Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

Selam kızlar bende aralıkta doğum yapacaklardanım rabbim nasip ederse 10 mart son adet tarihim 15 aralık tahmini doğum tarihi yani 5+1 günlük bebeğim keseyi ve içinde bebeğimi gördüm rabbime şükürler olsun 22 nisandada kalp atışlarını dinleyeceğiz inşallah benim bebeğim çok zor yollardan 2 yıl sonra geldi rabbim herkesin bebeğini sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah

kesinlikle çok ama çok iyi yapıyorsun arkadaşım beklee 6.haftanın içinde git ama mutlaka yani 7 ye 1-2 gün kala inşallah hayırlı haberler alırsın canım....

Arkadaşlar benimde son sat 8 mart ....13 aralık gibi görünüyorrr :))) nasib tabii inşallah hepimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucaklarımıza alırız bbeklerimiziii herkes birbirine dua etsin arkadaşlar müminin mümine ettiği dua makbuldürr....benim şuana kadar 2 tane kaybım oldu inşallah rabbim bu sefer almaz elimden hayırlısı ile....

arkadaşım gönlünü ferah tut bu değerlere göre kesenin görünmeyişi çok normal 10 gün sonra git içinide rahat tut emin ol görünecektir ufaklıkkk....ve belliki geç döllenme olmuşşş dah çok yeni bir gebelik...

merhaba arkadaşım eğer dayanbiliyorsan 6.haftaya kadar dayn derim ben iki müjdeyide alırsın inşallah gittiğinde....

Bugün ultrasona girdim.5 hafta 4 günlük olmuş.Daha kalp atışları yoktu. 2 hafta sonra gidecem tekrar.çok güzel bir duygu...Tarif edilmez sadece yaşanır..

kızlarr ben de inşallah aralıkda anne olucam nasib olursa:)sat 7 mart..dün dr.a gittim keseyi gördük çok şükürrr...ben tüp bebek ile hamile kaldım:) Allahım bu güsel duyguyu herkese nasib etsin...haftaya kalp atımı için çağırdı doktorum:)

slm kızlar bende 6+2 günlük hamilieyim kalp atışlarını gördük ama düşük riskim var dinleniyorum evde ALLLAH herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

mrb ben de ikinci kez hamileyim doğum 10 aralık gibi görünüyor.bulantılarım çok fazla bu sefer çok zor geçiriyorum hamileliği Allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba arkadaşlar benim sat 17 Mart dün dr. gittim gebesin dedi ama keseyi göremedi haftaya yeniden çağırdı. Folikasit hapı verdi. Size başka vitamin öneren dr. oldu mu? Rabbim herkesin bebişini korusun sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inş...

merhaba benim sat 21 mart bende dün bthc de hamile olduğumu öğrendim bat 21 mart folic asit kullanıyorum senin kan değerin kaç çıktı

merhaba benim sat 21 mart bende dün bthc de hamile olduğumu öğrendim bat 21 mart folic asit kullanıyorum senin kan değerin kaç çıktı

bende zaten kansızlık var ferra sanol kulllanıyorum canım. Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım ...

slm aralık anneleri benide aranıza alırmısınız.benimde sat 12 mart.a4 nisan günü kantestim 165 çıktı önümüzdeki çarşambaya doktorum ultrason muayenesi için çağırdı.inş.bende keseyi görürüm.bu benim 3. meleğim olucak

merhaba bende de 3 gundur bu korku devam edıyor gecen hafta başı kan testım 204 çıktı ertesi gun 294 4.gun 1000 çıktı fakat ultrason 294 ıken yapıldıgında kese gozukmedı bende ogun hafıf kahverengı leke oldu dr soyledım dıs gebelık olabılır dedı moralım sıfırlandı dunde esım bana hamıle pantolonu ve bluz almıs sevımlı bırsey ona dahada uzuldum pazartesı gunu ultrasona alacak bırde progestan kullanıyorum sızce gebelık yokmu dıs gebelıkmı yasıyorum bana akıl verınnnnnnnnnn cevremde herkes yaslı :)

canım moralini bozma noluurrr dün benim dr.da keseyi göremedim diyince çok üzüldüm ama değer 1000 altında olanların kesesinin görünmemesi normalmiş. 4000 üstünde olanlar ise artık üstten ulrasonla görünürmüş.

Kızlamerhaba, hepinizin bebişleri hayırlı uğurlu olsun inşallah ben de 6+6 yım...

Herkese merhaba, bende aralıkta doğum yapacak annelerdenim :) Sat 10 Mart. 5 hafta 3 günlüğüm. Geçen hafta evde test yaptım ve çift çizgi çıktı. Henüz emin değilim bu perşembe doktora gideceğim, çok sevinçliyim ama :)) inşallah rabbim hayırlısı ile bebişlerimizi kucaklarımıza almayı naspi etsin :)

bende aralik annesi olacagim:)))5+1 hala saka gibi...kesede gorundu..kalp sesini duyunca daha inandirici olacak herhalde....

merhaba arkadaşlar..... bende aralık annesi olucam... umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz.. sevgiler...

merhabalar...buraya bendeeeeeeeeeee diye yazmayı o kadar çok istemiştim ki..2 yıl süren yoğun tedavi ve bissürü başarısızlıktan onra kendiliğinden gelen meleğim 5haftalık.. kesemizi gördük..kesenin içinde bebeğin oluşmama ihtimali varmı?ben öylesine test için gitmiştim bi doktora,öyle bişeyler geveledi ağzında..korktum doğrusu..bilgisi olan yazarsa sevinirim..diyebilmek istiyorum artık yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…