- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
merhaba ben ilk kez allah nasip ederse anne olacağım tahmini doğum tarihimiz aralık 10 gibi inşallah hayırlısı ile kucağımıza alırız yavrumuzu yada yavrularımızı :) bende hafta içi birgün kadın doğuma gideceğim herşey belli olur ama bende arkadaşların tavsiyeleriyle 1 haftadır bekliyorum doktora gitmeyi çünkü yok kese görünmedi bir daha gel yok kalp atışlarını duymadık birdaha gel diyecekler ben çok sitresli bir insanım canım sıkılacak ondan şuan sadece bekliyorum iyimi yapıyorum onuda bilmiyorum.
merhaba benimde sat 3 mart , 3 nisanda idrar testinde negatif çıktı ,9 nisanda yaptırdığım kan testiyle hamile olduğumu öğrendim değerim 75 çıktı pazartesi tekrar yaptırdım 170 çıktı aynı gün doktoruma gittiğimde ultrasonda keseyi göremedi,değerlerine göre hamilesin ama göremediğim için kesin bi şey diyemiyorum dedi bi hafta sonra gel tekrar bakalım dedi sizce kesenin gözükmemesi normal mi geç döllenme olduğunu düşünüyorum ben ama yinede moralim bozuldu kesin var diyemiyorum deyince.allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...
benim bugün 4+5 günlük bebeğim size demiştim ya bi önceki hamileliğimde dr a çok gittim falan bu defa 6 haftalıkken mi gitsem yoksa bu hafta mı gitsem gidince keseyi gördük göremedik oluyo erken olduğundan alttan bakalım falan diyolar istemiyorum bu defa çok müdahale edilmesini alttan falan... Beklemeli mi sizcede erkenden gitmenin alemi yok dimi???:44:
merhaba arkadaşlar benim sat 17 Mart dün dr. gittim gebesin dedi ama keseyi göremedi haftaya yeniden çağırdı. Folikasit hapı verdi. Size başka vitamin öneren dr. oldu mu? Rabbim herkesin bebişini korusun sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inş...
merhaba benim sat 21 mart bende dün bthc de hamile olduğumu öğrendim bat 21 mart folic asit kullanıyorum senin kan değerin kaç çıktı
merhaba bende de 3 gundur bu korku devam edıyor gecen hafta başı kan testım 204 çıktı ertesi gun 294 4.gun 1000 çıktı fakat ultrason 294 ıken yapıldıgında kese gozukmedı bende ogun hafıf kahverengı leke oldu dr soyledım dıs gebelık olabılır dedı moralım sıfırlandı dunde esım bana hamıle pantolonu ve bluz almıs sevımlı bırsey ona dahada uzuldum pazartesı gunu ultrasona alacak bırde progestan kullanıyorum sızce gebelık yokmu dıs gebelıkmı yasıyorum bana akıl verınnnnnnnnnn cevremde herkes yaslı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?