Aralıklı oruçla benimle zayiflamak isteyen var mi?

fridabaci

Yağmur, kahve, müzik
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
799
1.715
63
Kizlar merhaba, dogum sonrasi kilo vermeye ayrica sezeryan gobegi eritmek icin muthis calismalara basladim dogum yapacagim gun 69 kiloydum dogumdan sonra 65e dustum derken 4 ay gecti ve suan 62 kiloyum aralikli oruca basliyorum 8 saat beslenme 16 saat sivi tuketimi olarak yapacagim her gun burdayim insallah siz de katilmak isterseniz buyrunuzzz

Evet tarih 04 ekim 2022
Aclikla ilgili pek sorunum olmadigim icin 20/4 sisteminde bugun aralikli orucumu tuttum. Tek ogun yemek yedim.
Menu
Sehriye corbasi
Kofte 75 gr
Pilav
Yogurt

Tartilma isini haftada bir yapacagim

Yirmi dakika hafif egzersiz 10 dakika kardiyo

Kilo 61.300
Hedef kilo 55

Merhaba dun yazamadim o yuzden dun ile birlikte yazacagim.

Dun 20/4 duzeni bozdum cumku bebisim gece boyunca uyumadigi gibi sabahin 5inde beni ayaga dikti dayanamadim ve saat 5 gibi bir dilim peynire iki yumurta kirdim ve yedim.
Aksam menusu
biftek tavuk,
makarna ve
Tavuk suyu corba

10 dakikalik bir egzersiz yapma firsati buldum 10 squat kesin yapildi

05.10.2022 carsamba
Sabah bir sey yenmedi kahve ile gecistirildi
Aksam
Kremalı makarna
Tavuk suyu corbasi
Yirmi dakika egzersiz 10 dakika kardiyo

Selam merhabalar, ben de dogum kilolarimi vermeye calisiyorum, iki dogum kilom hatta. Sizin kilonuz cok degilmis. Ben bayagı almistim kilo. Aralıklı denemedim ama zaten dayanamiyorum uzun açlığa, belki alisinca daha rahat olur ama yok bir gün bile yapamam. Kendi çapımda hic bir besin yasaklamadan iyi kilo verdim, yalniz haftada 1 e bile tekabül etmiyor. Haftada ortalamam -500 gram kadar ☺️ yavaslik iyidir de benimki bayağı yavaş . Son 3-5 kilom artik Allahın izniyle. Şuan kaçsınız siz?

Selam merhabalar, ben de dogum kilolarimi vermeye calisiyorum, iki dogum kilom hatta. Sizin kilonuz cok degilmis. Ben bayagı almistim kilo. Aralıklı denemedim ama zaten dayanamiyorum uzun açlığa, belki alisinca daha rahat olur ama yok bir gün bile yapamam. Kendi çapımda hic bir besin yasaklamadan iyi kilo verdim, yalniz haftada 1 e bile tekabül etmiyor. Haftada ortalamam -500 gram kadar ☺️ yavaslik iyidir de benimki bayağı yavaş . Son 3-5 kilom artik Allahın izniyle. Şuan kaçsınız siz?
Merhaba oruca devam edemedim bir suredir en son 11 ekim de tartildim 62 cikti tok ayni kiloda sabitim diyebiliriz 😂

Merhaba bende aralıklı oruc denemek ıstıyorum anxak yasa gore degısıyordu degılmı 70 kilom 5 kg vermeliyim

Back
X