umarım dediğiniz gibi kalıcılığı yakalarız. zira şunu anladım ki vermekten çok kalıcılık daha önemliBaşarılar dilerim,kesinlikle çok etkili ve hızlı sonuç veren aynı zamanda iştahı kapatan bir diyet.Biraz yorgunluk yapıyor ama en hızlı ve kalıcı kilo verimini bu ikisinde gördüm ben.Başarılar
Ben de emziriyorum. Bebeğim 3.5 aylık. Çok kilo aldım emzirme döneminde çok tatlı yiyorum. Nasıl yapılıyır bu diyet. Çok şiştim şiştikçe moralim bozuldu daha da yedim hepKızlar bir cok diyet denedim. Diyetisyene gittim. 2 ay diyetisyenle devam ettik ne uzadik ne kisaldik. Ilginc sekilde vucudum cok direndi bi turlu kilo veremedim. Ustune az bi kacamakla bile kilo almaya devam ettim. 74 olan kilom10-15 gunde 80 leri geçti. Emzirme döneminde daha hızlı vermem gerekirken şişmeye devam ettim. Bende 2 yıl once deneyip 7-8 kilo verdiren ketojenik diyeti aralıklı oruç diyeti ile birleştirip yapmaya karar verdim.bugun itibari ile başlıyorum. Şuan 80.600 kg boyum 167 cm. Ilk hedefim 65 kg.
Benimle birlikte başlayıp birbirimize destek olmak isteyenler buyursunlar
Boyum 1.66. Kilom 65. Hedefim 55 ama hiç 55 olmadınBen de emziriyorum. Bebeğim 3.5 aylık. Çok kilo aldım emzirme döneminde çok tatlı yiyorum. Nasıl yapılıyır bu diyet. Çok şiştim şiştikçe moralim bozuldu daha da yedim hep
Inşallah hedeflerimize ulaşırız hep beraber ben çok sıkı yapamıyorum kendimi kısınca patlama yaşayıp saldırıyorum özellikle süt ürünlerinin hastasiyimMerhaba ,
Ben de yarın başlayacağım,yavaş yavaş hayatımdan süt ürünlerini çıkarmak istiyorum,sonra da et inşallah yaparım.
Yarın diyete başlıyacağım .Öğlen 2 yumurta ve sebze salata domates (bunlar dışında herşey yasak) vb. Akşam sadece havuç suyu ,60 kiloydum kpronadan sonra 70 oldum ya ,tabi börek kek derkenYarın inşallah hayırlısıyla Herkese hayırlı olsun inşallah gzel sonuç alırız.
Hayırlı olsun bebişin çok minikmis daha.insallah hedefine ulaşırsın çok avantajlisin cnm emzirmek sana spor yerine geçer zaten sadece dikkat ettin mi hızlı gider inşallah ben zorlaya zorlaya 1 2 ay emzirdim faydasını görmedim ama bi arkadaşım çok kısa zamanda emzirirken diyetle 20 kilo verdi aşırı kalori yaktırıyor emzirmekBen de emziriyorum. Bebeğim 3.5 aylık. Çok kilo aldım emzirme döneminde çok tatlı yiyorum. Nasıl yapılıyır bu diyet. Çok şiştim şiştikçe moralim bozuldu daha da yedim hep
Bir kaç gündür ,eşim nette bir doktorun videolarını izliyor,süt ve et ürünlerinin zararını anlatıyor . Bakalım ailecek veganlığa doğru gidiyoruzInşallah hedeflerimize ulaşırız hep beraber ben çok sıkı yapamıyorum kendimi kısınca patlama yaşayıp saldırıyorum özellikle süt ürünlerinin hastasiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?