Aralıklı oruç ve ketojenik diyete basliyorum kızlar

Benim de 3 tane 1 litrelik şişem var. 1 tanesini is yerinde kalanını evde içiyorum yatana kadar.

Başarılar dilerim,kesinlikle çok etkili ve hızlı sonuç veren aynı zamanda iştahı kapatan bir diyet.Biraz yorgunluk yapıyor ama en hızlı ve kalıcı kilo verimini bu ikisinde gördüm ben.Başarılar

Başarılar dilerim,kesinlikle çok etkili ve hızlı sonuç veren aynı zamanda iştahı kapatan bir diyet.Biraz yorgunluk yapıyor ama en hızlı ve kalıcı kilo verimini bu ikisinde gördüm ben.Başarılar
umarım dediğiniz gibi kalıcılığı yakalarız. zira şunu anladım ki vermekten çok kalıcılık daha önemli

Tebrikler. Ben de uzun süre araştırdım keto diyetini ama oldukça zor ve sıkı olduğu için çekindim. Onun yerine karbonhidratı 20-30 gr arasında tutup,münkün olduğunca yağ-protein dengelemeye çalışıyorum. Öğünleri 2 yapınca ilk biraz açlık hissi var ama sanırım o da geçecek (inşallah).Sana da kolay gelsin,çok güzel adımlar bunlar

Keto diyetini seçme nedenim verdiğim kiloları diyeti bırakınca hemn alınmaması tabi dikkat etmezsen her diyette alırsın ama keto biraz daha bu konuda başarılı geliyor bana. Insallah hepimiz bu kararlılıkla ilerleriz kizlar.

Ben de emziriyorum. Bebeğim 3.5 aylık. Çok kilo aldım emzirme döneminde çok tatlı yiyorum. Nasıl yapılıyır bu diyet. Çok şiştim şiştikçe moralim bozuldu daha da yedim hep

Her akşam buraya yediklerimizi yazsak hem kendimizi sorumlu hissederiz daha az yeriz belki bi de hergün spor yapmak lazım. Bebeğim kolik spora zaman bile bulamıyorum anca akşam 9 ya da 10 gibi deneyebilirim

Merhaba ,
Ben de yarın başlayacağım,yavaş yavaş hayatımdan süt ürünlerini çıkarmak istiyorum,sonra da et inşallah yaparım.
Yarın diyete başlıyacağım .Öğlen 2 yumurta ve sebze salata domates (bunlar dışında herşey yasak) vb. Akşam sadece havuç suyu ,60 kiloydum kpronadan sonra 70 oldum ya ,tabi börek kek derken Yarın inşallah hayırlısıyla Herkese hayırlı olsun inşallah gzel sonuç alırız.

Bencede günlük buraya ne yedigimizi yazarsak daha motive oluruz gibi geliyor fikirde verir.bende ketoyu yapabilirmiyim diye araştırdım ama eşim her öğle yemeğe geliyor 3 çocuk var o yüzden mecbur yemek yapmak zorundayım katıda çok seçici olmak lazım yapamam ama mümkün olduğu kadar karbonhidrat almamaya çalışıyorum
Bugün 11.00
Sütlü kahve
Öğle
Mercimek köftesi 5 6 adet
Bol salata
3 4 dilim kavun
Ayran
17 de de yumurta yiyip kapayacam
Ara ögünlerde
Türk kahvesi
Içine bol limon sıkılmış maden suyu

Inşallah hedeflerimize ulaşırız hep beraber ben çok sıkı yapamıyorum kendimi kısınca patlama yaşayıp saldırıyorum özellikle süt ürünlerinin hastasiyim

Ben de emziriyorum. Bebeğim 3.5 aylık. Çok kilo aldım emzirme döneminde çok tatlı yiyorum. Nasıl yapılıyır bu diyet. Çok şiştim şiştikçe moralim bozuldu daha da yedim hep
Hayırlı olsun bebişin çok minikmis daha.insallah hedefine ulaşırsın çok avantajlisin cnm emzirmek sana spor yerine geçer zaten sadece dikkat ettin mi hızlı gider inşallah ben zorlaya zorlaya 1 2 ay emzirdim faydasını görmedim ama bi arkadaşım çok kısa zamanda emzirirken diyetle 20 kilo verdi aşırı kalori yaktırıyor emzirmek

Inşallah hedeflerimize ulaşırız hep beraber ben çok sıkı yapamıyorum kendimi kısınca patlama yaşayıp saldırıyorum özellikle süt ürünlerinin hastasiyim
Bir kaç gündür ,eşim nette bir doktorun videolarını izliyor,süt ve et ürünlerinin zararını anlatıyor . Bakalım ailecek veganlığa doğru gidiyoruz ki ben yemek yemeğe aşık bir insan ne yapacağım bilemiyorum ,mesela dün gece sütlaç yaptım akşam jübilemi yapayım dedim Şu süt ürünlerini başarabilirsek sıra ete geçecek .
Ama kilo vermem lazım lohusa dönemi bitince 55 dim ya yani o zaman bilr şu halimden çok zayoftım ,hay ben koronaya korona .

Kendimizi nasil iyi hissedersek o sekilde devam edelim kizlar. Bazen yasaklar ve fazla kisitlamalar diyetimizi yarida kesmeye neden oluyor.

11 Haziran çarşamba

11.00 bir bardak limonlu sirkeli su
12.00 şekersiz nescafe
14.30 menemen( 2 domates, 4 yeşilbiber, iki yumurta, 2 yk zeytin yağı.) 2 adet ceviz
19.00 bir kase kiraz
20.30 bir kase kemik suyu ve yarım pide

Gün boyunca çay ve su. Bugün yine spor yok.

maalesef akşam yemeğinde bir ramazan pidesinin yarısını yedim(ramazanda buzluğa koymuştum)
bunu yaptığıma çok pişmanım
ama pes etmek yok !

merhaba arkadaşlar,

12 haziran cuma

12:00 bir bardak limonlu sirkeli su
15:00 şekersiz nescafe
18:00 iki salatalık, bir domates, 4 zeytin, 3 çatal peynir, iki yumurta, yarım dilim ekmek, 2 adet ceviz

Gün boyunca çay ve su. Bugün yine spor yok

(dün akşam bir ramazan pidesi yedim diye kendime bugün ceza verdim tek öğün beslendim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…