem yerlerde maalesef
bende onuncu takımda idim 70 i görmüştüm şimdi 85 u gördüm maalesef14 takımdayım ama kiloları 50 60 arası ben 87 kiloyum?
Siz kaç kilosunuz?
Maasallah canım Allah bagışlasın.bende 5 erkek cocuk var birde esim 6 ediyor bolca hamur işi agir yagli yemekler nefsime uydum korona dediler evde ekmek pide simit onun yarımi bunun tabağı çöpkuruşu gibi kullandım vücudu sonuç mu koca bu göbek almış başını gitmiş basenler
Olsun üzülme canın sagolsun.bende onuncu takımda idim 70 i görmüştüm şimdi 85 u gördüm maalesef
elli atmış arası kilo aman deyimpisikolojim bozulur bacım sen iyisin seninle kilomuz aynı sayılır birlikte basaririz ınş14 takımdayım ama kiloları 50 60 arası ben 87 kiloyum?
Siz kaç kilosunuz?
Canım bende 36 yaşındayım.elli atmış arası kilo aman deyimpisikolojim bozulur bacım sen iyisin seninle kilomuz aynı sayılır birlikte basaririz ınş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?